Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Μια απίστευτη απόφαση μιας απίστευτης "Δικαιοσύνης" που έχει αναλάβει πλέον ρόλο λογοκριτή - ιεροεξεταστή. Μπράβο στον Βασίλη Τσιάρτα που εκφράζει ευθαρσώς τη γνώμη του κόντρα στην τρομοκρατία της ενωμένης αριστερολοατκίλας, με τις ευλογίες της ΝΔ, βεβαίως βεβαίως.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "www.sporting-heroes.net 10"

Θεωρώ τον "Αντιρατσιστικό" νόμο απολύτως Ρατσιστικό. Πολλοί από όσους εκφράζουμε ελεύθερα κατά καιρούς την άποψη μας, έχουμε δεχθεί τιμωρίες από το Facebook για δημόσια υποκίνηση βίας και εκφράσεις μίσους, ενώ δεχόμαστε συχνά απειλές εξαιρετικά επιθετικές σε σχόλια και στο ινμποξ. Προσωπικά. Όχι γενικά και αόριστα. Σε προσωπικό επίπεδο.
Έχουν συκοφαντηθεί άνθρωποι, έχουν εξυβριστεί, έχουν χαρακτηριστεί με τις χειρότερες εκφράσεις, που έχουν μείνει ανεξήτηλες στο διαδίκτυο, όπως το απόλυτο ψέμα,  ο ρατσιστικός νόμος καταδικάζει τον Βασίλη Τσιάρτα σε 10 μήνες φυλάκιση και 5000€ γιατί σε ανάρτησή του το 2017 είπε ότι δέχεται ως φυσιολογικά ζευγάρια μόνο τα ετεροφυλικά.
Ε, καί; Απείλησε κανέναν; Υποκίνησε κανέναν σε βίαιη πράξη; Εξύβρισε, συκοφάντησε κάποιον;
Όχι.
Είπε την άποψή του.
Αυτός ο νόμος είναι εκφοβισμός και λογοκρισία.
Και μπορεί να χαίρεται και να γιορτάζει σήμερα όλη η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, αλλά αυτός ο νόμος κάποια στιγμή θα γυρίσει μπούμερανγκ εναντίον της.
Διότι με καθεστωτικούς νόμους, λογοκρισία και νομικό εκφοβισμό δεν αποκτάς σεβασμό και ίσα δικαιώματα. Δεν αποκτάς την αποδοχή της κοινωνίας. Το αντίθετο. Η κοινωνία απομακρύνεται για να μη μπλέξει. Διότι αν υπάρχει μια πιθανότητα να μπλέξω για τον τρόπο που μιλάω ή τον τρόπο που κοιτάω, προτιμώ να μην έχω καμία επαφή.
Με άθλιους νόμους που διαχωρίζουν την κοινωνία σε ομάδες, δεν πετυχαίνεις κοινωνική συνοχή.
Αυτός είναι κατακερματισμός της κοινωνίας.
Ασφαλώς #με_τον_Τσιάρτα.
Δεν άξιζε ούτε μια εύστοχη πάσα, ούτε ένα εύστοχο φάουλ σε αυτόν τον αχάριστο λαό. Άξιζε;
Λυπάμαι πολύ.
 Mersina Papadopoulou

8 σχόλια:

Λυκούργος Νάνης είπε...

Πρόκειται για απόφαση-ντροπή της ελληνικής δικαιοσύνης.
Για ανεξίτηλο στίγμα του κύρους της και της αξιοπρέπειάς της.
Η συγκεκριμένη,κατάπτυστη απόφαση, στηρίχθηκε στον ελεεινό και τρισάθλιο, ΔΗΘΕΝ αντιρατσιστικό, στην πραγματικότητα σφόδρα ρατσιστικό, σε βάρος των υγιώς φρονούντων, νόμο.
Σε ένα νόμο ά-νομο, σε έναν υπό-νομο.
Σε ένα νόμο που κάθε άλλο παρά εκφράζει το φρόνημα της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού αλλά εξυπηρετεί τη στοχοθεσία της δυσώνυμης "Νέας Τάξης", που με όχημα τον ανεξέλεγκτο δικαιωματισμό κάποιων προβληματικών μειοψηφιών επιδιώκει την υλοποίηση των βρωμερών σχεδιασμών της και της διαστροφικής στοχοθεσίας της.
Ο ελεεινός και ολέθριος αυτός νόμος, διώκει και ποινικοποιεί το φρόνημα. Στραγγαλίζει την ελευθερία της εκφράσεως. Συντελεί στο διαστροφικό μετασχηματισμό της ελληνικής κοινωνίας.
Ας όψονται όσοι τον συνέταξαν, αυτοί που τον υποστήριξαν και τον ψήφισαν και όσοι στηρίζουν επάνω του καταδικαστικές αποφάσεις.
Η ευθύνη που υπέχουν, όλοι αυτοί, ενώπιον του Θεού και της Ιστορίας είναι τεράστια. Και εάν δεν μετανοήσουν για το ανοσιούργμά τους, ο πέλεκυς της Θείας Δικαιοσύνης θα επιπέσει αμείλικτος επί των θρασειών κεφαλών τους.
Τεράστια είναι και η εν προκειμένω ευθύνη της ηγεσίας της Ελλαδικής Εκκλησίας που δεν όρθωσε το ανάστημά της, όπως όφειλε να πράξει, προκειμένου να μην καταστεί νόμος του κράτους το νομικό τερατούργημα και έκτρωμα που ακούει στο όνομα "αντιρατσιστικό νομοσχέδιο", δεν τον στιγμάτισε μετά την ψήφισή του και ανέχεται αδιαμαρτύρητα την εφαρμογή του. Πρόκειται για πράξη εσχάτης προδοσίας της ιερής αποστολής της,γξα την οποία και τυγχάνει υπόδικη ενώπιον της αδιαφθόρου εκκλησιαστικής συνειδήσεως.

