Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

!!!

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ TOTE ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ"

7 σχόλια:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

...ὁ ἡλίθιος...
(ξεκοκκαλίζει τὰ χόαξις...
και ...γνωρίζει...)

μὰ...πέρδονται τὰ φωτοβολταϊκά, ἀγαπητέ...;

Βασίλειος είπε...

Αυτοί που προωθούν αυτή την ατζέντα δεν είναι απλά ηλίθιοι. Είναι στυγεροί δολοφόνοι που μπροστά τους ακόμα και οι ναζί ωχριούν . Προωθούν τη πείνα σε παγκόσμια κλίμακα, βιολογικούς πολέμους με κατασκευασμένους σε εργαστήρια ιούς ( η παραδοχή Τσιόδρα στην αρχή της < πανδημίας > ότι κατασκευάζουμε ιούς σε εργαστήρια για να βρούμε μετά τα κατάλληλα εμβόλια πέρασε απαρατήρητη ) , καταστροφικούς πολέμους ( βλ. Ιράκ, Συρία, Ουκρανία ,Παλαιστίνη ) με τεράστιες απώλειες σε ανθρώπους και ανυπολόγιστη περιβαλλοντική καταστροφή , προώθηση της διαστροφής και της ανωμαλίας και καταστροφή του θεσμού της οικογένειας, κατάλυση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων που θα γίνει σε απόλυτο βαθμό με τη κατάργηση των μετρητών, την αντικατάσταση του ανθρώπου ως αυτεξούσιου όντος με ταυτότητα και αξίες με ένα αριθμό σε μια ψηφιακή δικτατορία της οποίας βλέπουμε τα πρώτα δείγματα στη κομμουνιστική Κίνα που προωθεί η ΝΤΠ.
Σε αυτή τη ΝΤΠ που οραματίζονται οι οπαδοί της παγκόσμιας διακυβέρνησης ως προοίμιο για την έλευση του αντίχριστου η κυριαρχούσα οικονομική - πολιτική και δυστυχώς και πνευματική σε πολλά εισαγωγικά άρχουσα τάξη στην Ελλάδα προσπαθεί να κάνει και τη πατρίδα μας μέρος αυτού του σχεδίου. Αυτοί όλοι δεν είναι απλά ηλίθιοι, όπως δεν ήταν οι δωσίλογοι και οι συνεργάτες του Γ' Ράιχ. Τώρα που ετοιμάζουν και τη μεγάλη προδοσία με τη παραχώρηση νησιών και του Αιγαίου στη Τουρκία , αφού μετά την οικονομική καταστροφή της χώρας προωθούν και την αμυντική της αποδυνάμωση ( βλ. από τώρα τα πετσοκάναλα να λένε και τι θέλετε να κάνουμε πόλεμο ? Οι Τούρκοι είναι πολλοί περισσότεροι και πολύ πιο ισχυροί ) να δούμε ο λαός ή τουλάχιστον μέρος αυτού αν θα αντιδράσει .

Ανώνυμος είπε...

Από ηλίθιους πάμε καλά, υπάρχει αφθονία.

Οι νεοταξίτες πάντα με ένα σμπάρο χτυπάνε πολλά τριγώνια.
Ο τελικός σκοπός τους είναι να ελεγχθεί η μετακίνηση μέσο της μπαταριοκίνησης και ταυτόχρονα να μειωθούν οι καλλιεργήσημες εκτάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Η αγροκτηνοτροφία δεν είναι που καταστρέφει τον πλανήτη, είναι πού δεν βοηθάει στις τσέπες των άπληστων πολυεθνικών. Οπότε θα πρέπει η κλιματική αλλαγή, να επιβάλλει τον σταδιακό αφανισμό της κτηνοτροφίας, με τα γνωστά εργαλεία, φωτιές, πλυμμηρες, ρύπανση του περιβάλλοντος και τροποποιητικά πρόστιμα για να φέρουν σταδιακά τις πολυεθνικές πρωτεΐνες από τις ελεγχόμενες καλλιέργειες κατσαρίδας. Οπότε θα πάει ο διάβολος στον Δεσπότη Χριστόν, και θα του λέει, κάποτε το πλάσμα σου ο άσωτος έτρωγε χαρούπια στην αμαρτία του, τώρα τρώει κατσαρίδες.

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Δεν είναι μόνο η αντίδραση.
Ο Ισραήλ αμάρτησε,Ο ΘΕΟς τον παρέδωσε στην αγριότητα των Ασσυρίων.Εκεινοι δεν κατάλαβαν τον σκοπό της τιμωρίας,τους ανάγκασε να γίνουν δούλοι άλλων βαρβαρικών λαών.

