Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Γέρων Μάξιμος Ἰβηρίτης

 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θερμή παράκληση προς ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗ : Πέμπτη βράδυ - Παρασκευή πρωί μία έκτακτη ανάρτηση με τα ονόματα των βουλευτών που ψήφισαν ΝΑΙ στο νομοσχέδιο - έκτρωμα ανά κόμμα και με αλφαβητική σειρά και ΚΥΡΙΩΣ όσων πονηρών απείχαν κατά παραγγελία ΠΘ για να μειωθεί ο αριθμός των αναγκαίων ΝΑΙ .
Να υπολογισθεί ότι αυτή η ανάρτηση θα εκτυπωθεί και θα θυροκολληθεί , οπότε να είναι κατάλληλα γραμμένο για να είναι ευκρινές και ευανάγνωστο . Οι βουλευτές αυτοί θα είναι ανεπιθύμητοι στις εκλογικές τους περιφέρειες και ειδικά σε χώρους εκκλησιαστικούς . Επειδή πλησιάζουν οι ευρωεκλογές , καλό είναι να το γνωρίζουν εκ των προτέρων !
Ευχαριστούμε προκαταβολικά !

Ανώνυμος είπε...

Συνυπογράφω!

Ανώνυμος είπε...

Εμείς είχαμε τον φόβο του Θεού, αλλά τον χάσαμε και δεν τον αφήσαμε κληρονομιά στην επόμενη γενιά, γι’ αυτό τώρα νομιμοποιούμε τις εκτρώσεις, τον πολιτικό γάμο….Όταν παραβαίνει ένας άνθρωπος μια εντολή του Ευαγγελίου, ευθύνεται μόνον αυτός. Όταν όμως κάτι που αντίκειται στις εντολές του Ευαγγελίου γίνεται από το κράτος νόμος, τότε έρχεται ή οργή του θεού σε όλο το έθνος, για να παιδαγωγηθεί.(Αγίου Παϊσίου διδαχές)

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να αναρτηθούν τα ονόματα μαζί με τις φωτογραφίες τους για να ξέρουμε ποιοι είναι.
Οι πονηροί που είναι σαν τον πονηρό και θα απέχουν να είναι ξεχωριστά στην ανάρτησή.

Βασίλειος είπε...

Sotiria , το συμπέρασμα ή το σόφισμα που διατυπώνεις , από πού προκύπτει ? Δηλαδή για εξήγησε μας πώς γίνεται αυτοί που δεν θα ανεχτούν να δουν στις εκλογικές τους περιφέρειες και ειδικά σε εκκλησιαστικούς χώρους όπου έρχονται για άγρα ψήφων τους βουλευτές που θα ψηφίσουν ΝΑΙ ή που θα ΑΠΕΧΟΥΝ , οι ίδιοι θα ψηφίσουν τα κόμματα που προώθησαν το νόμο - έκτρωμα ?

Πας καλά ή μήπως έχεις σχέση με τους εν προκειμένω βουλευτές ?

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Πως έγινε έτσι η πολιτική ζωή ,αδυνατω να καταλάβω!
Αλλα νομοσχέδια ψηφίζονται από παραδοσιακά κόμματα και άλλα δεν ψηφίζονται.
Είμαστε εδώ και παρακολουθούμε και τη Βουλή και την Ιεραρχία.
Έχω την εντύπωση ότι σε τέτοια σοβαρά ζητήματα,έχουμε γνώμη,αλλά δεν επιρρεαζουμε έτσι ώστε να πάρουν συνειδητά τις αποφάσεις οι ίδιοι.

Μέχρις εδώ συμφωνούμε με το μήνυμα!
Τώρα πως θα πράξουν,θα το δούμε αυτό.

Είναι γεγονός πως η ΝΕΑ ΤΑΞΗ είναι ένα θηρίο,που απειλεί ποικιλοτρόπως .
Εμείς έχουμε ΖΩΝΤΑ ΘΕΟΝ!!
ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ..

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η βουλευτής της ΝΔ φαίνεται να αντιδρά με το νομοσχέδιο, για να δούμε
https://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/10542220/arabatzi-gia-gamo-omofylon-zevgarion-pros-ti-i-viasyni-na-akyrosoume-diachronikes-politismikes-mas-synitheies