Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

ΒΟΜΒΑ! Παραίτηση Κωνσταντίνου Βαθιώτη ON AIR στον Focus FM από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης_ Αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι.


Την παραίτησή του on air στον Focus FM προανήγγειλε σήμερα ο Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

«Ήρθε σήμερα η ώρα του τελευταίου μαθήματος μου, το οποίο δεν θα διεξαχθεί ούτε στο αμφιθέατρο ούτε στην μπροστά αισχρή τηλεοθόνη… στο ψηφιακό κελί που έχτισε η κ. Κεραμέως ακολουθώντας τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες. Το μάθημα το τελευταίο θα διεξαχθεί ενώπιον των αυτιών των ακροατών σας.

Το μάθημα αυτό είναι η προαναγγελία της εντός ολίγων ωρών παραιτήσεως μου από τη θέση του αναπληρωτή καθηγητή Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ», δήλωσε ο Βαθιώτης κατά την διάρκεια της εκπομπής της Δέσποινας Μποτίτση.

«Κάθε λεπτό που χάνεται είναι υπερπολύτιμο και πρέπει ο ελληνικός λαός να καταλάβει πού βρισκόμαστε» τόνισε σε έντονο συγκινησιακό κλίμα ο καταξιωμένος καθηγητής.

«Τα πράγματα δείχνουν ότι επίκειται νέα αναβαθμισμένη επίθεση κατά των Ελλήνων. Δεν μπορώ να συνεχίσω εσώκλειστος, παγιδευμένος σε ένα ψηφιακό κελί αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι με αυτόν τον τρόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά.


23 σχόλια:

GeorGRE είπε...

Σε τί θα εξυπηρετήσει
η παραίτηση;;;

Εκτός αν συνεχιστεί ο
αγώνας από άλλο ...μετερίζι

Ανώνυμος είπε...

Ειναι έγγαμος ο καθηγητής; Έχει να συντηρήσει οικογένεια; Αν ναι...ΠΟΥ θα εργαστεί; ΔΕΝ είναι απλό πράγμα ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ...εκτός και ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΠΟΥ και θα τον ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ αυτό το "ΚΑΠΟΥ"..ξέρει κανείς;

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Συγκλονιστικός
ο λόγος

τού καθηγητή.

Πραγματικό
μάθημα!

Ανώνυμος είπε...

Πιθανώς να έχει εμπιστοσύνη στο Θεό ο άνθρωπος όπως και κάθε άνθρωπος που δεν περιμένει να ανήκει κάπου ούτε και χειραγωγειται από το χρήμα. Και παιδιά να έχει δεν θα υποδουλωθει στα τερτίπια του καθενός. Ο Θεός που του έδωσε την οικογένεια θα τον φροντίσει. Δεν φαίνεται να μην έχει τρόπους επιβίωσης ολόκληρος πανεπιστημιακος.

Unknown είπε...

Η ελευθερία θέλει θυσίες.οποιος δεν μιλάει είναι συνένοχος...

Παναγία Μαρμαρά είπε...

Συγκλονιστικό...ακαδημαϊκή ελευθερία τίτλοι τέλους λοιπόν, και άνευ εκπλήξεως γιατί βάλεται εδώ και χρόνια. Εύχομαι να συνεχίσει ο καθηγητής να μάχεται και να αρνείται να σιωπήσει. Ο Θεός να του δίνει δύναμη.

Ανώνυμος είπε...

μα ειναι ερωτηση αυτη? οι οπιιοι καθηγητες ειναι ταυτοχρονα και δικηγοροι!!! ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ!

Ανώνυμος είπε...

Το αποκαλυπτικό υπόμνημα του Νικολάου Μοτοβίλωφ και ο άγιος Σεραφείμ του Σάρωφ.

Είναι θέλημα Θεού να πληροφορηθεί ο κόσμος μας, των εσχάτων καιρών, την αίσθηση των βασάνων που θα έχουν όσοι καταδικασθούν στα αιώνια δεινά, και πως θα συμμετέχουν σ’ αυτά όχι μόνο με την ψυχή, αλλά και με το σώμα τους. Για τον λόγο αυτό παραθέτομε περικοπές από το νεοανακαλυφθέν χειρόγραφο του Νικολάου Μοτοβίλωφ (1808-1879), με περιεχόμενο την αυτοβιογραφία του, στο οποίο υπάρχουν πράγματι πολλές αποκαλύψεις για τα χρόνια μας και για αυτά που έρχονται.

https://greekdownloads.wordpress.com/2021/02/02/το-αποκαλυπτικό-υπόμνημα-του-νικολάο

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο τρόπος σκέψης "της ασφάλειας" οδηγεί στην ολοκληρωτική σκλαβιά. Το Ελευθερία ή Θάνατος σου λέει κάτι;

Λωρίτου Ελένη είπε...

Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα
που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Όχι
να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει
έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα

πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του.
Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,
όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει
εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.( Καβάφης )

Ανώνυμος είπε...

Άνθρωπος με Αξία!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ!

εξοργισμένη είπε...

Συγχαρητήρια, αυτός είναι ευσυνείδητος καθηγητής και κάνει πραγματική αντίσταση, εγώ μπροστά του ντρέπομαι .... .Συμφωνώ απόλυτα σε όλα και ελπίζω να βρω τη δύναμη να τον ακολουθήσω...

εξοργισμένη είπε...

ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ....

Ανώνυμος είπε...

Να αρχίσει ο ΑντιΔρακουμελικός αγώνας, ΕΔΩ και ΤΩΡΑ!
Αν καθυστερήσουμε λίγο ακόμη θα ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

SCRIPTA MANENT είπε...

http://scripta---manent.blogspot.com/2021/02/blog-post_23.html?m=1

Λωρίτου Ελένη είπε...

Κάποτε τσ βρόντηξε στην Βουλή η Αννα Συνοδινού . Επίσης κάποια καθηγήτρια Βυζαντινολόγος σε Αμερικανικό πανεπιστήμιο , Αγγελική τό όνομά της , μου διαφεύγει το επώνυμο , την είχε καλέσει ο Ανδρέας Παπανδρέου νά διδάξει σε Ελληνικό πανεπιστήμιο . Ύστερα απο δύο χρόνια αφού είδε το μπάχαλο και οτι δεν υπήρχε καμμία προοπτική για νά γίνει δουλειά , τους είπε μέ πολλή ευγένεια : δεν υπάρχει λόγος νά πληρώνει εμένα ο ελληνικός λαός και αποχώρησε . Δυστυχώς η διαφθορά είναι πολύ διάχυτη και εκτεταμένη . Επιβιώνουν αυτοί που έχουν το μεγαλύτερο θράσος , απο έναν μικρό τοπικό σύλλογο μέχρι τα πανεπιστήμια και την Βουλή ! Δεν ξέρω άν η κατάσταση είναι αναστρέψιμη ! Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό , που δεν το αντέχουν νά κάθονται σε μία δημόσια θέση και νά κάνουν το κορόιδο , αρκεί νά πέφτει ο μισθός . Αυτά δεν μας έλεγε και ο Ιωαννίδης πρίν λίγο καιρό ? Άν έμενε στην Ελλάδα θα ήταν ο κακομοίρης , αρνητικό πρότυπο για τους φοιτητές του , οι οποίοι θα εσκέπτοντο άν ακολουθήσουμε το δικό σου πρότυπο , θα καταντήσουμε σαν εσένα !

Εκφράστηκε απο κάποιο σχολιαστή η σκέψη οτι απο κάπου πατρονάρεται . Γιατί νά το σκεφθούμε έτσι ? Η σκέψη οτι είναι πολύ καλό για νά είναι αληθινό είναι μία αρνητική σκέψη !

Είναι πολύ δύσκολος ο δρόμος της αρετής , αλλά μέ την βοήθεια του Θεού όχι ακατόρθωτος .

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο του. Ανάμεσα σε μια θέση που καθημερινά θα ελέγχεται από προσκυνημένους πολιτικάντηδες, επέλεξε την ΕΚΟΎΣΙΑ ΈΞΟΔΟ. ΜΠΡΆΒΟ ΤΟΎ!ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 του Συντάγματος μας. Αντισταθείτε.

Unknown είπε...

Συμφωνώ μαζί σου

Unknown είπε...

Άξιος!!!!!!

Unknown είπε...

Άξιος!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Χίλια μπράβο!! Ο Θεός μαζί του !!! Μακάρι και άλλοι καθηγητές και δάσκαλοι να τον ακολουθήσουν
Καλημέρα σας Καλή απελευθέρωση