Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2026

Έχουν γίνει εντελώς αναίσθητοι ή ζούνε σε ένα παράλληλο σύμπαν ..

Κάντε λίγο κράτει μωρε κρατάτε τουλάχιστον τα προσχήματα …


Μετά τα όσα δημοσιεύονται για τους δαιμονισμένους του Τζέφρι  Έπστιν και της επιβεβαίωσης της δαιμονικής ατζέντας τους ,ο  πατριάρχης εξευτελίζει για μια ακόμη φορά το πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Βράβευσε τον υπουργό που υπηρέτησε όσο λίγοι την ΝΤΠ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο...

Ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίος, το απόγευμα της Παρασκευής, 14 Φεβρουαρίου 2025, σε ειδική τελετή στην Αίθουσα του Θρόνου, στον Πατριαρχικό Οίκο στο Φανάρι, τίμησε τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού της Ελλάδος Κυριάκο Πιερρακάκη, παρουσία του Μητροπολίτου Χαλκηδόνος Εμμανουήλ. Η αιτιολογία που επικαλείται ο Κωνσταντινουπόλεως είναι ότι αναγνωρίζει στον συγκεκριμένο υπουργό που ψήφισε το νομοσχέδιο ομοφυλόφιλων θυμίζουμε ,

πολύτιμες υπηρεσίες του προς την Εκκλησία και το Γένος, και της ενθέρμου υποστηρίξεώς του προς τον θεσμό του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

 


 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "THETOC Πιερρακάκης για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: Δίνουμε το χέρι σε συμπολίτες μας, αντί να τους κουνάμε το δάχτυλο "Δεν έχει πολλές φορές κανείς την ευκαιρία να νομοθετήσει, υπέρ της άρσης των διακρίσεων και της επέκτασης των δικαιωμάτων", τόνισε ο Κ. Πιερρακάκης. THETOC ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM PUBLISHED 15 ΦEB. 24 (11:55)"Μπορεί να είναι εικόνα νοσοκομείο και κείμενο που λέει "Εμβόλιο K. Πιερρακάκης: «Σηκώνουμε μανίκια>> -<<Ελευθερία>> FRONTPAGE ΠΟΛΙΤΙΚΗ 28/12 11:40 Σοφία Χούντα"

2 σχόλια:

Άγνωστος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Άγνωστος είπε...

Πως είναι δυνατόν να κυβερνάει η σήψη, να τα επιτελούν όλα αυτά οι ίδιοι αλλά και οι ίδιοι να τα ξεμπροστιάζουν; χωρίς να κάνουν κάθαρση;
Είναι απλο, νομίζω πως θέλουν να πούνε στην ανθρωπότητα πως τέλος η χρηστή παλαιά τάξη πραγμάτων , τώρα κυβερνάει η ζοφωδης τάξη πραγμάτων, κυβερνάει ο αντίχριστος, οπότε όλοι όσοι περιμένετε κάτι καλό από την δυτική γηραιά ηγεσία, πάρτε το απόφαση, δεν θα υπάρξει ποτέ κάτι σαν τα παλιά χρόνια, κάτι σαν Καποδίστρια ας πούμε.
Είναι και ένα άλλο, διαφημίζεται η σαπίλα η σήψη και το σκοτάδι που κυβερνάει, να βλέπει ο λαός την εμετική κατάσταση και να ξερνάει, και μόλις έρθει ο Ανομος, θα τους καθαρίσει όλους αυτούς, θα κάνει κάθαρση, για πειστεί ο κόσμος πως πράγματι είναι μεσσίας για να τον προσκυνήσουν με μεγάλη ορμή και συνειδησιακη ανακούφιση.