Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Γνωρίζετε τον Φειδία;

Κύπρος -Το συγκινητικό «κλείσιμο» του Φειδία: «Ευχαριστώ πατέρα για το χειροκρότημα»

Ο ανεξάρτητος, μεμονωμένος υποψήφιος Φειδίας Παναγιώτου δήλωσε μετά την επίσημη υποβολή της υποψηφιότητας του για τις ευρωεκλογές, ότι υπέβαλε την υποψηφότητά του, ώστε να γίνει ο ίδιος η αλλαγή που επιθυμεί.

Ο «Φειδίας», όπως είναι γνωστός ο 24χρονος influencer ανέφερε ότι είναι ένας αυτοδημιούργητος επαγγελματίας με 5 εκατομμύρια followers από όλο τον κόσμο και έχει μια επιχείρηση που βγάζει εκατομμύρια, είπε ότι κάτι το νέο και το διαφορετικό και ξέρει ότι είναι δύσκολο να τον εμπιστευτούν. Είπε ωστόσο ότι αν δεν γίνει αυτό «θα μείνουμε στάσιμοι, όπως μείναμε τόσα χρόνια». Πρόσθεσε ότι  επέλεξε να είναι ανεξάρτητος αφού δεν μπορεί να μπει σε καλούπια και γιατί δεν έχει κομματικά συμφέροντα να εξυπηρετήσει.

Παράλληλα ανέφερε ότι κουράστηκε με όσα βλέπει στην πολιτική τόσα χρόνια και την ξύλινη γλώσσα που ακούει. Πρόσθεσε ότι κουράστηκε «οι πολιτικοί να εξυπηρετούν μόνο τα προσωπικά τους συμφέροντα ή το πολύ τα συμφέροντα του κόμματος και να αγνοούν τα συμφέροντα της κοινωνίας», να ακούει προεκλογικές υποσχέσεις που να μην πραγματοποιούνται ποτέ, να βλέπει πολιτικούς που δεν καταλαβαίνουν τις πιο σημαντικές εξελίξεις της ανθρωπότητας όπως είναι η τεχνητή νοημοσύνη, ο κόσμος των social media και η οικονομία του bitcoin, να βλέπει τα σχολεία να «τρομοκρατούν και να καταπιέζουν αχρείαστα τα παιδιά» κ.λπ.

Στο τέλος ευχαρίστησε εγκάρδια τον πατέρα του, ο οποίος τον χειροκρότησε όταν ολοκλήρωσε την ομιλία του.

2 σχόλια:

Νεκτάριος είπε...

Άμα κουράστηκες πάνε διακοπές, ξεκουράσου, κι' ίσως νά 'μαστε ακόμα εδώ, άμα δεν έχουμε βαρεθεί, κουραστεί να περιμένουμε το νέο, το έτσι, το αλλιώς...
Κι αυτό το ai...,καραμέλα...

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

... Φειδία... ἀϕειδῶς...!!!