Ο Θεός φιλάνθρωπος μεν,δίκαιος Κριτής δε,πολλές φορές μας παραδίδει στους εχθρούς,όχι για να χαθούμε,αλλά επειδή εξόργισαμε Τον Θεό ,να παιδαγωγηθουμε.Το λέγει ο Ιερεμίας στην Π.Δ.
Θυμήθηκα τον Νώε ο οποίος έβαλε μέσα στην Κιβωτό από δύο - δύο τα ζεύγη των ζώων..
Αρσενικο -θηλυκογια να σωθούν...

Και στο Λευτικο στο 26 Κφ,είπε ο Θεός στον Μωυσή " ..εάν φυλάξετε τις εντολές μου κ τις ε Φ α ρ μ ω σ ε τ Ε...θα πέσουν οι εχθροι σας και θα δώσω βροχή και τα δέντρα θα αποδώσουν καρπούς,τα δε σιτηρά σας θα είναι πλούσια και θα χορτασετε ψωμί, και θα δώσω ειρήνη στη χώρα σας και κανείς δεν θα σας φοβησει και θα σας επιβλέπω με ευνοια και θα σας ευλογήσω και θα σας αυξήσω και θα σας πληθυνω πάρα πολύ και θα είμαι Ο ΚΥΡΙΟΣ & Θεός σας!!!ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΟΥ.

ΑΝ ΟΜΩΣ δεν υπακουσετε και διαλύσετε την συμφωνία ΜΑΣ,τότε και εγώ το ίδιο θα κάνω..
Θα φέρω σε σας αρρώστιες, και θα σπέρνετε τους σπόρους σας και τους κόπους σας θα τρώνε οι εχθροι σας.Θα στρέψω το πρόσωπο Μου εναντίον σας και θα πέσετε μπροστά στους εχθρούς σας ,και θα σας μισούν...και θα φεύγετε χωρίς να σας καταδιώκει κανείς.
Και εάν παρόλα αυτά,ΔΕΝ Με υ π α κ ο υ σ ε τ ε,

ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ,ΕΠΤΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΩ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΕΓΝΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΑΠΟ ΒΡΟΧΗ ,ΤΗΝ ΔΕ ΓΗ ΞΕΡΗ.

ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΕΤΑ

ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,δεν θελήσετε να με υπακουσετε,θα επταπλασιασω τις πληγές που είναι ανάλογες από τις αμαρτίες σας.Και θα εξαπολισω τα άγρια θηρία της γης τα οποία θα σας καταφαγουν και θα ερημώνουν οι δρόμοι σας.
ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΕΙΤΕ,ΑΛΛΑ ΠΟΡΕΥΕΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ,,,,,ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΩ ΚΙΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕ ΘΥΜΟ ΑΦΑΝΗ... ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ...ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ..
ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΗΜΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΙΑΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΊ ΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΣΑΣ ...ΚΑΙ ΘΑ σας διασκορπησω στα έθνη και έρχεται επόμενη Μαχαιρά ..


ΜΕΤΑΝΟΙΑ...
Ιεζεκιήλ ΚΕΦ 14

ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ εκείνο από όλα τα κακά του,
ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΩ ΚΙΕΓΩ για όλα τα κακά που είπα ότι θα κάνω σε αυτούς.-

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Το σχόλιο της Ορθοδοξίας,πάει για την ανάρτηση του κυρίου Τζανάκη.

Ανώνυμος είπε...

Αν όλοι αυτοί που σχεδιάζουν όλα αυτά τα απίστευτα και οι άλλοι που προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα σχέδια αυτά θα μας "σώσουν" από τόσα κακά κλπ είναι ηλίθιοι, τότε ρε παιδιά τσάμπα τα Χάρβαρντ και όλα τα υποτιθέμενα σούπερ σχολεία που βγάλανε πληρώνοντας βεβαίως τεράστια ποσά για να φοιτήσουν. Πράγμα που είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, μια χαρά μυαλό έχουν. Άρα το μόνο που μένει είναι δόλος και μάλιστα δόλος που όντως ξεπερνάει όλα τα μάστερ μάιντς του 3ου Ράιχ και όχι μόνο.
Όμως να το ξαναγράψω, ότι και να κάνουν ο Θεός έχει τον τελευταίο λόγο, πάντα τον είχε τον έχει και θα τον έχει.