Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗ
αλλά μην νοιώθετε «λύπη»
που αντιγράφουμε τα δικά σας ,
χωρίς να σας ρωτήσουμε...
Για την παράγκα μας
είναι γ ε λ ο ι ό τ η τ α η λεγόμενη
«δεοντολογία περί πνευματικών δικαιωμάτων!»
3 σχόλια:
Αιώνια απορία ( γιατί πάντα στα ταβερνάκια το έτρωγα έτοιμο) το λάδι μπαίνει πριν ή μετά το ψήσιμο του ψωμιου;
Μετά και από πάνω την ρίγανη
Εδώ στην Κρήτη το βάζουμε μετά το ψήσιμο...Αν μπει στο άψητο ψωμί θα ρουφήξει πολύ και θα λαδοπιει..
Δημοσίευση σχολίου