Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

🆘🇯🇵 💥Καθηγητής πανεπιστημίου #Dr_Kazuhiro_Nagao 🇯🇵🆘 💥Δευθυντής κλινικής Nagao Ιαπωνίας

Δείτε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που εφαρμόζουν Ελλάδα και στην Κύπρο με επικεφαλής τον δόκτορα Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη και έχουν σωθεί εκατοντάδες ψυχές .Η θεραπεία για την λοίμωξη του κόβιτ έξω από τα πρωτόκολλα του θανάτου των νοσοκομείων.Γι αυτην την θεραπεία είχαν επισήμως ενημερωθεί οι Ελληνόφωνες κυβερνήσεις που όμως προκλητικά αδιαφορήσαν ..
Είπαμε έπρεπε να πεθάνει κόσμος!Για να δικαιολογούν την ψύχωση των ανεπαρκή πειραματικών διαβολίων.

🎙️ "Έχω θεραπεύσει με την #ιβερμεκτίνη 500 ασθενείς με ποσοστό επιτυχίας 100%"
🎙️"Με την έγκαιρη θεραπεία όλα τα συμπτώματα υποχωρούν εντός 24ώρου"
 
Συλλογή πληροφοριών:
Ιβερμεκτίνη.+δοξυκυκλίνη+ ψευδάργυρο
Scaball ➕VIBRAMYCIN ➕ ψευδάργυρος
Αντιπαρασιτικό φάρμακο από το 1970 Σταματάει την κυτταροκινική καταιγίδα Λειτουργεί επιτρέποντας στα υγιή κύτταρα να απομακρύνουν γρήγορα τον ιό.
Στην Ελλάδα ονομάζεται Scaball
Παράλληλα γίνεται λήψη
•Βιταμίνης D3
•Mαγνησιου
•Ψευδαργύρου
Η Ιβερμεκτίνη αποτελεί εξαιρετικό μέσο χημείο προφύλαξης απέναντι σε κάθε παρασιτικό οργανισμό , η συσκευασία έχει 4 χαπάκια κ λαμβάνεται ανάλογα το βάρος του ασθενή..η παράλληλη λήψη των παραπάνω συμπληρωμάτων είναι επιβεβλημένη καθώς και η χρήση ενός physiomer ώστε να γίνονται ρινικές πλύσεις..ο ιός καταπολεμάτε κ υποχωρεί αφήνοντας την αίσθηση της αοσμίας κ αγευσίας για λίγες ημέρες..

 

12 σχόλια:

Βασίλης είπε...

Οι πλειοψηφία των 13.500 νεκρών στην Ελλάδα με επίσημη αιτιολογία τον κόβιντ δεν είναι απλά νεκροί. Οι συγγενείς τους οφείλουν να προσφύγουν άμεσα σε ελληνικά και διεθνή δικαστήρια . Ούτε τα μονοκλωνικά αντισώματα, ούτε η ιβερμεκτίνη που είναι γνωστή για τη δράση της εδώ και πολλούς μήνες σχετικά με τον κόβιντ , δεν έχουν ενταχθεί στα ελληνικά νοσοκομεία. Να μην μιλήσουμε για τη πρωτοβάθμια παροχή ιατρικής περίθαλψης.
Μιλάμε για μαζικές δολοφονίες με δόλο για την προώθηση των εμβολιασμών ! Αφού οι Έλληνες εισαγγελείς κωφεύουν , προσφυγή σε διεθνή δικαστήρια , αλλά και εναντίον των κωφών και τυφλών θεσμών που άφησαν τους Έλληνες απροστάτευτους.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Ο Θεος να σκεπάζει τούς...

τ ι μ ι ο υ ς...Ι α τ ρ ο ύ ς...

και να Φωτίσει...
να γινουν πολλοί...!

Ανώνυμος είπε...

Το θυμάρι καταστρέφει τον κορωναϊό, και άλλους ιούς.

ΔΕΝ χρησιμοποιούμε το θυμάρι για προληπτικούς λόγους.
Χρησιμοποιούμε το θυμάρι ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ εμφανιστούν τα ΠΡΩΤΑ και ΑΡΧΙΚΑ συμπτώματα μιας ίωσης (το χρησιμοποιούμε την ΠΡΩΤΗ μέρα, των συμπτωμάτων).

Η υπερβολική και ασύνετη χρήση του θυμαριού, μπορεί να ΒΛΑΨΕΙ το συκώτι του ανθρώπου.

ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ είπε...

Ισχύει.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφε, να το βρασουμε σαν τσαι ή απλα στο φαγητο;

Ανώνυμος είπε...

