Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Ο κόσμος ξύπνησε

Έχει πέσει γραμμή να γραφικοποιήσουν το θέμα της ηλεκτρονικής σκλαβιάς  και να απομονώσουν τους πολίτες που λένε όχι στις ταυτότητες ως οπισθοδρομικούς και ακροδεξιούς προερχόμενοι από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.

Αλλά λαμόγια σας μάθαμε δεν μασάμε !

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι εκτός της Εκκλησίας (δηλαδή, όσοι δεν είναι συνειδητοί Χριστιανοί), ΔΕΝ ξέρουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ σχετικά με τον σατανικό άνθρωπο ψευτο-μεσσία Αντίχριστο της Αποκάλυψης του Αποστόλου Ιωάννη, με το σύμβολο 666.
Για τους ανθρώπους αυτούς, είναι εντελώς ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, να γελούν και να κοροϊδεύουν, για τις αντιδράσεις που υπάρχουν εναντίον των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων. Διότι οι ηλεκτρονικές ταυτότητες συνδέονται ΑΜΕΣΑ και ΣΤΕΝΑ με τον διεθνώς προωθούμενο σατανικό άνθρωπο ψευτο-μεσσία Αντίχριστο. Οι ηλεκτρονικές ταυτότητες είναι ΕΝΑ στάδιο ΠΡΙΝ το (προφητευμένο από την Αποκάλυψη του Αποστόλου Ιωάννη) σφράγισμα στο χέρι και στο μέτωπο. Σύμφωνα και με τους ΔΥΟ Αγίους, Παΐσιο τον Αγιορείτη και Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη, μετά από τις ηλεκτρονικές ταυτότητες θα αρχίσουν να διαφημίζουν το σφράγισμα στο χέρι και στο μέτωπο (σαν την μοναδική ασφαλή λύση, εναντίον των κλοπών των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων).

Δυστυχώς υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι της Εκκλησίας, που έχουν και αυτοί ουσιαστική άγνοια, σχετικά με τον προαναφερόμενο Αντίχριστο. Είναι πιθανό, ότι ΚΑΙ κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους της Εκκλησίας, ΔΕΝ καταλαβαίνουν το ΒΑΘΥΤΕΡΟ νόημα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, και συνεπώς τις θεωρούν "ακίνδυνες".

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

κι ὅμως, ἀπ´ὅτι ϕαίνεται,

γιά ὅποιον σκέϕτεται
χωρίς τὰ λογῆς κομματικά παραμορϕωτικά γυαλιά
καὶ τὶς δημοσιογραϕικές παρωπίδες

γίνεται ξεκάθαρο, πὼς...
κάποιον λάκκο ἔχει ἡ ϕάβα

καὶ προτιμᾶ ἔτσι, καλύτερα νὰ ϕυλάγεται, ἀπό μιά κυβέρνηση, ποὺ μᾶς ἔχει ἀποδείξει
-περισσότερο ἴσως ἀπὸ κάθε ἄλλη στὸ παρελθόν-

πὼς μπορεῖ νὰ ἀθετεῖ τόν λόγο της...

ἀϕοῦ τὸν τόν ἔχει μετατρέψει τελικά
-ἀπό κωλοτούμπα σὲ κωλοτούμπα-

σὲ... κωλοσϕούγκι...
(ὅπως λέει και...το...λεξικό...)

...!

Ανώνυμος είπε...

WEF (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ): «ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΥΠΟΔΟΡΙΑ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ CBDC ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

https://dimpenews.com/2023/07/14/wef-θα-πάρετε-υποδόρια-μικροτσίπ-cbdc-εάν-θέ