Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

ΑΠΩΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και τα παπαγαλάκια τους μας ζαλίζουν τον… ερωτόκριτο για Νέες, Δεύτερες και Τρίτες Ρώμες.



ΝΑ ΠΟΥ, ὁ «ἅγιος» Γαλλίας Μητρ. Ἐμμανουήλ, μὲ περιβολὴ προτεστάντη πάστορα, ἀπένειμε σὲ σπουδαστὲς πτυχίο ἀποφοίτησης Διαθρησκειακοῦ Προγράμματος στὸ Παρίσι!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός ότι έχουν χάσει την μπάλα και οικουμενιζουν στο έπακρο δεν δίνει συγχωροχάρτι στους ομόδοξους Ρώσους... Μήπως αυτοί δεν οικουμενιζουν;

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

ενοποιείτε δεν αμνηστεύεται κανείς !

Ανώνυμος είπε...

Μήπως γι' αυτό έκανε ο Βαρθολομαίος εισπήδηση στην Ουκρανία , για νά σώσει την Ουκρανία απο τους οικουμενιστές Κύριλλο και Ιλαρίωνα , ενώ οι αχειροτόνητοι της Ουκρανίας είναι ορθόδοξοι ; Μή μας ζαλίζετε .....Ντροπή στον Ναυπάκτου που δεν σέβεται την εκκλησία του γέροντα Σωφρονίου , που παριστάνει τον εμβριθή μελετητή του ! Sorry ! Δεν μπορούμε νά γυρίσουμε την πλάτη στη Ρώσικη εκκλησία και τους αγίους της επειδή το θέλει ο Βαρθολομαίος ! Άντε νά χαθούνε ! Δεν ντρέπονται λίγο !

Άκων είπε...

Τουλάχιστον στη
Ρωσία
υπάρχει νόμος
που απαγορεύει

την προπαγάνδα
υπέρ της διαστροφής,

ενώ στην
ηδονική
και
μεστή
οδύνης
Δύση

τα επικοινωνιακά

γ κ ο υ λ ά γ κ

αναλαμβάνουν να
απομονώσουν

όποιον δεν
συμβιβάζεται

με την επίσημη
διδασκαλία

της διαστροφής

στα ανυπεράσπιστα
παιδιά μας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είπαμε αυτό αδερφέ... Ο Βαρθολομαίος δυστυχώς διχάζει την Ορθοδοξία με τις πράξεις του, αλλά και από την άλλη δεν περιμένουμε να μας σώσουν οι Ρώσοι. Ο Ναυπάκτου είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση...ας περιμένουμε λίγο... έχει ο Θεός....

Ανώνυμος είπε...

Δεν περιμένουμε νά μας σώσουν οι Ρώσοι . Επί ποίου δικαίου στηρίζουν οι πατριαρχικοί όλες τις ανομίες τους που διέπραξαν στην Ουκρανία ; Τώρα πληροφορούμαστε οτι δημιουργείται θέμα στην Κύπρο . Ο εισπηδήσας του εισπηδήσαντος ...Ο Βαρθολομαίος έκανε την εκκλησία μπάχαλο . Καί ο Ναυπάκτου τον στηρίζει .