Τρίτη 16 Μαΐου 2023

!!!


Η συνέχεια...

11 σχόλια:

Στέφος Κυκλάδης είπε...

Λυσσάξατε ρε παιδιά πια με το Νατσιό!
Έκανε, δεν έκανε∙ είπε, δεν είπε∙ είναι, δεν είναι.
Τρικυμία σ’ ένα φλυτζάνι τσάϊ, που λένε και οι Εγγλέζοι.
Συζητάμε λες και η Νίκη πάει για κυβέρνηση.
Κάντε τον σταυρό σας, προσευχηθείτε να σας φωτίσει ποιόν να ψηφίσετε ο Θεός, και ψηφίστε.

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Για αρρωστημένες νοοτροπίες και Χριστεμπόρους μιλαμε κάποτε μιλούσαμε για καρατζαφέρηδες και καραφλούς βελόπουλους ,τώρα με τη δεξια πολυκατοικία που με νύχια και με δόντια στηρίζει ολο το εκκλησιαστικο κατεστημενο το μπολιασμενο κυρίως ,δίνοντας για τους αφελείς και μια μεταφυσική διάσταση ,ε; Μην τολμήσεις και πεις το λογισμό σου μπορεί ναχεις και κώλυμα να κονωνήσεις!Τραγικες καταστάσεις ,ο λογος σου πάντως διαφερει απο τους πολλους .Μας ειναι αδιάφορο εαν μπουν ή δεν μπουν στη βουλη . Αλλα οχι ,αυτες οι παλαιοκοματικες νοοτροπίες δεν εκφράζουν τη πονεμένη Ρωμιοσύνη .

Georgios Kyprianou είπε...

Τρελογιαννη μας σε ευχαριστουμε για τουτο τον ευλογημενο χωρο ,δεν συμφωνουμε ποτε δεν συμφωνουσαμε σε ολα ,ομως ,ομως ,υπαρχει αλλος αερας εδω ,μοναχικος και μοναδικος ,νασαι καλα!

Ανώνυμος είπε...

Η δική σου πρόταση ποια είναι Τρελογιαννη?

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Δεν θεωρούμε τους αδελφούς μας πρόβατα να καθ΄ υποβάλουμε ,φωτίζουμε ότι πιστεύουμε ότι ειναι σε λάθος μονοπάτι ενίοτε είμαστε μοναχικοί ,όμως ,εάν εισαι λίγο προσεκτικός υπάρχουν γι΄αυτούς που επιλέξουν να ψηφίσουν λύσεις. Προφανώς ζητάς να πούμε 1,2,3 ..;;Το σκεφτόμαστε πως να το σερβίρουμε και αν "πρέπει"

Ανώνυμος είπε...

O καθένας έχει την άποψη του. Ο καθένας εχει τα βιώματα του. Οπότε αυτόν που εσυ τρελογιαννη αμφισβητείς μπορεί εγώ να ξέρω κάτι παραπάνω και να μην τον αμφισβητώ, η βέβαια και το αντίθετο. Αν δεν ξέρουμε κάτι με αποδείξεις καλά είναι να μην πετάμε λάσπη αναίτια, γιατί μπορεί να κάνουμε λαθος, και να σηκοφαντησουμε έναν αθώο.. Δεν ξέρω που αναφέρεσαι αλλά καλό είναι να προσέχουμε πολύ γιατί ο έξω από εδώ χαίρεται όταν μας βλέπει να κατηγοραμε ο ένας τον άλλο... Καλή δύναμη και να μας φωτίσει ο Θεός..

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Ναι φυσικά ο καθείς έχει την γνώμη του.Οι αποδείξεις που ζητάς θα σε σκανδαλίσουν .Άστο λοιπόν.Εκτιμούμε τον δάσκαλο ως παιδαγωγό τίποτα περισσότερο .Άν αντιλαμβάνεσαι τον αντίλογο ως λάσπη υπάρχει πρόβλημα κατανοήσεις του τι λέμε.

Ανώνυμος είπε...

H λάσπη δεν είναι δική σου αλλά άλλων. Site και μπλογκ.. Νομίζω τα ξέρεις και εσύ.. Και όχι οι αποδείξεις δεν θα με σκανδαλισουν εφόσον είναι σοβαρές και εξοφθαλμες δηλαδή πραγματικές. Εγώ βλέπω μια προσπάθεια από κάποιους εντιμους ανθρώπους. Τώρα αν μας προδωσουν δεν ξέρω, αλλά δεν πρέπει να τους δώσουμε μια ευκαιρία εφόσον βάζουν μπροστά Ελλάδα και Χριστό; εδώ δώσαμε σε άλλους και άλλους δωδεκαθειστες μασόνους και επαγγελματίες τεμπέληδες... Να είσαι καλά. Καλή φώτιση να έχουμε..

Ανώνυμος είπε...

Επειδή από ότι έχω καταλάβει, ευλαβείσαι το γέροντα Ευθύμιο, νομίζω προλαβαίνεις να πεταχτείς ως την Καψάλα και να ακούσεις από τον ίδιο ότι αδικείς το Δάσκαλο.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά ηρεμήσετε.Να σας πω επειδή γνωρίζω κάποια πράγματα το θέμα με τον Κ.Νατσιο αλλά δυστυχώς άι με τους πνευματικούς που τον στηριζουνείναι καθαρα πνευματικό.Εοναι δυνατόν να στηρίζεις κάποιον που στα τρία χρόνια της πανδημίας δεν έβγαλε άχνα;Ειναι δυνατόν να στηρίζεις κάποιον που ήταν σε πολιτική παράταξη βλέπε ΚΟΙΝΩΝΊΑ και έφυγε για να κάνει το δικό του βιλαέτι;Αυτά είναι ορατά δεν είναι συκοφαντίες . Υπάρχει και η άποχη αδελφοί..

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Ναι σωστά έχεις καταλάβει ,ρωτήθηκε λοιπόν και ΔΕΝ ισχύει κάτι τέτοιο, Δεν έδωσε δε σε κανένα κόμμα ευλογία ο Γερων Ευθύμιος και ειναι πολύ στεναχωρημένος που εκμεταλλεύονται (οι απατεώνες χριστεμπόροι λεμε εμείς ) το όνομά του ,τι δεν καταλαβαίνεις ;΄΄Άστα αδελφέ ,βρωμάει το πράμα!