Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Νεκρή ΞΑΦΝΙΚΑ γνωστή ινφλουένσερ στα 36 της χρόνια – Η τελευταία της ανάρτηση από Μύκονο Γνωστή ινφλουένσερ έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μόλις στα τριάντα έξι της χρόνια.

Η Farah El Kadhi, μια γνωστή ινφλουένσερ ομορφιάς από την Τυνησία, πέθανε ΞΑΦΝΙΚΑ σε ηλικία 36 ετών, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στη Μάλτα. Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε νεκρή σε γιοτ, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για καρδιακή προσβολή. 

Η Farah, η οποία διατηρούσε ένα δημοφιλές προφίλ στο Instagram με πάνω από 1 εκατομμύριο ακολούθους, δημοσίευε συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της, τα ταξίδια της και τις συνεργασίες της με brands ομορφιάς και μόδας. Λίγες ημέρες πριν το θάνατό της, η El Kadhi βρισκόταν στη Μύκονο. Eνώ στη συνέχεια ταξίδεψε στη Μάλτα για διακοπές μίας εβδομάδας.

 


Η φίλη της, Soulayma Hneynia, ανησύχησε όταν δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει μαζί της και ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Τυνησίας, η Farah δεν έφερε σημάδια τραυματισμού στο σώμα της. Παρόλα αυτά, θα διενεργηθεί νεκροψία για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου!

Ποια ήταν η Farah El Kadhi

Η Farah El Kadhi γεννήθηκε στην Τυνησία, είναι 36 ετών και αρχιτέκτονας στο επάγγελμα. Ήταν δημοφιλής ινφλουένσερ ομορφιάς στο Instagram (πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθοι) και ιδρύτρια του brand μόδας bazarbyfaf, ενώ συνεργαζόταν με γνωστούς οίκους μόδας

Η Farah El Kadhi, που βρέθηκε νεκρή σε γιοτ στη Μάλτα, φαίνεται πως υπέστη καρδιακή προσβολή!

Σχόλιο:Πάντως τουλάχιστον έφυγε εμβολιασμένη..

Δεν υπάρχουν σχόλια: