Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
ΤΑΔΕ ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ...
Θα ράνω πάνω σας Νερό Καθαρό και θα καθαρισθήτε από όλες τις ακαθαρσίες σας και από όλα τα είδωλα σας θα απαλλαγείτε και θα σας καθαρίσω και θα σας δώσω καρδιά καινούρια και Πνεύμα νέο θα σας δώσω και θα αφαιρέσω από μέσα σας την καρδιά σας την ΛΙΘΙΝΗ ΚΑΙ θα σας δώσω καρδιά ΣΑΡΚΙΝΗ και το Πνεύμα το δικό μου θα σας δώσω να είναι Εντός σας!
Ιεζεκιήλ 36, 25-26
Και μετά από αυτά θα χύσω το Πνεύμα μου πάνω σε κάθε άνθρωπο!Και θα προφητέψουν οι γιοί σας και οι κόρες σας και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία από εσάς θα δούν όνειρα και οι νεότεροι ανάμεσα σας θα δούν οράματα!Και μάλιστα πάνω στους δούλους και τις δούλες μου θα χύσω από το Πνεύμα μου και θα προφητέψουν! Και θα δώσω σημεία απάνω, στον ουρανό! Και σημεία κάτω πάνω στην γη! Αίμα και φωτιά και ατμίδα καπνού!Ο ήλιος θα μεταστραφεί σε σκοτάδι, και η σελήνη σε αίμα, πριν ακόμα έρθει η Ημέρα Κυρίου, η μεγάλη και η επίσημη!Και θα ισχύει αυτό: Όποιος επικαλεστεί το όνομα Κυρίου, ΘΑ ΣΩΘΕΙ!
Ιωήλ

1 σχόλιο:

Νεκτάριος είπε...

Δυστυχώς δεν είμαι συνεχώς στις καλές μου. Εδώ που φτάσαν τα πράγματα λέω, δώστου μία να μην μείνει τίποτα...
Απ' την άλλη λες, αφού μας θέλει όλους να επιστρέψουμε, πες το άνθρωπέ μου το Κύριε Ελέησον, λέγε το όπου βρεθείς, όπου σταθείς, νά' ρθει έπειτα το Δόξα Σοι ο Θεός, το ευχαριστώ Κύριε για κάθε καλό...