Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ/ΒΟΥΛΗ;;;

Στη Μικρασιατική καταστροφή όσοι θεωρήθηκαν υπεύθυνοι οδηγήθηκαν στο εκτελεστικό απόσπασμα. Ας κανονίσει την πορεία του λοιπόν ή αλλιώς να πάει σπίτι του και να φοράει τα πουκάμισα πέντε πέντε μαζί με τον ζουρλομανδύα!
Φωτογραφία του χρήστη protothema.gr.

10 σχόλια:

anonimos είπε...

ΠΙΟ ΠΡΟΔΩΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ γέλιο το σχόλιο.. Πέντε-πέντε τα πουκάμισα και από πάνω ο ζουρλομανδύας!:))
Μα κι εσύ βρε Τρελογιάννη.. αμέσως να σχολιάσεις τα διπλά-τριπλά πουκάμισα!.. τον παρεξήγησες τον άνθρωπο.. μπορεί να μην είχε λεπτό σακάκι.. μόλις που κρύωνε ο καιρός... :))
Μη σχολιάζεις.. γιατί.. την επόμενη φορά θα φορέσει στη Βουλή και διπλά-τριπλά παντελόνια!!
Έτσι για να σου μπει στο μάτι...! :)))

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτός ο άνθρωπος πουλάει τρέλα ή δεν ξέρει τι λέει;;

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΆΠΛΥΤΟΣ!
ΕΊΠΑΜΕ ΖΟΥΡΛΙΑ ΖΟΥΡΛΙΑ, ΑΠΛΥΣΙΑ, ΑΠΛΥΣΙΑ,
ΑΛΛΆ..ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!
ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ, @ΟΥΣΤΗ ΜΟΥ,
ΔΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ!

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑΑΑ!
(ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΤΟΥΣ ΓΙΑ..ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ!)

Ανώνυμος είπε...

Ζουράρις....! μοναδικό κομμάτι!
Άμα έχεις τέτοιους φιλέλληνες, τι να τους κάνεις τους ανθέλληνες!

Ανώνυμος είπε...

Δεν το παίζω τρελός αλλά είμαι.........
δεν το παίζω σου λέω τρελός.......

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα ένα ..βαθυστόχαστο ύφος που έχει! "Νυν…Αιωρούμαι"..(τίτλος βιβλίου του!)
Τι να αναλύει άραγε το φευγάτο μυαλό του;;..
Θα κάνει καμιά τρελή σύνθεση όπως στους "Λόγους Οβρίμων Καταδρομών"..
Εκεί τουλάχιστον υπεράσπιζε τα νησιά..

"..Στο αξιοθρήνητο, λοιπόν, μπουρδιστάν των διαχειριστών της κρίσης στα Υμμια, παραθέτω το τελεσίδικο επιστημολογικό θέσφατο του Θουκυδίδη, για το τι θα πει "μικρό" και τι "μεγάλο" στον εκβιασμό. Το εδάφιο αποτελεί κλασική κατάκτηση του ανθρωπίνου πνεύματος περί την εξωτερική πολιτική και, επομένως, είναι λοφάνερο ότι ανάμεσα στην επιστημολογία του Θουκυδίδη και την σωφροσύνη του Σημίτη, ακόμη και ο κύριος Σημίτης είναι καταδικασμένος να διαλέξει..
Νομίζεις ότι έχεις έναν τέλειο τυφλοσούρτη και λες πως ο Περικλής μιλάει για την εμπλοκή μας στην Υμμια, όπως και για τον καταιγισμό των κλιμακούμενων απαιτήσεων και προκλήσεων, που επακολούθησαν μετά τηνυποχώρησή μας στο "βραχύ", "μικρόν", "ελάχιστον" ζήτημα των δύο βραχονησίδων. Διότι, μόλις εμείς υποχωρήσαμε στο "γαρ βραχύ τι τούτο" των Υμμίων, απεδείχθη η θουκυδίδειος επιστημοσύνη σε όλη της την κυνική υπερεπάρκεια: "το γαρ βραχύ τι τούτο" εμπεριείχε "πάσαν υμών ... την βεβαίωσιν και πείραν της γνώμης", άρα οι Τουρκοι πήραν και την "πείραν" και "την βεβαίωσιν", πως εμείς θα υπακούσουμε σε οτιδήποτε άλλο μας ζητήσουν, "ως φόβω και τούτο υπακούσοντες". Και αμέσως οι Τούρκοι "και άλλο τι μείζον ευθύς" απαιτήσανε από μας, όχι μόνο το "βραχύ τι" των δύο βράχων, αλλά ζητήσανε εννεακόσια τόσα νησιά και αμφισβητήσανε όλο το καθεστώς του Αιγαίου και οι Αμερικάνοι είπανε πως δεν υπάρχουν σύνορα στο Αιγαίο, παρά μόνον νερά, μόλις εμείς κάναμε νερά στα μικρά."