Βράζουμε ΣΚΕΤΟ νερό (ΧΩΡΙΣ θυμάρι), και όταν το νερό βράσει καλά, το ΒΓΑΖΟΥΜΕ από την φωτιά.
Στο καυτό νερό (το βγάλαμε προηγουμένως από την φωτιά), ρίχνουμε θυμάρι, ακολουθώντας μια από τις δυο επόμενες συνταγές:

1) Ήπια συνταγή: Ρίχνουμε μια (1) κουταλιά του ΓΛΥΚΟΥ θυμάρι, και το αφήνουμε για 5 έως 10 λεπτά μέσα στο καυτό νερό. Μετά το σουρώνουμε και το πίνουμε ΑΜΕΣΩΣ, ΖΕΣΤΟ (ΟΧΙ ΚΡΥΟ!).
Αυτό γίνεται για τρείς (3) φορές την μέρα (το ΠΟΛΥ για 5 έως 7 μέρες, ίσως και για ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ μέρες).
2) Πιο δυνατή συνταγή: Ρίχνουμε δυο (2) κουταλάκια του ΓΛΥΚΟΥ θυμάρι, και το αφήνουμε για 5 έως 10 λεπτά μέσα στο καυτό νερό. Μετά το σουρώνουμε και το πίνουμε ΑΜΕΣΩΣ, ΖΕΣΤΟ (ΟΧΙ ΚΡΥΟ!).
Αυτό γίνεται ΜΟΝΟ για ΔΥΟ (2) φορές την μέρα (το ΠΟΛΥ για 5 έως 7 μέρες, ίσως και για ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ μέρες).

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το θυμάρι είναι ΦΑΡΜΑΚΟ και ΟΧΙ ένα κοινό ρόφημα. Το χρησιμοποιούμε με ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ και ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Και η ρίγανη. Δύο χρόνια τώρα στα πρώτα συμπτώματα κρυολογήματος πίνω 3 σταγόνες ριγανελαιο διαλυμενες σε 1 κσ. λάδι, 1-2 φορές τη μέρα. Κανένα κρυολόγημα δεν προχώρησε (δεν πίνω νερό για μερικές ώρες για να δράσει στο λαιμό). Επίσης ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η D3, οι περισσότεροι Έλληνες έχουν από ανεπάρκεια έως σοβαρή έλλειψη και δεν το ξέρουν, παίζει τεράστιο ρόλο στο ανοσοποιητικό.

Παυλος είπε...

Μη χαλάτε με τέτοια ματζουνια και θεραπειες το αφήγημα του αφορισμενου και των συνεργατών του βουλευτών,υπουργών,πολλών κρατικών λειτουργών ,πολλών ρασοφορων αλλά και της αισχρης αντιπολίτευσις.Θελουμε σατανοεμβολιο μέχρι η ο κορονοιοςεις να ψοφήσει η ο μπολιασμενος να τα τιναξη έστω και αν χρειαστεί επτά δοσεις η και περισσότερες .Καταλάβατε ΨΕΚ;

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΛΕΠΡΟΥ - ΦΑΝΕΡΩΣΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ (είναι το θυμάρι)!

Δημοσιεύτηκε αρχικά, την ΤΕΤΑΡΤΗ, 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020.

http://trelogiannis.blogspot.com/2020/04/blog-post_91.html

Vagelis είπε...

Θεραπεία για κορωνοιό
Αμέσως μετά από θετικό τεστ ανεξαρτήτως συμπτωμάτων.
Ιβερμεκτινη : Στην Ελληνική αγορά διατίθεται με την εμπορική ονομασία Scaball 3mg Χορηγούμε δόση 12 mg για τρεις ημέρες μόνο σε επιβεβαιωμένους ασθενείς Covid-19». να λαμβάνεται 2 ώρες μετά το γεύμα . Μπορεί να αυξηθεί η δόση έως 36 mg για 5 ημέρες.
Υδροξυχλωροκίνη , plaquenil, 500mg X 1x 5 ημέρες μετά φαγητό
Budesonide.Budesonide dry powder was delivered using a turbohaler at a dose of 400 μg per actuation. two inhalations twice a day.
Κολκιχινη : 5mg X 2 x first 3 days,
0.5 mg X 1 X last 27 days (μπορείτε να το παραλείψετε αν παίρνετε τα υπόλοιπα)
Melatonin 3 mg x 3 X 14 days
Αντιβιοτικό Δοξυκυκλινη το δίνουν στη Ινδία: ,Στην Ελληνική αγορά διατίθεται με την εμπορική ονομασία Vibramycin 100mgΗ δόση της δοξυκλυκίνης είναι 100mg δύο δόσεις δοξυκλυκίνης την ημέρα, επί πέντε συνεχόμενες.

Προληπτικώς όσο είμαστε αρνητικοί
Βιταμίνη D :
Zinc :
Αν βγούμε θετικοί διπλασιάζονται οι δόσεις για βιταμίνη D και Zinc μαζί με τα υπόλοιπα φάρμακα .

Katerina είπε...

Τα 12mg ημερησίως του scaball, πως λαμβάνεται? Το κουτάκι έχει 4 χάπια των 3mg το κάθε ένα. Παίρνουμε κάθε μέρα για 3 μέρες και τα 4 χάπια μαζί?

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

φρόντισε να βρεις τους γιατρους που βοηθάνε ,καλες οι πληροφορίες αλλα δεν αυτοσχεδιάζουμε !