Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Φρέσκο λαδάκι μοσχοβολάει χοντρό αλατάκι και ριγανίτσα. Να τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει...

Μπορεί να είναι εικόνα ψωμί


3 σχόλια:

Unknown είπε...

Αιώνια απορία ( γιατί πάντα στα ταβερνάκια το έτρωγα έτοιμο) το λάδι μπαίνει πριν ή μετά το ψήσιμο του ψωμιου;

Καλλιόπη Μ είπε...

Μετά και από πάνω την ρίγανη

viky είπε...

Εδώ στην Κρήτη το βάζουμε μετά το ψήσιμο...Αν μπει στο άψητο ψωμί θα ρουφήξει πολύ και θα λαδοπιει..