Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Kύπρος_Ένα παπαδοπαίδι έδωσε μια γροθιά στο πολιτικό κατεστημένο

«Ίσως αυτή να είναι η πρώτη φορά που εκλέγεται κάποιος ανεξάρτητος χωρίς να έχει πίσω του τη παραμικρή σχέση με κάποιο κόμμα, αλλά έχοντας σαν μόνο του όπλο τα social media και τίποτα άλλο», ανέφερε εμφανώς συγκινημένος μετά τα exit polls ο ανεξάρτητος υποψήφιος ευρωβουλευτής, Φειδίας Παναγιώτου.

Όπως τόνισε στην πρώτη του αντίδραση μετά την ανακοίνωση των exit polls, σήμερα είναι ιστορική ημέρα όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά και για τον κόσμο όλο.

Απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των κομμάτων, οι οποίοι ήταν μαζί του στο ίδιο στούντιο, επεσήμανε πως, «το σημερινό γεγονός κυρίες και κύριοι των κομμάτων, θέλω να το πάρετε ως ένα καμπανακί που χτυπά για να εκσυγχρονιστείτε, για να θυμηθείτε πως υπηρετείτε τον λαό και όχι τα προσωπικά και κομματικά σας συμφέροντα».

Έστειλε την αγάπη του σε όλους όσοι τον ψήφισαν. «Εγώ θα είμαι ευρωβουλευτής για όλο τον λαό της Κύπρου αλλά και της Ευρώπης». Θα προσπαθήσω να είμαι ο καλύτερος και πιο χρήσιμος Κύπριος ευρωβουλευτής, σημείωσε.

«Σήμερα άνοιξε η πόρτα και φύσηξε ο αέρας της αλλαγής», κατέληξε.

 

Φαινόμενο Φειδίας: Σάρωσε στους ψηφοφόρους ηλικίας 18 – 44 ετών

2 σχόλια:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

... ὁ Θεός μαζί του...!!!

Παραμυθοπαρμένη είπε...

Το παπαδοπαίδι αυτό πριν καιρό συναντήθηκε με τον καλό άνθρωπο Ελον Μασκ και του είπε πως ήταν όνειρο να τον συναντήσει ....ήρωας του Μασκ.Βρε τι μπαλιτσα μας παίζουν ...