Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Πέθανε ΞΑΦΝΙΚΑ τρεις μέρες πριν γεννήσει η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου

Θρήνος για τη δημοσιογράφο του πολιτιστικού ρεπορτάζ - Έφυγε λίγο πριν γίνει μητέρα

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομοΤην τελευταία της πνοή άφησε  ξαφνικά η δημοσιογράφος του πολιτιστικού ρεπορτάζ Ίσμα Τουλάτου, σκορπίζοντας θλίψη στον δημοσιογραφικό χώρο.

Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή από την ανάρτηση της δημοσιογράφου Ελένης Σπανόπουλου στο facebook. «Δεν θέλω να το πιστέψω Ίσμα μου! Θα έδινες ζωή στο μωρό σου σε λίγες μέρες κι έφυγες σαν πουλάκι τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα.

Αντίο κορίτσι μας γλυκό κι ευγενικό. Η μεγάλη φυλή του πολιτιστικού ρεπορτάζ ορφάνεψε σήμερα. Ποσό λυπάμαι που δεν είδες ποτέ το παιδάκι σου κι ούτε αυτό εσένα, να χαμογελάς κρατώντας το. Άτυχη μανούλα εσύ κι υπέροχη γυναίκα. υποκλίνομαι στη δύναμη σου καρδούλα μου! Αντίο κορίτσι μου ! Αντίο αδόκητο και πικρό, πολύ πικρό».Η Ίσμα Τουλάτου είχε σπουδάσει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είχε εργαστεί μεταξύ άλλων στο Βήμα, την Athens Voice και το iefimerida.

Η  ανάρτηση της δημοσιογράφου Ελένης Σπανόπουλου στο facebook

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΙΣΜΑ ΜΟΥ !
ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ ΖΩΗ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ
ΚΙ ΕΦΥΓΕΣ ΣΑΝ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΣΟ ΞΑΦΝΙΚΑ
ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ!😢😢😢
ΑΝΤΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ ΓΛΥΚΟ ΚΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟ .
Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΡΦΑΝΕΨΕ ΣΗΜΕΡΑ. 🌺🌺🌺
ΠΟΣΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ
ΚΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΣΕΝΑ, ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ.
ΑΤΥΧΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΣΥ ΚΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΥΝΑΙΚΑ .
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ!
ΑΝΤΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ !
ΑΝΤΙΟ ΑΔΟΚΗΤΟ ΚΑΙ ΠΙΚΡΟ,ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΟ 😢😢😢

2 σχόλια:

Νικόλαος Κόλλιας είπε...

Μητροπολίτης Πειραιώς:
Όχι το λέω με στεντόρεια φωνή!
Για όσους εναντιώνονται στον εμβολιασμό.«Aυτοί όλοι δολοφονούν τους αδελφούς τους, δεν το καταλαβαίνουν οι άνθρωποι… Είναι τόσο εγωπαθείς και εγωισταί που δεν καταλαβαίνουν αυτή την απλή αλήθεια».

Τώρα Δέσποτα.... που ο χάρος έχει πολλούς πια να παίρνει άπο τα εμβόλια,που δεν προλαβαίνει να πηγαίνει και να έρχεται. Που πεθαίνουν αβέρτα οι άνθρωποι,Σιωπή!!!

Για τους φιλο/σοδομίτες πρωθυπουργούς, υπουργούς, βουλευτές και ιερωμένους δέσποτα. Σιωπή!!!

❖ Λέγεται ότι και η εμφάνιση λοιμού καταστρέφει τα σώματα.Τέτοια είναι και η αμαρτία· δεν διαφέρει καθόλου από τον λοιμό, διαφθείροντας όχι τον αέρα πρώτα και μετά τα σώματα, αλλά αμέσως υπεισέρχεται στην ψυχή.
Δεν βλέπεις εκείνους που υποφέρουν από λοιμώδη νόσο πώς φλογίζονται, πώς περιστρέφονται, πώς είναι γεμάτοι από δυσωδία, πώς είναι αισχρά τα πρόσωπά τους, πώς όλοι είναι ακάθαρτοι; Τέτοιοι είναι και εκείνοι που αμαρτάνουν, έστω και αν δεν το βλέπουν.
Ιωάννου του Χρυσοστόμου

Να σου πώ ποιά είναι η αλήθεια δέσποτα, ότι «ίασις ου γίνεταί τινι άνευ του Θεού».
Αββά Δωροθέου

♰ Ἕνας δὲ τρόπος εἰσόδου εἰς τὴν ζωὴν ὑπάρχει δι’ ὅλους τοὺς ἀνθρώπους, καθὼς καὶ ἡ ἔξοδος ἀπὸ αὐτὴν διὰ τοῦ θανάτου εἶναι ἡ ἴδια δι’ ὅλους.
Διότι λοιπὸν ἐγνώρισα ὅτι, παρὰ τὸ βασιλικόν μου ἀξίωμα, ἤμην ἐξ ὁλοκλήρου ὅμοιος πρὸς τοὺς λοιποὺς ἀνθρώπους, δι’ αὐτὸ καὶ ἐγὼ προσηυχήθην καὶ μοῦ ἐδόθη σύνεσις. Ἐπεκαλέσθην τὸν Θεὸν καὶ μοῦ ἦλθε Πνεῦμα καὶ χάρισμα Σοφίας.
Προετίμησα τὴν Σοφίαν ἀπὸ βασιλικὰ σκῆπτρα καὶ θρόνους καὶ ἔκρινα ὅτι ὁ πλοῦτος δὲν ἀξίζει τίποτε ἐν συγκρίσει πρὸς αὐτήν.
Οὔτε ἐθεώρησα ὅμοιον πρὸς αὐτὴν πολύτιμον λίθον ὀσονδήποτε ἀνεκτίμητον, διότι ὅλος ὁ χρυσὸς τοῦ κόσμου ἀπέναντι αὐτῆς δὲν εἶναι παρὰ ὀλίγη ἄμμος, καὶ ὁ ἄργυρος ἐμπρὸς εἰς αὐτὴν θὰ λογαριασθῇ ὅσον καὶ ἡ λάσπη.
Παραπάνω ἀπὸ τὴν σωματικὴν ὑγείαν καὶ εὐμορφίαν ἠγάπησα αὐτὴν καὶ ἐπροτίμησα νὰ τὴν ἔχω ἀντὶ ἅλλου φωτός, διότι τὸ φεγγοβόλημά της εἶναι διαρκὲς καὶ ἀκοίμητον καὶ δὲν σβήνει ποτέ.
Σοφία Σολομώντος
Κεφ.7,6-10

❖ Στέφανος σοφίας φόβος Κυρίου ἀναθάλλων εἰρήνην καὶ ὑγίειαν ἰάσεως.

Ολοκλήρωσις και στέφανος σοφίας είναι η ευλάβεια προς τον Κυριον. Αυτή βλαστάνει συνεχώς ειρήνην και σώματος υγείαν.
Σοφια Σειράχ
Κεφ.1-18

Έτσι λοιπόν δέσποτα, καταλήγουμε ότι η λανθασμένη καθοδήγηση δεν μπορεί να φέρει θεραπεία στον ασθενούντα λαό. Κυβέρνηση, μητροπολίτες, ιερείς που έχουν επιδοθεί μόνον στην ειδωλοποίηση της επιστήμης, απαξιώνοντας Τα Άγια, δεν καθοδηγούν σωστά το λαό. Τον απομακρύνουν από το δρόμο του Θεού και τον οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια. Η εγωπάθειά τους γίνεται ο λίθος του προσκόμματος, πάνω στον οποίο θα προσεκρούουν και θα πέφτουν, με αποτέλεσμα να μας θεραπεύει η οδυνηρή εμπειρία της ζωής και όχι η λογική.

Και μη φοβηθήτε από των αποκτεννόντων το σώμα, την δε ψυχήν μη δυναμένων αποκτείναι· φοβήθητε δε μάλλον τον δυνάμενον και ψυχήν και σώμα απολέσαι εν γεέννη.
Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον
Κεφ.10,28

Αυτή Είναι Η Αλήθεια!!!

IC│XC
─ ♰ ─
NI│KA

k.Pittas είπε...

Ο Θεός να την αναπαύσει μετα των Αγιων!!!Ας προσευχομαστε για το νεογνο!!!