Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Αφιερωμένο στους...γιδομπάν...

Ήταν 56 ετών

Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου,  απεβίωσε σε ηλικία 56 ετών ο δικηγόρος Αθηνών Παναγιώτης Γιαννόπουλος. Τα αίτια του θανάτου του δεν είναι ακόμη γνωστά καθώς αναμένεται η ιατροδικαστική γνωμάτευση, αλλά εκτιμάται ότι απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς. Η κηδεία του θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

giannopoulos34

 έγραφε λίγες μέρες πριν...


Αν έψαχνες λιγάκι το "αντί"...
... δεν θα σου λέγαμε "αντίο" από τώρα...
Άσε που δεν κατάλαβα... εκείνες οι πομφόλυγες που αναφέρεις τι ήταν τελικά;;
Ύποπτες και νεφελώδεις ή αφελείς;;;
Όλα μαζί δεν κολλάνε..
Μάλλον ισχύει το πρώτο...
Αν κι εσύ προτίμησες το δεύτερο...

 Katerina Doukoumopoulou

 

 ΕΔΩ

 

3 σχόλια:

Ν/Α είπε...

Και αυτές οι ξαφνοθανατοπεριπτώσεις αξιώνουν και μια μοντέρνα ποιητική συνοδεία προς τον ανόητο, κάτι σαν το παρακάτω που δημοσίευσαν οι δικοί του.

"Στο τοπο της ελιας. Στις ακτες του Νεστορα. Στην πατριδα του Μαιστρου. Στα χωματα της ευφοριας. Στην αμμο των αναγλυφων πατημασιων.Στους Γιαννεικους λοφους.Στο Λουρο και στο Ντιβαρι. Στη σκια των καστρων και του Μοναστηριου της Παναιτσας.Στα ποταμια των καλαμιων και των νεροφιδων. Στην σιωπη του κοιμητηριου των αποντων προσωπων και των παροντων ελλειματων. Στων φιλων την ανοιχτη αγγαλια. Στον ηχο των ποτηριων που ηχοσμιγοφιλιουνται Στη μικρη και μονη ΣΟΥ πατριδα. Στη Γιαλοβα, σε εστειλε η μοιρα εκει απροσμενα το ξημερωμα, αφηνοντας πισω ενα δυσαναπληρωτο κενο.

Καλο σου ταξιδι αγαπημενε μου συντροφε, αγαπημενε μας πατερα...»."


Τώρα αν τους ρωτήσεις ποία ήταν η μοίρα καί που πήγε ταξίδι ο σύντροφος, μπορεί να ακούσεις και καμιά ανοησία του τύπου,"πέρασε τα σύνορα του απροσδόκητου, με πορεία στο άγνωστο κατεστημένο, για εκεί που δεν ξέρει και δεν γλίτωσε κανείς.."
.




Ανώνυμος είπε...

«Πήδηξε από το καράβι» ο Ν. Καπραβέλος (διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου»): «40 πλήρως εμβολιασμένοι νοσηλεύονται σε ΜΕΘ - Νοσούν και μεταδίδουν»

https://www.pronews.gr/ygeia/1023707_pidixe-apo-karavi-o-nkapravelos-40-pliros-emvoliasmenoi-nosileyontai-se-meth-nosoyn

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

ο Θεός ας αναπαύσει, όσους ταλαίπωρους

συνήθισαν να έχουν την
πεποίθησή τους ...

"επί υιοίς ανθρώπων
ών ουκ έστιν
σωτηρία"...