Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Το ήθελαν και τους βόλευε όπως οι πύργοι της Αμερικής.

 

Ο Δημήτρης Σταθακόπουλος, αναλύει τις συνέπειες από την αιματηρή ανάφλεξη στην Μέση Ανατολή, με προεκτάσεις που αφορούν την Ελλάδα και την Τουρκία, αλλά και τις γεωπολιτικές συνέπειες μεταξύ Δύσης και του υπόλοιπου κόσμου. 

Παραμένει για την ώρα ανοιχτό το ερώτημα αν είναι αιφνιδιασμός του Ισραήλ από την Χαμάς ή εν γνώσει του ” αιφνιδιασμός” που αφέθηκε να εκδηλωθεί ;

3 σχόλια:

Θαλασσινός είπε...

Μάλλον πάμε για Παγκόσμιο όλεθρο, δεν ήταν τυχαία η εμμονή φέτος με τις σειρήνες και τις καμπάνες, ούτε η τελευταία σκηνή της ταινίας Οπενχάιμερ, που έδειχνε την υδρόγειο να φλέγεται από πυρηνικό ολοκαύτωμα.
Υπάρχει εν ζωή στις μέρες μας πνευματικός στο Άγιο Ορος που όταν ήταν στη Μονή Γρηγορίου λίγο πριν το 1965, είδε ένα όραμα. Μια μεγάλη φωτιά να ξεκινάει από τα Ιεροσόλυμα και από τον ουρανό να φτάνει σε όλο τον κόσμο. Το αποτέλεσμα αυτού όλη η Ευρώπη να καταλήξει σε παράγκες. Μου το είπε ο ίδιος, και όταν το είπε στους Πατέρες, τότε είπαν μήπως είναι ο μεγάλος παγκόσμιος πόλεμος.

Καλλιόπη είπε...

ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ

Ασημίνα είπε...

Όλοι γνωρίζουμε ότι στην θέση που βρίσκεται το τέμενος Αλ Ακσά, βρισκόταν ο Ναός του Σολομώντος τον οποίον διακαώς επιθυμούν οι Εβραίοι να ξανακτίσουν προκειμένου να μπει μέσα, παριστάνοντας τον βασιλιά του κόσμου, ο μεσσίας τους (δηλαδή ο Αντίχριστος)... Τώρα με την πολεμική σύρραξη με πολλά μέτωπα (Λωρίδα της Γάζας, Λίβανος και ίσως Ιράν) μπορεί να "ξεφύγει" κανένας πύραυλος (κατά προτίμησιν από μουσουλμανική χώρα) και να καταστραφεί το τέμενος... Συνδυαστικά θυμόμαστε το αίτημα κάποιων "ελίτ", για παγκόσμια κυβέρνηση, με διάφορες προφάσεις (τρομοκρατία, ιούς, κλιματικές κρίσεις κ.λπ. ).....