Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

Είναι μόνο ναζιστές ή Αντίχριστοι;

Στη Γαλλία το καθεστώς ετοιμάζει ένα νόμο για υποχρεωτικό εμβολιασμό στο μίνιμουμ μόνο για υγειονομικούς στο μάξιμουμ για όλους άνω των 12 ετών. Η πιστοποίηση του”ελαφρού” ή ”διακριτικού” χαρά-γματος (τσίμπημα) γίνεται με ψηφιακό πιστοποιητικό QR τετραγωνικό κώδ. 666!!!

To τρέχουν το επισπεύδουν.

Το καθεστώς του ανθρωπόμορφου Μακρόν προετοιμάζει υποχρεωτικό τσίμπημα που χωρίς αυτό δεν θα μπορείς να πουλάς ή ν’αγοράζεις για όλον τον πληθυσμό. Το εμβολιακό απαρτχάιντ είναι εδώ τα γκέτο ξαναστήνονται στην καρδιά της Ευρώπης ο νέος τοίχος Βερολίνου ονομάζεται τοίχος ανοσίας που θα χωρίσει τους μεν από τους δε…Το μαρκάρισμα τώρα είναι ψηφιακό..αδιόρατο ευγενικό εκπολιτισμένο…αλλά έχει τις ίδιες βάρβαρες συνέπειες..
Η κυβέρνηση Μακρόν προετοιμάζει σχέδιο εξολόθρευσης των μη εμβολιασμένων σχέδιο εξόντωσης Τελική Λύση….σχέδιο κοινωνικού αποκλεισμού κι απομόνωσης κοινωνικής ευθανασίας ..προετοιμάζει νόμο για να κάνει το αμφιλεγόμενο γενετικό εμβόλιο με τις άδηλες μακροπρόθεσμες παρενέργειες κι επιπτώσεις στη δημόσια υγεία ένα εμβόλιο που πήρε έγκριση όχι κανονική αλλά υπό καθεστώς έκτακτης Ανάγκης χωρίς να πληρεί όρους και προδιαγραφές κανονικής αδειοδότησης υποχρεωτικό για όλον τον πληθυσμό άνω των 12 ετών.

Θυμίζει μπλόκο Γερμανών που μάζευαν όλους τους άρρενες άνω κάποιας ηλικίας στα ευλογημένα τους ”μπλόκα” για να υπηρετήσουν την φυλετική καθαρότητα τώρα ο βωμός στήθηκε στο όνομα της υγιεινής καθαρότητας. Ουαί στους μολυσμένους στα μιάσματα στους αντιφρονούντες στους διαφωνούντες η πυρά του Ιεροεξεταστή στη Δύση άναψε και για τους πιο διακεκριμένους επιστήμονες που επιμένουν να είναι επιστήμονες και όχι εκτελεστικά πειθήνια όργανα της εκάστοτε εξουσίας και της παγκόσμιας διακυβέρνησης κάποιων λόμπι και των BigPharma…

Πρόσχημα των Ανθρωπιστών είναι η αποφυγή μιας ακόμη επανεκκίνησης της επιδημίας στην αρχή του σχολικού έτους λόγω της έλλειψης εμβολιασμών για όλους την ίδια στιγμή που αποδείχθηκε ότι τα γενετικά εμβόλια έχουν παρενέργειες που ποτέ άλλοτε δεν έχουν προκληθεί.. και το πρωτοφανές είναι η α΄φορά που επιβάλλεται φάρμακο χωρίς αντενδείξεις και η τελευταία ασπιρίνη είχε ένα κατεβατό αντενδείξεις και ποιές κατηγορίες πολιτών δεν έπρεπε να τη λάβουν εδώ προχωρούν σε προκρούστιες οριζόντιες λύσεις με ολέθρια αποδεδειγμένα αποτελέσματα.Ποιές απέκλεισαν μόνο τις εγκύους;;; Οι παράπλευρες απώλειες είναι σημαντικές οι μακροπρόθεσμες άδηλες..

O υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλον τον πληθυσμό που θυμίζει γερμανικό μπλόκο άνω των 12 ετών παραπέμπει σε παιδομάζωμα για την προσχηματική αποφυγή 4ου κύματος στην έναρξη της σχολικής περιόδου το Σεπτέμβρη δεν αποκλείεται πλέον καθόλου από τους Φαλαγγιστές..

Σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαιωμένες στο hôtel Matignon, ο Πρωθυπουργός του καθεστώτος νεο Πεταίν Jean Castex θα συμβουλευτεί το Συμβούλιο Επικρατείας και το Συνταγματικό Δικαστήριο δοτών προφανώς κι εγκάθετων συνεργατών διορισμένων της Νέα Τάξης Ανθρώπων τον Πρόεδρο Βουλής πολιτικούς αρχηγούς και κοινοβουλευτικές ομάδες για να επεξεργαστεί ο αδέκαστος τσιπαρισμένος προφανώς είναι προαιρετικό στην ΕΕ υπάρχουν τσιπαρισμένοι ανάμεσά μας είναι πλέον προφανές, ένα άνομο σχέδιο νόμου για να καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά Covid-19 δηλ. εξαναγκαστικό, καταναγκαστικό από τα καταναγκαστικά έργα στα καταναγκαστικά εμβόλια του ψωροκαπιταλισμού.

Η Ιατρική Ακαδημία φωτογραφίζει ήδη αυτή την οπτική, άλλο όργανο καθοδηγούμενο κι υποταγμένο στην πολιτική εξουσία λόγω διαολοπλοκής

το Courrier του Γάλλου Τσολάκογλου στους βουλευτές
“Ενάντια στην αρρώστια είναι ουσιαστικό να εφιστήσουμε μια ειδικότερη προσοχή σε όλα τ΄άτομα σε κίνδυνο (τους έπιασε ο πόνος ) όπως το να πείσουμε( εννοεί να πιέσουμε) τον κάθε Γάλλο -οι άνθρωποι της διαλεκτικής που επέβαλαν ως Γερμανοί Κατακτητές Στρατιωτικό Νόμο κι Απαγόρευση Κυκλοφορίας – συμπεριλαμβανομένων των πιο νέων για την απαίτηση να εμβολιαστούν για να προστατεύσουν τους άλλους” δηλ. ου μη γένοιτο να πεθάνει κανένας 18αρης κι αυτό έγινε για να ζήσει ο πατέρας κι ο παππούς. Βαμπιρισμός κοινωνικός κανιβαλισμός…ο θάνατος σου η ζωή μου νόμος της ζούγκλας…Αυτά επικαλείται ο Τσολάκογλου της Γαλλίας ..

Το καθεστώς του πανεμβολιακού Άξονα θέτει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στο minima για υγειονομικούς τους χαλάνε τη μανέστρα γιατί όλη η επιχείρηση έχει στηθεί με βάση την Υγεία κι ο νεο Πεταίν συνεργάτης του Παγκόσμιου Άξονα ζητά από τους βουλευτές να δώσουν την εκτίμησή τους για το αν θεωρούν ότι πρέπει αυτή η “υποχρέωση αξίζει να διευρυνθεί”.

Σε όλον τον κόσμο;; “θα το δούμε αναφορικά με τις διαβουλεύσεις. Μπορούμε επίσης να φανταστούμε αυτή την υποχρέωση να επεκτείνεται σ΄επαγγέλματα που έρχονται σ΄επαφή με κοινό“, αναφέρει πηγή προσκείμενη στο Matignon.

Eκπαιδευτικοί, βρεφονηπιοκόμοι, και νηπιαγωγοί, γκαρσόνια έμποροι επαγγέλματα υποδοχής ξενοδόχοι κλπ Αν τα 2 ανώτατα Δικαστήρια δώσουν το πράσινο φως τότε θα καθοριστούν και τ΄ατυχή επαγγέλματα που θα γίνει ξεκαθάρισμα και όπου πλέον θα απωλέσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα με τον πιο αντεργατικό νόμο που θεσπίστηκε ποτέ οι ανεμβολίαστοι με γενετικά εμβόλια που κάνουν τον οργανισμό εργαστήριο της Pfizer παράρτημα της Pfizer για να παράγει συγκεκριμένη πρωτεΐνη με αδιευκρίνιστες μακροπρόθεσμα κλινικά συνέπειες για οργανισμό κι αμφίβολα αποτελέσματα για ασυλία αγέλης αφού κι οι εμβολιασμένοι και κολλάνε και πεθαίνουν αποδεδειγμένα και μεταδίδουν τον ιό ή προσβάλονται..

