Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Αυτό

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ επιτυχημένο.Ωραία η απάντηση, ωραίος και ο συνδυασμός των εικόνων. Οι μεν με τη "μελέτη των γραφών" με το γράμμα και τη ψευδο-λογική τους, ο δε με την ίδια τη Ζωή που είναι ο Κύριος.
Οι ψευδομάρτυρες της Σκοπιάς αλλάζουν συνέχεια τις ψευδοερμηνείες τους. Είναι σε μια νοσηρή αξιολύπητη κατάσταση φόβου περιμένοντας τον "Αρμαγεδώνα".Η βιτρίνα του επιτυχημένου-ευτυχισμένου "κυριλάτου" Χριστιανού κρύβει μια κόλαση, μια φριχτή πλάνη, ένα δαιμονισμό που φαίνεται από την "μετάλλαξη" που παθαίνουν μόλις διαφωνήσεις μαζί τους, και από τους αφρούς που βγάζουν μόλις ακούσουν για την Παναγία και τους Αγίους μας.
Βρήκα πρόσφατα έξω απ΄το σπίτι δύο περιοδικά τους. Από περιέργεια τα κοίταξα.Ακούστε ερμηνείες και φρίξτε:
O "άνθρωπος της ανομίας" [που για μας είναι ο αντίχριστος], είναι γι΄αυτούς "το ψεύτικο θρησκευτικό οικοδόμημα" η "πόρνη-Βαβυλώνα" δηλ. η Ορθοδοξία [και ο Καθολικισμός], το οποίο "θα καταστρέψει ο Ιεχωβά με τον απεσταλμένο του Μεσσία" και αυτοί θα βασιλέψουν εδώ στη γη μαζί του, "βουτώντας τα πόδια τους στο αίμα των εχθρών του" [πήραν την έκφραση από την Π.Διαθήκη]. Δηλαδή περιμένουν τον Αντίχριστο [ως Μεσσία τους όπως ακριβώς και οι Εβραίοι], που θα καταδιώξει και θα εξοντώσει τους Πιστούς του Κυρίου, και αυτοί θα είναι οι δικοί του, και οι συνεργάτες του στην εξόντωση, που θα πάρουν ως ανταμοιβή την μετοχή στην "χιλιετή βασιλεία" στον επίγειο "υλικό παράδεισο".

Ανώνυμος είπε...

Eξυπνούλη μου εσύ , καλλιτέχνη μου , ποιητή μου !