Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Θλίψη και μόνο θλίψη,για τούτη εδώ πολέμησε ο Γέρος ο Γιώργης και τόσοι άλλοι…

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο που λέει "ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Καμιά απολύτως αναφορά στήν εορτή τού Ευαγγελισμού, δέν ευχήθηκε Χρόνια Πολλά στόν Λαό, καμιά εικόνα πίσω της, εικόνα τεθλημένης παρευρισκόμενης σέ μνημόσυνο!!!!!"

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσεις ρε ανθρωπακια ποιοι ειστε που θα πιασετε στο στομα σας την Σακελαροπουλου; Δειτε το βιογραφικο της πρωτα και τα ξαναλεμε..

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Πολίτες αυτής της έρημης χώρας που μας κυβερνούν λελέδες και ανθέλληνες με πλούσια βιογραφικά ... τι δεν καταλαβαίνεις;

Ανώνυμος είπε...

¨Εσεις ρε ανθρωπακια ποιοι ειστε"...

Κι εσύ ποιός είσαι κύριε;
Κάποιος της Ν.Τ.Π. που βολεύει
κυρίους και κυρίες σαν την προεδρίνα
που μας φόρτωσε στο σβέρκο ο Κούλλης;

Ν.Τ.Π.:νέα τάξη πραγμάτων

Παυσανίας

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα μας δεν είναι το βιογραφικό της αλλά το γεγονός ότι σήμερα εορτάζουμε μια εθνικοθρησκευτική γιορτή και θα έπρεπε να είχε συντονίσει ανάλογα το μήνυμά της.
Εν προκειμένω το βιογραφικό της είναι άσχετο με το σχόλιο της ανάρτησης.

Ανώνυμος είπε...

Τους ψήφισε ο λαός ξέρεις για να μας κυβερνούν.. Αυτό ξέχασες να πείς.

Ανώνυμος είπε...

Έλα μωρέ τώρα δεν είπε για τον Ευαγγελισμό . Μπορεί να είναι δικιά μας ΓΟΧ και να πει σε 13 μέρες . Αμέσως να την βγάλουμε αθρησκη να πούμε .Όσο για βιογραφικό εντάξει δεν έχει μεν απτές δια γυμνού οφθαλμού επιτυχίες σαν του Μέσι και του Τζόρνταν αλλά για να λένε όλοι οι καθώς πρέπει ότι είναι θηλυκός Αριστοτέλης κάτι θα ξέρουν .Ε ρε τι πάθαμε . Αφού είδαμε τον Βελόπουλο στην Βουλή τον Βαρουφάκη ομοίως είδαμε και τον πνευματικό ογκόλιθο Σακελλαροπούλου τρέμετε Τολστόι και Ουγκώ θα σας φάει η Αικατερίνη αφού είδαμε λοιπόν και τον θηλυκό Θουκυδίδη Πρόεδρο Δημοκρατίας ε ας μας πάει στον άλλο κόσμο ο κορωνοιος .ΑΜ

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη, αλλά επειδή στην ειδικότητά μου έχω γύρω στις 40 επιστημονικές δημοσιεύσεις, σε 4 γλώσσες, χώρια οι ανακοινώσεις σε συνέδρια, χώρια η εκδοθείσα διδακτορική διατριβή (σε μεγάλο ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο), δικαιούμαι να κρίνω την κυρία Σακελλαροπούλου;

Εάν δικαιούμαι και παίρνω άδεια, ας το κάνω:

Καμία έκπληξη για όσα είπε η κυρία Σακελλαροπούλου. Ήταν μέλος του "Ρήγα Φεραίου", άρα ΚΚΕ εσ, προφανέστατα άθεη, που δέχθηκε να ορκιστεί με θρησκευτικό όρκο ακολουθώντας αυτό που είχε πει ο Ερρίκος της Ναβάρρας, όταν εκλήθη να θυσιάσει την προτεσταντική του πίστη προκειμένου να ανέλθει στον θρόνο της Γαλλίας, ως Ερρίκος Δ΄: Paris vaut bien une messe, "το Παρίσι αξίζει και με το παραπάνω μια λειτουργία" (οι Καλβινιστές, ως γνωστόν, δεν έχουν λειτουργίες...).

Από κομμουνίστριες, ως η κυρία Σακελλαροπούλου, δεν θα περίμενα τίποτα καλύτερο.

Απλά, θεωρούσα τελείως άτοπο να έχουμε ΚΑΙ Πρόεδρο της Δημοκρατίας κομμουνίστρια. Ήδη στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες οι κομμουνιστές στις διάφορες αποχρώσεις τους (έστω και ως ψευδοφιλελεύθεροι), λυμαίνονται και κατακυριεύουν όλες τις μορφές του δημόσιου βίου, και φυσικά την δημόσια (και όχι μόνο) εκπαίδευση. Πιστεύω, μάλιστα, ότι θα επιβιώσουν, όχι μόνο σε επιδημία κορωνοϊού, αλλά ακόμα και στον Μαύρο Θάνατο...

Cyclus

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί με τίποτε να δικαιολογηθεί η υποβάθμιση της θρησκευτικής γιορτής και της εθνικής επετείου εξ αιτίας του κορωνοϊού.
Η κάθε πόλη και το κάθε χωριό θα έπρεπε να τιμήσει τη διπλή γιορτή, χωρίς κόσμο αλλά με την παρουσία μονάχα των αρχών, τόσο στην εκκλησία όσο και με καταθέσεις στεφάνων.
Θα τρίβουν τα χέρια τους οι εθνομηδενιστές με αυτή την εξέλιξη.

Ανώνυμος είπε...

Οι εσκεμμένες και ιδεολογικές έμμονες της πρόεδρου στον λόγο της:
Στη ΣΚΛΑΒΙΑ Επαναστάτησαν οι Έλληνες, όχι στον ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟ!

"Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια ΣΚΛΑΒΙΑ και ΦΥΛΑΚΗ", έλεγε ο Ρήγας!

Εθνική λοιπόν ήταν η Επανάσταση, όχι Ταξική!
Λαός, Πρόκριτοι και Εκκλησία επαναστάτησαν μαζί.
Με το Γιαταγάνι και τον Σταυρό έγινε η Επανάσταση!