Εικόνα
Λονδίνο: τα παιδιά δεν είναι πειραματόζωα, ποντίκια εργαστηρίου

Επέκταση του ψηφιακού διαβατηρίου pass sanitaire, PCR ,…άλλα μέτρα

Η καθυστέρηση στον εμβολιασμό των υγειονομικών πρώτα απ ‘όλα, ειδικά σε ιδρύματα για ηλικιωμένους. «Μόνο το 57% των επαγγελματιών του νοσοκομείου και το 64% των επαγγελματιών στον τομέα της υγείας έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου»,(αυτοί κάτι ξέρουν περισσότερο από τους πολιτικούς εγκάθετους που παριστάνουν τους ματζουνογιατρούς και τους ιατρικούς επισκέπτες της Pfizer) υπογραμμίζει η Γαλλική Ομοσπονδία Νοσοκομείων (FHF), η οποία ζητά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τους.
Αυτή η λύση υποστηρίζεται τώρα από το Συμβούλιο Προσανατολισμού Στρατηγικής για τα Εμβόλια και προεδρεύεται από τον ανοσολόγο Alain Fischer.
Ο εμβολιασμός δεν είναι αρκετά γρήγορος και με τον τρέχοντα ρυθμό εμβολιασμού, η ασυλία αγέλης ( στο τέλος θα το πιστέψουμε ότι είμαστε ζώα) δεν θα επιτευχθεί τον Σεπτέμβριο θεωρούν οι Αησυχούντες Αφυπνισμένοι Απανθρωπιστές. Η Επιτροπή Informatique et Liberté (CNIL) εξουσιοδότησε τους γιατρούς να κοινοποιήσουν τα αρχεία των μη εμβολιασμένων ασθενών στα ταμεία πρωτοβάθμιας ασφάλισης υγείας, για να τους επικοινωνήσουν τους έναν προς έναν.

  • Η παραλλαγή Delta του ιού, η οποία θα είναι 60% έως 90% πιο μεταδοτική από την τρέχουσα, μπορεί πολύ γρήγορα να κυριαρχήσει. Αντιπροσωπεύει ήδη το 20% των μολύνσεων που εντοπίστηκαν.Προηγουμένως ήταν η βρετανική μετάλλαξη όταν και πάλι τα τείχη ανοσίας έπεσαν τώρα γιατί να κρατήσουν;;;;

Νέοι περιορισμοί στην έναρξη της σχολικής χρονιάς θα ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για την οικονομική ανάκαμψη. “Διακινδυνεύουμε επίσης να έχουμε ένα χάσμα μεταξύ των εμβολιασμένων και των μη εμβολιασμένων”, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γκάμπριελ Ατάλ. Σκέφτηκαν και τη κοινωνική συνοχή οι πολυδιασπαστές..H Haaretz έλεγε προχθές να πάψει η προπαγάνδα ΜΜΕ και Υπ Υγείας για τη Delta κι ότι δραματοποιούν κι ενσπείρουν αδικαιoλόγητα τον πανικό….

Δεν τους προβληματίζει ότι μπήκαμε στον αδιέξοδο λαβύρινθο μεταλλάξεων παραλλαγών κλπ και τι άλλο μπορεί να συνέβαλε γιατί ακούγονται διάφορες εκτιμήσεις από έγκριτους επιστήμονες υπεραρμόδιους….

 ήδη θα το κατάλαβες οι Eυρώπες τι σημαίνουν.

Η δικέρατη τιάρα του καισαροπαπισμού και οι εγχώριοι θαυμαστές της ( εδώ υπάρχει πολιτικοθρησκευτική διαπλοκή πασίδηλη κι αυτή είναι είδος καισαροπαπισμού όταν υπάρχει συγχώνευση των 2 εξουσιών) ευλογούν τα εμβόλια. Ας θεωρήσουμε πως είναι συναίνεση σ’ ενδεχόμενη ιατρική εκτίμηση.