Ανώνυμος είπε...

Είναι εντελώς ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ζεγάρια είναι τα ετερόφυλα (του διαφορετικού φύλου).
Δεν μπορούμε να δεχτούμε την αφύσικη και σατανική διαστροφή της ομοφυλοφιλίας, επειδή αυτή έχει γίνει διεθνής "μόδα".

Καλλιόπη είπε...

ΑΡΣΕΝ ΚΑΙ ΘΗΛΥ ΕΠΟΙΗΣΕΝ ΑΥΤΟΥΣ.
ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ,ΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΣ.
ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟ ΦΩΣ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΛΥΓΙΣΤΟΣ,ΦΙΛΕ ΤΣΙΑΡΤΑ !
ΕΙ ΘΕΟΣ ΜΕΘ' ΗΜΩΝ, ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ' ΗΜΩΝ.

Λυκούργος Νάνης είπε...

https://www.capital.gr/epikairotita/2094400/stirixi-tis-ekklisias-tis-ellados-sto-antiratsistiko-nomosxedio?amp=true
Και επειδή δεν πρέπει να είμαστε λωτοφάγοι ας θυμηθούμε την επαίσχυντη στάση της ηγεσίας της Ελλαδικής Εκκλησίας όταν επρόκειτο να ψηφισθεί το βρωμερό νομοσχέδιο.
Μόνο τέσσερις μητροπολίτες αντέδρασαν δημοσίως...

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλάδα ΛΟΑΤΚΙ και λαθρομετανάστες είναι σαν τις Ιερές αγελάδες. Δεν τολμάς να ψελίσεις κουβέντα γι'αυτούς γιατί μαύρο φίδι που σ'έφαγε.

Smile4u είπε...

Όταν υβρίζεται η Εκκλησία στα ΜΜΕ από συγκεκριμένα φυσικά πρόσωπα, γιατί η Εκκλησία δεν ζητά την τιμωρία τους βάσει του αντιρατσιστικού νομουυ; Δεν θίγεται ως θεσμός; Δεν θίγονται οι πιστοί; Αντίθετα, γιατί σπεύδει να ευλογήσει διώξεις που υποκινούν οι αρνητές της;

GeorGRE είπε...


Από τη στιγμή που το
κυρίαρχο σύνθημα της
εποχής μας είναι το:

"Δεν υπάρχει δικαιοσύνη"

τι να μας πουν τα τσιράκια
τον πολιτικών;;;

Δεν είναι μία τρομερή
αποτυχία για το Δικαστικό
Σώμα να νιώθει έτσι ο
Έλληνας;;;

Και πόσα παραδείγματα να
πούμε για τις ανοησίες
των δικαστικών αποφάσεων;;;;



ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Λυπηρό ,τι πει κανείς?
Το ζήτημα είναι πως αμαρτία λογίζεται και όπως νομίζει ο καθένας κ σύμφωνα με τους νόμους γιατί ο φόνος ας πούμε είναι έγκλημα ,όχι όμως η άμβλωση.
Αυτές οι σχέσεις υπάρχουν κ σε"νορμάλ "ανθρώπους .
Τι να πει κανείς να κάνει κήρυγμα περί αμαρτίας,περί αγάπης η περί Θεού;
Αγνοούνται και τα τρία.
Εμείς πιστεύουμε πως όποιος αγαπά Τον Θεό κ τον πλησίον του βρίσκεται στο Φως!
Όποιος αγαπά Τον Θεό,ούτε Τον αρνείται και η αγάπη του προς Τον Θεό είναι ασυμβίβαστη με την αμαρτία.

Δυστυχώς πάρα πολλοί άνθρωποι ,οδηγούν στην μετατροπή της Ορθοδοξίας σε ιδεολογία,οπότε χάσαμε τα πάντα αν το έχετε προσέξει αν πιστεύουμε πως η λέξη αγάπη είναι μια έννοια ως συναίσθημα και δεν σημαίνει κάτι πολύ υψηλό ,όπως τον πεπτωκοτα διαναστηναι!

Ερχόμαστε στον άνθρωπο τον οποίο δημιούργησε Ο Θεός έχοντας την αμαρτία στην προαίρεση ,το δε αυτεξουσιο στην θέληση.
Το ερώτημα είναι τι κοινωνίες θέλουμε να φτιάξουμε;
Απαντώ πως η υιοθεσία εξαρτάται από τον καθένα ξεχωριστά γιατί η Γραφή λέγει πως όσοι Τον δέχτηκαν,τους έδωσε το δικαίωμα να γίνουν παιδιά Θεού όχι πριν από την Πίστη αλλά με την Πίστη,επειδή οι ίδιοι το θέλησαν.
Τώρα αν αγαπάς τα του κόσμου,δεν μπορείς να έχεις την αγάπη Του Πατερα.

Επιστρέφω στο ερώτημα

Τι κοινωνίες θέλουμε να φτιάξουμε που όλα έχουν ισοπεδωθη!