Ανώνυμος είπε...

"Χάσαμε" μέσα στα (πικρό-)γέλια.. τα λόγια του Περικλή .Tα ξαναστέλνω:
"... ποιήσαντες εκκλησίαν οι Αθηναίοι", λοιπόν έπρεπε να αποφασίσουν αν θα υποχωρήσουν στις προκλήσεις των Σπαρτιατών ή θα δεχθουν τον πόλεμο. Ένα από τα προσχήματα των Λακεδαιμονίων ήταν πως, εάν οι Αθηναίοι ανακαλέσουν "το Μεγαρέων ψήφισμα", εξ αιτίας του οποίου οι Μεγαρείς δεν μπορούσαν να εμπορεύονται στους τόπους και τους λιμένες της Αθηναικής συμμαχίας, τότε οι Σπαρτιάτες δεν θα προχωρούσαν σε πόλεμο. Οι πλείστοι των Αθηναίων έλεγαν ότι για τέτοιο μικρό ζήτημα καλό θα ήταν να υποχωρησουν, ώστε να αποφευχθεί ο πόλεμος.

Οπως βλέπετε, το μπουρδιστάν είναι αείποτε πανταχού παρόν και δεν αποτελεί καινοτομία των ευρωλιγούρηδων. Ιδού λοιπόν η επιχειρηματολογίς του Περικλέους, εδώ στο περιώνυμο Α, 140,

<>.

Και έπεται η κατακλείς, στο εκπάλγου ευκρινείας Α 141

<<...και άρα, να μην υποχωρήσουμε, ομοίως ούτε σε μεγάλη ούτε σε μικρή απαίτηση κι ούτε να έχουμε με φόβο όσα μας ανήκουν (... και επί μεγάλη και επί βραχεία ομοίως προφάσει μη είξοντες μηδέ ξυν φόβω έξοντες α κεκτήμεθα: την Υμμια)... Διότι στην ίδια υποδούλωση σε οδηγεί η υποχώρηση και η πολύ μεγάλη και η πολύ μικρή (η τε μεγίστη και ελαχίστη)... όταν σου την επιτάσσουν οι όμοιοί σου χωρίς προηγούμενη διαιτησία>>.

Ανώνυμος είπε...

Καλό το μπάλωμα κύριε Ζουρλιάρη μας, αλλά...το ΛΑΘΟΣ το εκανες. ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ. ΑΝ δεν ζούσαμε στο ΕλλαδοΜπαχαλιστάν, θα ΟΦΕΙΛΕΣ να υποβάλεις, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

Μιλώ σοβαρότατα:

Το πρώτον και βασικότατον πρόβλημα του ακατονόμαστου, τυγχάνει, θεωρώ, η μοναχική αλουσία του, κοινώς , η σε δεκαετίες εκτεινόμενη, ακατανόητη από τον κοινόν νουν, α-πλυσία του, που κάνει τους εκάστοτε, δίπλα παρευρισκόμενους, να μισολιγοθυμούν από τις επικίνδυνες αναθυμιάσεις του μη σεσηπότος-ακομη-σαρκίου του. Όταν εν μέσω εικοστώ πρώτω αιώνι, ένας-υποτίθεται- βαρέων μεζέων διανοούμενος και νυν χλεμπονιάρης υπέργηρος...αρνείται πεισμόνως να μπανιαριστεί (μή τυχόν για να μην του φύγει η βάφτιση, όπως διετύπωναν φοβικώς, οι παλαιοτεροι, ίσως; ), αντιλαμβανόμεθα απολύτως, (οι νυν ενεοί), διατί αι ταλαίπωροι πρώην σύζυγοι έφευγον δρομαίως από το πλευρό του, κατά τη διάρκεια των παρελθόντων ετών.Ούτως εχουσών των θλιβερών υπαρξιακών καταστάσεων, οι κατά καιρούς θλιβεροί λήροι, του εν λόγω, παρουσιάζονται ως απόλυτα φυσικά επακόλουθα της εγκεφαλικής διαταραχής , από την οποία παρουσιάζεται, ανεπιγνώστως –φευ!- και χρονίως διακατεχόμενος.