Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ …ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ «ΦΕΣΤΙΒΑΛ PRIDE!»

 Περισσότεροι από 2000 διαδηλωτές κατάφεραν να διαλύσουν ένα φεστιβάλ Pride στην πρωτεύουσα της Γεωργίας την Τιφλίδα. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης κατηγόρησαν μάλιστα την αστυνομία πως είχε έρθει σε συνεννόηση με τους διαδηλωτές προκειμένου να καταστρέψουν την εκδήλωση.

Τι άλλο παρατηρούμε εκεί η συμπόρευση του λαϊκού στοιχείου με την διοικούσα Εκκλησία ,οι Επίσκοποι εκεί ξεκάθαρα τοποθετημένοι ενάντια στην δαιμονική σκλαβιά ,στην Ελλάδα ένοχη σιωπή !

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με τους Αγίους της Εκκλησίας, τα τρία επόμενα αμαρτωλά πάθη, γεννούν και όλα τα άλλα αμαρτωλά πάθη:

1) Η αγάπη προς το χρήμα.
2) Η αγάπη προς την δόξα που δίνουν οι άλλοι άνθρωποι.
3) Η αγάπη προς τις ποικίλες επίγειες ηδονές.

* * *

Με αυτούς τους τρείς πειρασμούς πολέμησε ο σατανάς και τον Ιησού Χριστό, στην έρημο.

Βασίλειος είπε...

Δυστυχώς για τον τόπο μας στην Ελλάδα όχι μόνο παραμένει μουγγή η διοίκηση της Εκκλησίας σε πλειάδα τεράστιων σκανδάλων παιδοβιασμών, προώθησης της ομοφυλοφιλίας και κάθε σεξουαλικής ανωμαλίας μέσα από τα σχολεία - ακόμα και νηπιαγωγεία - και τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, εξευτελισμού των Αγίων Μυστηρίων ( βλ. βάπτιση σε ορθόδοξο ναό στη Γλυφάδα από τον προκαθήμενο της αρχιεπισκοπής Β. Αμερικής Απελπιδοφόρο ),
αλλά κάνει και απίστευτες δηλώσεις ( βλ. Μητροπολϊτη Ν. Ιωνίας ) κατηγορώντας τον ίδιο τον Δημιουργό για το πάθος της ομοφυλοφιλίας : " Αν ο Θεός έκανε κάποιους ανθρώπους ομοφυλόφιλους, ποιος είμαι εγώ να Τον κρίνω ; "
Πόσο πιο χαμηλά ;
Μάλλον δεν έχει πάτο το βαρέλι, αν κρίνουμε από την τιμητική υποδοχή του του Ζελένσκι από τον Πατριάρχη, που μάλλον τον τίμησε για τις διώξεις του Ζελένσκι κατά των ορθοδόξων μοναχών και ιερέων της Λαύρας του Κιέβου.

Μ.Δ. είπε...

αντί να κρίνουμε τους άλλους θα ήταν καλό στις συζητήσεις μας μέσα στον επαγγελματικό, κοινωνικό, συγγενικό μας κύκλο να γνωστοποιούμε την άποψή μας για όλα αυτά. Πριν κατηγορήσουμε ας ελέγξουμε εάν εμείς πρώτα κάναμε τον καθήκον μας. πέραν τούτου, η Γεωργία είναι μία χώρα σοβαρή, στην Ελλάδα τον περασμένο μήνα ποιος πήρε μια εικόνα να πάει να διαδηλώσει ενώ εξελισσόταν αυτό το βδέλυγμα - "παρέραση" ???? εγώ πάντως ΟΧΙ

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

...οἱ δράσεις,νομίζω,
-πλὴν ἐξαιρέσεων-
δὲν μπορεῖ νὰ εἶναι ἀτομικές...

καὶ ἀλίμονο ὅταν γίνονται... μαζικές

...

εἶναι κυρίως οἱ συλλογικές δράσεις, σὲ μικρές ὀμάδες
-μία παρέα...μία ἐνορία...-

ἐκεῖ δηλαδή ὄπου διαϕυλάσσεται
καὶ ἀναπτύσεται

ἡ ἀνθρώπινη προσωπικότητα

καὶ ποὺ ὅταν ἔχουνε τὴν εὐλογία τοῦ Θεοῦ

-διαμέσῳ ἁγίων ἀνθρώπων-

μποροῦν νὰ ϕέρουνε τὰ πάνω κάτω,

διαλύοντας τὶς ψευδαισθήσεις

τῶν δοκούντων ἄρχειν...!

Ανώνυμος είπε...

Η χώρα της Γεωργίας πέρασε μέσα από τη σκληρή λαίλαπα της Κομμουνιστικής δικτατορίας, και έχει σοβαρέψει σαν λαός.

Η Ελλάδα αντίθετα έζησε πολλά χρόνια μέσα στην ασυδοσία της "ελευθερίας" και της επίγειας ευμάρειας, και έγινε μια πλαδαρή και χαμηλών ηθικών στόχων χώρα.

Οι ακούσιες θλίψεις που ήδη υπάρχουν στην Ελλάδα και θα υπάρξουν και στο μέλλον, έχουν σαν σκοπό να θεραπεύσουν ό,τι μπορεί να θεραπευτεί.