Το κυρίως ερώτημα είναι αν ευλογούν και τον Αποκαλυπτικό εκβιασμό ”καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ”;; Ας υποθέσουμε ότι δεν είναι το χάραγμα ούτε ο προθάλαμος του ούτε ένα στάδιο φάση υλοποίησης του.

Ευλογούν τον ανήθικο απάνθρωπο κι αντιδραστικό επικαιροποιημένο Αποκαλυπτικό εκβιασμό καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ εμβόλιο της Pfizer ή της AstraZeneca κλπ;;; Γιατί όταν χάνεις τη δουλειά στερείσαι κι αγοραστικής δύναμης και συναλλαγής επομένως…

Αποδέχονται τον επικαιροποιημένο εκβιασμό που αποδίδεται στο θηρίο;;; Γιατί αν είναι έτσι τότε εγείρεται μείζον ηθικό ζήτημα κι όχι απλά από οπτική βιοηθικής αλλά και πολύ περισσότερο μέγα πνευματικό ζήτημα. Το ζήτημα είναι όχι μόνο πόσες ζωές σώζουν αλλά και πόσες ψυχές παίρνουν…..Και το σωτηριολογικό ζήτημα έχει διαφορετική ανάγνωση για Εκκλησία από αυτή που έχει για την Πολιτική Προστασία και το κοινό διασώστη η αξία της σωτηρίας μιας ζωής..Η Εκκλησία έχει υπερκαλυφθεί από την Πολιτική Προστασία ταυτίστηκε συγχωνεύθηκε αφομοιώθηκε δεν είναι θεσμικό πρόβλημα γι αυτήν;;

dimpenews.com

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι Ναζιστές, είναι Αντίχριστοι.

Το ΤΙ θα μπορέσουν να κάνουν, εξαρτάται από το ΤΙ θα ανεχθεί ο λαός.

GeorGRE είπε...


Νομικά κατά τη γνώμη μου θα
έπρεπε να χτυπηθεί ο όρος
"εμβόλιο". Δεν είναι εμβόλιο,
είναι πειραματική γονιδιακή
θεραπεία χωρίς την τελική
έγκριση και χωρίς να
αναλαμβάνουν οι φαρμ. εταιρίες
την ευθύνη.

Δεύτερον την αποτελεσματικότητα
του "εμβολίου" που αμφισβητείται.
Δεν χρειάζεται το "εμβόλιο".
Ο εμβολιασμένος μεταδίδει τον ιό.

Τρίτον δεν έχει γίνει σοβαρή
καταμέτρηση των παρενεργειών.

Και τέλος αφού δεν έχει την
ανάλογη αποτελεσματικότητα και
δεν αμφισβητούνται οι όποιες
παρενέργειες και αφου ΔΕΝ
αναλαμβάνουν την ευθύνη
ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν υπάρχει
η υποχρεωτικότητα.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Ναζιστές
Αντίχριστοι
Μαο...σοβιετίζοντες...

και μάλλον τόχουν
βάλει σκοπό
να ξεπεράσουν
όλους τούς...

κατά καιρούς...
Νέρωνες και Καλλιγούλες
πούβγαλε...

ο... αρχέκακος μπαχτσές τους...

και...είθε ο Θεός
να μάς λυπηθεί...
παρά τίς αμαρτίες
και τήν αμετανοησία μας

μόνον και μόνον...
-τι άλλο...άλλωστε...
μηδέν έχοντες άξιον...-

εξαιτίας τής
φ ι λ ε υ σ π λ α χ ν ί α ς του...!

Ανώνυμος είπε...

Νόμισε ο διεπόμενος από ολοκληρωτική νοοτροπία πολιτικάντης που παριστάνει τον πρωθυπουργό ότι με τον έμμεσο εξαναγκασμό θα πετύχει το τείχος ανο(η)σίας που ονειρεύονται τόσο ο ίδιος όσο και η υγειονομική χούντα των "ειδικών".
Αλλά μάλλον ένα τείχος αντίστασης στον κρατικό αυταρχισμό έχει αρχίσει να δομείται.