Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Η Δημοκρατία τους σε όλο το μεγαλείο της...

Όποιος γράφει ή βρίζει ή συκοφαντεί την Εκκλησία και την Πατρίδα είναι ελεύθερος να συνεχίζει ανενόχλητος. Σε όποιον όμως εκφράζει τη διαφωνία του για τις μεθοδεύσεις της Νέας Τάξης θα στέλνεται ο εισαγγελέας, για να συλληφθεί! Όποιος αρθρογραφεί και με επιστημονικές αποδείξεις αποκαλύπτει την απάτη των “ειδικών” θα συλλαμβάνεται. Αυτά διεμήνυσε η Κυβέρνηση δια μέσου του Υπουργού Προστασίας. 
Η Δημοκρατία τους σε όλο το μεγαλείο της...


O Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε  ότι θα στέλνει στον εισαγγελέα όσους διαδίδουν θεωρίες συνωμοσίας για τον κορονοϊό μέσω Διαδικτύου!
Αυτό που δεν είπε είναι με βάση ποια νομοθεσία θα διώκονται αυτοί που συλλαμβάνονται.
Το μοναδικό σχετικό στην περίπτωση αυτήν είναι το άρθρο 191 του Π.Κ. το οποίο αναφέρεται μεν στη διασπορά ψευδών ειδήσεων που μπορούν να οδηγήσουν κόσμο σε πράξεις που μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στους ίδιους, την οικονομία, τον τουρισμό κ.λπ., ωστόσο, αυτό που λείπει εν προκειμένω είναι οι αποδείξεις.
Πώς θα αποδείξει δηλαδή ότι από ένα μήνυμα στο facebook συγκεκριμένοι άνθρωποι επηρεάστηκαν και έπραξαν όλα τα ανωτέρω;
Αδιάβαστος λίγο ο υπουργός...
 Δ.Τερζ.

σχόλιο: Επικίνδυνοι για την δημόσια υγεία είναι όλοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι που κυβερνούν τη χώρα. Έχουν καταργήσει κάθε έννοια του Κράτους δικαίου. Για κοινωνική αλληλεγγύη ούτε λόγος. Αντιθετως, εχουν αμβλύνει τις κοινωνικές ανισότητες .Σε μια εποχή που υπάρχει αφθονία αγαθών, ο κόσμος πεινάει. Υγειονομική περίθαλψη ανύπαρκτη,με ένα σύστημα υγείας που νοσεί και είναι επικίνδυνο για εργαζόμενους και νοσηλευομενους λόγω των ελλείψεων σε όλα τα επίπεδα. Και τώρα έχουμε και δικτατορία επειδή το αποφάσισε ο Χρυσοχο'ι'δης. Από το κακό στο χειρότερο πάμε. Άνεργοι,πεινασμένοι,τρομοκρατημένοι, χωρίς σκέψη και κρίση είμαστε εύκολη λεία για κάθε πολιτικάντη της κακιάς ώρας.

3 σχόλια:

Βασίλης είπε...

Το ότι οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών δεν λειτουργούν υπέρ της Δημοκρατίας, της Ορθοδοξίας και των Ελλήνων πολιτών φαίνεται ξεκάθαρα από τις εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα.

Επί "εθνάρχη" Καραμαν-αλή είχαμε την προετοιμασία της προδοσίας της Κύπρου και την κατάπτυστη συμφωνία της Ζυρίχης. Επί των ανδρείκελων της χούντας είχαμε την εισβολή και κατοχή της μισής περίπου Κύπρου.

Επί Σημίτη ( Ααρών Αβούρι ) , μέντορα του νυν πρωθυπουργού, είχαμε το γκριζάρισμα του Αιγαίου και την αναγνώριση δικαιωμάτων στη Τουρκία σε ελληνική επικράτεια.

Επί Little George ( Jeffrey Papandreou-Mineiko-Chant) είχαμε προετοιμασία της προδοσίας του Αιγαίου και για πρώτη φορά ακούστηκε να δώσουμε και μερικά νησιά για να έχουμε ειρήνη.

Επί Άξελ Τζίπρα - Άμποτ είχαμε τη προδοσία της Μακεδονίας και συνέχιση της προδοσίας του Αιγαίου με τη δημόσια παραδοχή "Έλληνα" πρωθυπουργού ότι το Αιγαίο ως θάλασσα δεν έχει σύνορα. Ταυτόχρονα εκτινάχτηκε το πρόβλημα της εισβολής μουσουλμάνων που εβάπτιζαν πρόσφυγες .

Επί Κούλη Μητσοτάκη έχουμε εδραίωση της προδοσίας της Μακεδονίας και βαίνουμε προς ολοκλήρωση της παραχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο. Επί εβδομάδες τώρα αλωνίζει εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Όρουτς Ρέϊς και η Ελλάδα διά Κούλη Μητσοτάκη υπόσχεται στους Γερμανούς ότι δεν θα ζητήσει καν κυρώσεις εις βάρος της Τουρκίας . Η οποία Τουρκία είναι σε ειδικό καθεστώς με την ΕΕ και μπορεί να εξάγει τα προϊόντα της στις χώρες της ΕΕ χωρίς δασμούς αν και δεν είναι μέλος της ΕΕ. Ακόμα και οι στολές των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων είναι made in Turkey ( η απόλυτη ξεφτίλα ) .

Ως πλήρες μέλος της ΕΕ η Ελλάδα απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις παίρνει μόνο ευχολόγια , αλλά στην ουσία η πολιτική των ίσων αποστάσεων της ΕΕ και του ΝΑΤΟ είναι υπέρ του επιτιθέμενου και όχι του αμυνόμενου που περιμένει μάταια τη στήριξη των συμμάχων με βάση τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου . Οι Έλληνες πρωθυπουργοί αποδέχονται παθητικά αυτή την αδικία σαν να μην έχει καμία γεωστρατηγική σημασία η Ελλάδα την ώρα μάλιστα που η Τουρκία συμμαχεί με την Ρωσία. Το παίζουν "τίγρεις" απέναντι στους Έλληνες πολίτες ( βλ. τα ΜΑΤ στη Μυτιλήνη απέναντι στους νόμιμους κατοίκους που διαμαρτύρονται κατά της εισβολής μουσουλμάνων που στέλνει ο σουλτάνος με τελικό σκοπό την υφαρπαγή των νησιών - χωρίς να κρύβει καν τις προθέσεις του - ή τα πρόστιμα και οι διώξεις κατά των Ελλήνων που δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των "ειδικών" που φάσκουν και αντιφάσκουν όσον αφορά τον κορονοϊό ) , αλλά αποδεικνύονται γατάκια απέναντι στη Γερμανία και τους φορείς της ΝΤΠ.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ είπε...

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=302143784569806&id=100043225590941

Ανώνυμος είπε...

Χα, χα! Ο Χρυσοχοΐδης! Που ψήφισε το μνημόνιο χωρίς να το έχει διαβάσει!