Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Είστε ΑΧριστός κι εσείς κ.Τσιόδρα;

Γιατί δεν επιτρέπετε τη Θ.Λειτουργία με κλειστούς ναούς σαν κι αυτήν που συμμετέχετε;;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βιολογικὸ ὅπλο ὁ Κορωνοϊὸς...

Φοβερὲς ἀποκαλύψεις περὶ τῆς αἰτίας τῆς διάδοσης τῆς θανατηφόρου πανδημίας ἀπό γέροντα ἀσκητή τοῦ Παγγαίου Ὄρους
.

https://orthodoxia.gr/2020/03/30/viologiko-oplo-o-koronoios

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, ευθύνεται και αυτός για αυτήν η κατάσταση.
Μπορεί να μην λαμβάνει αυτός τις αποφάσεις αλλά οι εισηγήσεις του συνέβαλλαν σημαντικά στις τελικές αποφάσεις της ανεκδιήγητης κυβέρνησης.
Για να λέμε, βέβαια, και του στραβού το δίκαιο σε δηλώσεις του προ ημερών είπε ότι δεν χρειάζονται μέτρα στρατιωτικού χαρακτήρα.
Πιθανώς και τώρα να διαφωνεί με την έκταση των επαχθών μέτρων, και ειδικότερα με την πλήρη απαγόρευση της Θείας Λειτουργίας.
Καταλαβαίνω ότι σαν γιατρός θα πρέπει
να εισηγηθή κάποια μέτρα.
Πάνω από όλα, όμως, είναι μέλος της Εκκλησίας.
Δεν πιστεύω να αισθάνεται και πολύ άνετα όταν συλλαμβάνονται ιερείς επειδή κοινώνησαν πιστούς.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Τσιόδρας φερει τεράστια ηθική ευθύνη ως ιατρός διοτι με τη δική του εισήγηση, πρωτίστως, σφραγίστηκαν οι ναοί. Ο κ. Τσιόδρας με αφορμή τον κοροναϊό, θανατώνει το Πάσχα! ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ! ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΙ "ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ" βαστώντας το κόκκινο αυγουλάκι του, σεμνα και ταπεινά δήθεν, ο κ. Τσιοδρας. Ή να μετανοήσει επειγόντως το καλό που του θέλει ο Ελληνικος λαός- ο βαρύτατα πληττόμενος αυτή τη στιγμή ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και να τροποιήσει εγκαιρως τις εισηγήσεις του, ο κ. Τσιόδρας στην Κυβέρνηση, ή να πάψουν οι φίλοι του να ισχυρίζονται -ψευδώς, όπως τα πράγματα δείχνουν- οτι είναι βαθιά θρησκευόμενος. ΜΗ μας κοροϊδεύουν τόσο αναισχυντα. Καταντάει προκλητικό. Χρησιμοποιουν τον ιό, ως όπλο για να μηδενίσουν την Παγκόσμια Οικονομία για να εξαθλιώσουν τις μεγάλες μάζες, επειδή αυτό συμφέρει τους πλανητάρχες,ο.κ. κατανοητό. Αλλά, την θρησκευτική μας ελευθερία επισείοντας το μορμολύκειο της ασθένειας ΔΕΝ θα μας την καταργήσουν δυο ανθρωπάκια με ύφος Χουντικού Συνταγματάρχη.ΑΝ δεν μαζευτείτε από μόνοι σας θα σας μαζέψει η Αντίσταση του Ελληνικού Λαού που ακόμη ΔΕΝ ξεπλύθηκε συνειδησιακά, τοσο όσο θα επιθυμουσατε, ώστε να παραμείνουν το Πάσχα κλεισμένοι στα σπίτια τους τρομοκρατημένοι και αδρανούντες.Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΘΑ ΕΟΡΤΑΣΤΕΙ. Ο ΣΤΑΛΙΝ ΠΕΘΑΝΕ. ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ, ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΚΑΛΑ! ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ!