Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ;;;

ΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ΑΡΧΙΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ ΠΡΟΊΟΝΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ.

Είπε μεταξύ των άλλων ,ο άνους :«Οι νέοι της Πατρίδος μας σήμερα βιώνουν απορία και φόβο. Απορούν για το παρόν και φοβούνται το μέλλον. Την Εκκλησία δεν τη γνωρίζουν αλλά θα ήθελαν πολύ να την εμπιστευθούν» λέει στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» ο Μητροπολίτης που ήταν από τους πρώτους που μίλησαν για τη σημασία των εμβολιασμών. «Τώρα, φυσικά, τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα, «το θηρίο» τιθασεύεται, οι άνθρωποι ξέρουμε να προστατευόμαστε με μάσκες και αποστάσεις, αλλά για να λυτρωθούμε οριστικά, ο μονόδρομος πάλι λέγεται εμβόλιο, παρά τις ενδεχόμενες και – δόξα τῷ Θεῷ – ελάχιστες παρενέργειες. Βεβαίως, εμβολιάσθηκα με το διπλό της Pfizer, πριν τους τροφίμους και τους εργαζομένους των Ιδρυμάτων μας. Δεν το κρύβω ότι είχα κι εγώ δισταγμούς, όμως, έκανα τον σταυρό μου και προχώρησα» αναφέρει.

Ανοίξτε τα αυτιά σας  μεθυσμένη πολιτεία και οι συμπαριμαρντούντες ,ξυπνήστε επιτέλους , παίρνεται χιλιάδες ψυχές στο λαιμό σας, εδω

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στ. Πέτσας: Χρειάζονται προνόμια σε όσους εμβολιάζονται:

https://www.naftemporiki.gr/story/1735210/st-petsas-xreiazontai-pronomia-se-osous-emboliazontai

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρης Κούβελας, (Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Διευθυντής Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας)- Μαρία Παπαναγιώτου: Κανένας λόγος εμβολιασμού μικρών ηλικιών που δεν κινδυνεύουν.

https://www.youtube.com/watch?v=U_0mdKSrIoA

Unknown είπε...

Μητροπολιτη Ανθιμε παιρνεις πολύ κοσμο στο λαιμό σου, δεν ξέρω τι απολογία θα δώσεις στον Κριτή! Να σε φωτίσει να ανοίξουν τα μάτια σου και να δεις τι κακό κάνεις!

Ανώνυμος είπε...

Αρχιδια-φημιστες....ιν ντίιντ...