Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ - Ανώτατο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους γνωμοδότησε άρση αναστολής πληρωμών σε υγειονομικούς

2 σχόλια:

Νικόλαος Ζώτος είπε...

Αδελφέ του "ΤΡΕΛΟΓΙΆΝΝΗ", το ακριβώς ανάποδο έχει συμβεί, δυστυχώς.


Και εξηγώ πάραυτα (για να μην παρεξηγηθώ):

1ον) Το Ανώτατο Συμβούλιο του Κράτους, είναι ένα και αυτό δεν είναι άλλο από το γνωστό και μη εξαιρεταίο «Συμβούλιο της Επικρατείας» («Σ.τ.Ε.»).

Το Σ.τ.Ε, λοιπόν, είχε βγάλει αυτήν την απόφαση το 2005, αλλά δεν ισχύει σε έκτακτες περιπτώσεις, όπως αυτή της ψευτο-πανδημίας.


Άλλη περίπτωση που δεν θα είχε ισχύει η εν λόγω Απόφαση του Σ.τ.Ε. είναι εν καιρώ πολέμου και πάει λέγοντας. Τα αναφέρει και ο ίδιος αυτολεξεί στο εν λόγω βίντεο.

Σήμερα Πέμπτη 09 Σεπτεμβρίου 2021 (09/09/2021) και ώρα 14:31’:42” είπε ως ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ότι είχαν προσφύγει κάποιοι υγειονομικοί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, τελικά, ΤΗΝ ΑΠΈΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ!

Αυτό που έχετε αναγράφει είναι από ένα βίντεο που αναρτήσατε χθες και το ανάρτησα και ο ίδιος στο προφίλ μου στο Facebook® (FB™) και συγκεκριμένα είναι συνέντευξη μέσω τηλεοπτικού παραθύρου σε διαδικτυακό κανάλι και η σύζυγος του κυρίου που δίνει τη συνέντευξη είναι νοσηλεύτρια, το βίντεο είναι λίγες ημέρες πριν την 01η Σεπτεμβρίου που επιβλήθηκε το μέτρο της και καλά αναστολής, διότι πρόκειται περί απόλυσης άνευ αποδοχών κάτω από πίεση ώμου φασιστικού εκβιασμού και λέει ο κύριος που μιλάει, συγκεκριμένα, ότι η σύζυγός του είναι νοσηλεύτρια και κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και πως θα έβγαινε στην αναστολή λίγες μόνο ημέρες μετά Βίντεο, δηλαδή την 1η/09 λόγω μη συμμόρφωσής της με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και λογικά θα βγήκε σε αναστολή, δηλαδή θα έχει ήδη απολυθεί, παρ’ εκτός, εάν"έσπασε" λόγω πίεσης και της απόλυσης και, τελικά έκανε το διαβόλιο, τότε και μόνο τότε θα παρέμενε ή θα επέστρεφε στην (πρότερη) θέση της.


Το σχετικό βιντεάκι είναι από το blog σας από εδώ και είναι το ακόλουθο:
https://trelogiannis.blogspot.com/2021/09/blog-post_444.html?m=1&fbclid=IwAR0n3sbMsgwkD-7bSINzGY-LFbHNNox-xMUgfV7Rhy0yK2LVYFV49g9KnNU

Παρακαλώ πολύ, μη δίνετε αφορμές και δικαιώματα για να χανρακώσουν από κάτι τέτοια το Δίκαιο εν Θεώ Αγώνα μας!!!


Αυτά για να λένε τα σύκα, σύκα και τη σκάφη, σκάφη, διότι οι καλοί και τίμιοι λογαριασμοί, κάνουν και τους αληθείς φίλους!

Ο νοών νοείτω και ουαί τω ανοήτω!

Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω. -

Νικόλαος Ζώτος είπε...

ΥΣΤΕΡΟΛΟΓΙΟ / ΚΑΘ(Υ)ΣΤΕΡΟ(Γ)ΡΑΦΟ:

Παρεμπιπτόντως και επί τη ευκαιρία, ξέχασα, στο προηγούμενο μήνυμά μου, να αναφέρω τον ραδιοφωνικό σταθμό που ανακοίνωσε εκτάκτως ότι απορρίφθηκε η προσφυγή κάποιων Ελλήνων υγιειονομικών στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, και δεν ήταν άλλος από τον «REAL FM» («ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΡΑΔΙΌΦΩΝΟ») του γνωστού Νικόλαου Χατζηνικολάου.