Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

“ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΙΓΝΑΔΗ”

 Ποιος ή ποιός; - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ 

Για γερά στομάχια..

εδώ

και

ΕΔΩ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α γι' "αυτόν" πρόκειται; Καλά...

Σε άλλες ειδήσεις, ανακαλύφθηκε καινούρια ήπειρος δυτικά του Μεγάλου Ωκεανού, οι δε αρκούδες καταγγέλεται ότι χέζουν στο δάσος. Ο Φόζυ, βέβαια, το διέψευσε, ενώ ο Γουΐνυ μίλησε για άθλιους συκοφάντες.

Σόρρυ που το γελοιοποιώ / σατυρίζω το θέμα, προφανώς είναι πολύ σοβαρό... αλλά τι να λέμε τώρα, από πού ν' αρχίσεις και πού να τελειώσεις.

Καλή δύναμη, καλές υπομονές και κολοβωθήτωσαν αι ημέραι της δοκιμασίας ημών.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε έχω κάτι να πω.. Θυμάστε εκείνους τους 12 Μητροπολίτες που διωχθηκαν ως αντικανονικοι από τη δεκαετία του 70 και μετά; Μέσα σε αυτούς ο Νικόλαος Χαλκίδος, ο Κωνσταντιος Αλεξανδρουπολεως, ο Νικόδημος Αττικής και Μεγαριδος (στη θέση του οποίου έβαλαν τον Μπεζενιτη που μπήκε φυλακή και έχουμε ακουστικό να ζητάει από νεαρό να πλυθεί στον μπιτε μετά τη συνεύρεση) που ήταν πνευματικοί ηγέτες και Άγιοι άνδρες. Χωρίς να θέλω να παρερμηνευσω, πιστεύω πως στο πρόσωπο αυτών πραγματοποιήθηκε η προφητεία ίσως ότι στα εσχατα ο Κύριος θα επιτρέψει να ηττηθουν οι Άγιοι Του. Αν όλοι αυτοί ήταν στη θέση τους (αναζητήστε παρακαλώ τα βιογραφικά τους στο διαδίκτυο) η παρακμή δεν θα μας έβρισκε με τόση σφοδροτητα. Ο διάβολος νοθευσε τα πάντα εκ των έσω και δεν μίλησαν πάρα ελάχιστοι για την αδικία. Ήμουν μαθήτρια Λυκείου όταν ο Σιμιτης έστειλε τα ΜΑΤ στην Κηφισιά να βγάλουν τον Νικόδημο δια της βίας από τη μητρόπολη και να αφήσει στο έλεος του επερχόμενου λύκου τόσα πνευματικά παιδιά του. Με πόσο πόνο δεν έβγαινε στο Τηλε Τώρα το κανάλι να διεκδικήσει το ποίμνιο του; Και δεν άνοιξε ρουθουνι... Έγιναν όλα "νομιμα".. Τότε όλοι μας τρώγαμε και καλοπερνούσαμε. Τώρα όμως θερίζουμε θύελλες και δεν βλέπω κανένα φως πάρα πυκνό, ψιλαφητο σκοτάδι.. Ο Θεός να μας λυπηθεί

Ανώνυμος είπε...

Αχ οι Άγιοι.... Δες σε παρακαλώ και ποιοι εκθρονιστηκαν και κάθισαν οι Άγιοι στους θρόνου τους. Ένα εκπληρώθηκε "κάμεις, πάθεις καρδιά μου μην κλάψεις...."

Ανώνυμος είπε...

Έχεις κάτι να πεις για αυτούς τους 12;Ασε τα αχ και τα βαχ και πες. Δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό

Ανώνυμος είπε...

Αν είμασταν σοβαρό κράτος ο πρώην Ζακύνθου και νυν Δωδώνης θα έπρεπε να εκτελεστεί όπως ο Τσαουσέσκου.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα. Μαζί με το συναφι των προδοτων πολιτικών

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Από το κακό στό χειρότερο...

Μήπως παραξεφύγαμε ώς λαός...
και παραλατρέψαμε το χρυσό μοσχάρι
-φιλέτο παρακαλώ-

και ψάχνουμε τώρα ψύλλους στ'άχυρσ

και καλά...πως ..
δεν φταίμε εμείς...
φταίνε οι άλλοι...;

Τίς πταίει λοιπόν;
Μήπως πταίει το τρελλό το νερό
που μέσα του αρμενίζαμε
χαρούμενοι κι ωραίοι...
και τώρα που δεν φαίνεται πουθενά γή στον ορίζοντα,
ετοιμαζόμαστε να φάμε ο ένας τον
άλλον

κομματιασμένοι...
εχθροί...

πνιγμένοι απο μικροσυμφεροντα βουνό...;

Ανώνυμος είπε...

Καλή η αυτοκριτική, αλλά όχι, για τις (όποιες) ομορφιές του Δωδώνης δε φταίμε όλοι. Ούτε ακούγονται πρώτη φορά αυτά, απλά όποιος τα έλεγε πνιγόταν η φωνή του και απερρίπτετο ως ιεροκατήγορος ή ως το ένα ή ως το άλλο, βασικά απερρίπτετο ως τους κύκλους ταράττων.