Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ



Έφτασε η στιγμή για την ενημέρωση του Ορθόδοξου κόσμου κατά της αιρέσεως του οικουμενισμού με μια πολύ σημαντική επιτέλους ημερίδα.

Καιρός να καταλάβουν οι επίσκοποι και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος πως η Εκκλησία του Χριστού δεν είναι δική τους , να κάνουν ότι θέλουν παραβιάζοντας τους κανόνες που όρισαν οι Άγιοι Πατέρες με το Άγιο Πνεύμα όπου έστειλε ο Κύριος. ΕΚΚΛΗΣΙΑ = ΚΛΗΡΟ
Σ + ΛΑΟΣ .

Καιρός και εμείς οι Ορθόδοξοι να μάθουμε τι γίνεται και τι έχουμε χρέος να κάνουμε. Πως θα υπερασπιστούμε την αλήθεια της πίστεως μας αν και ανάξιοι, αλλά ο Χριστός το δέχεται με μεγάλη χαρά. Η ομολογία είναι αυτό που ζητά στις ημέρες μας.

ΟΧΙ , δεν υπάρχουν πολλές Εκκλησίες και πολλές αλήθειες. ΜΙΑ είναι η αλήθεια και ΜΙΑ είναι η Εκκλησία . Σε αυτήν έστειλε ο Χριστός το Άγιο Πνεύμα και παράγει Αγίους. Αυτή είναι η Ορθοδοξία. Σε αυτή υπάρχει η σωτηρία .

Η ψευδοσύνοδος της Κρήτης και οι αποφάσεις που πήρε, μία εξ αυτών με το να αναγνωρίσει τις αιρέσεις σαν Εκκλησίες, είναι αιρετική καθώς αναγνωρίζει πως υπάρχει και αλλού η αλήθεια της πίστεως μας και η σωτηρία. Στρώνουν το έδαφος για τον αντίχριστο όπου θα είναι αρχηγός όλων των θρησκειών όταν αυτές γίνουν ένα.

Οι οικουμενιστές θα μας μετρήσουν για να δούνε με τι έχουν να κάνουν και πόσοι από εμάς γνωρίζουμε. Ανάλογα θα κινηθούν .Χρόνια ετοιμάζουν το σχέδιο .


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να ειμαστε ολοι εκει
Να ακουστει δυνατα η φωνη των πιστων
Να ερθουν κι αλλοι στο φως
Να γινουμε θαλασσα για το ονομα του Κυριου μας
Παπα Νικολα παπα Θοδωρε πατερα Σεραφειμ πατερα Φωτιε την ευχη σας
Η Παναγια να μας σκεπασει ολους

Ανώνυμος είπε...

Θα είμαστε εκεί !