Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Στη μακρινή Σλοβενία . Ιερά Λιτανεία για να βρέξει !

1 σχόλιο:

Βασίλειος είπε...

Άγνωστη λέξη πια η λιτανεία στη πατρίδα μας και όταν το επεσήμανα σε ιερέα της περιοχής μας που μαστίζεται από την ανομβρία , η απάντηση ήταν ότι για να γίνει λιτανεία πρέπει να υπάρχει και το πλήρωμα του λαού που θα ετοιμαστεί ανάλογα, με νηστεία και προσευχή.
Μα αν η ιεραρχία και ο κλήρος δεν μπει μπροστά να οδηγήσει το ποίμνιο , το να κατηγορείς απλά το ποίμνιο δεν είναι σωστό.
Αντί για αυτό , διαβάζουμε ότι ο αρχιεπίσκοπος θέλει να εγκαταστήσει μεγάλο φωτοβολταικό πάρκο στο Πεντελικό Όρος και μέσα στις καμένες πρόσφατα εκτάσεις της πυρκαγιάς που ξεκίνησε από τον Βαρνάβα. Δηλαδή μπίζνες με πράσινο μανδύα μέσα σε καμένο δάσος για το οποίο η Εκκλησία θα έπρεπε να πρωτοστατεί για την αναδάσωσή του. Χωρίς πράσινο η Αττική Γη θα μετατραπεί σε μία επίγεια κόλαση χωρίς οξυγόνο , με ξαφνικές νεροποντές που θα πλημμυρίζουν και θα καταστρέφουν , με ανομβρία που θα αναγκάσει να στερέψουν όλοι οι υδάτινοι πόροι της χώρας για να επιβιώσουν 4-5 εκατομμύρια γηγενείς και άλλα 2 εκατομμύρια εισαγόμενοι μουσουλμάνοι.
Συνέλθετε !