Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Χαλέπι... η επικίνδυνη ηθική & πολιτιστική ήττα της Δύσης!

Από το "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας


* Μαζικοί τάφοι με πτώματα από στρατιώτες αιχμαλώτους, αθώους πολίτες, γέροντες και γερόντισσες, μικρά παιδιά με ακρωτηριασμένα σώματα... θύματα των μισθοφόρων δολοφόνων της "πολιτισμένης" δύσης, των "μετριοπαθών ανταρτών" για τον "εκδημοκρατισμό" της Συρίας...
* 110 ΝΑΤΟϊκοί αξιωματικοί συνελήφθησαν στο στρατηγείο των τζιχαντιστών, να προσφέρουν τις γνώσεις τους τους...
* "Αυτοκτονεί" ο Yves Chandelon, ανώτατος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ, με αρμοδιότητα τους τζιχαντιστές...
* 1.000.000 εκατομμύριο εκτοπισμένοι κάτοικοι από το Χαλέπι, επέστρεψαν στα σπίτια τους... από τους καταυλισμούς που τους φιλοξενούσε η κυβέρνηση (σοσιαλιστές, κομμουνιστές, πατριωτικές δυνάμεις) της Συρίας...
* Μετά από πέντε (5) χρόνια γιορτάζουν πανηγυρικά τα Χριστούγεννα ξανά στην πόλη Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι αδελφωμένοι...
* Πατριαρχική Θεία Λειτουργία του Ελληνορθόδοξου Πατριάρχη Αντιοχείας στο Χαλέπι... για την απελευθέρωση από τους τρομοκράτες...
... κι η δύση θέλει να "δικάσει" τον Άσαντ! Μαζί κι η αποικία Ελλάδα, ζητάει να δικαστεί ο δημοκρατικά εκλεγμένος από τον λαό της Συρίας πρόεδρος Άσαντ!
Σε τι κόσμο ζούμε;
Τι μας ετοιμάζουν τα αρρωστημένα μυαλά της νέας τάξης, του 4ου Ράιχ;
Νεκρική σιωπή στη δύση για τα περισσότερα από...
100 πτώματα σε μαζικούς τάφους, που δολοφονήθηκαν με την κλασική, πλέον, μέθοδο των "μετριοπαθών ανταρτών", το σφαγιασμό.
Νεκρική σιωπή στη δύση για τις τεράστιες αποθήκες οπλισμού των "μετριοπαθών ανταρτών", σε νοσοκομεία και σχολεία. Όπλα για να εξοπλίσουν χιλιάδες δολοφόνους, όλα δυτικών "πολιτισμένων" χωρών και των ΗΠΑ.
Νεκρική σιωπή στα δυτικά ΜΜΕ, για όλα αυτά...
Νεκρική σιωπή κι ο Γενς Στόλτενμπεργκ, μαζί με την ανεπάγγελτη Μογκερίνι, που πριν λίγες ημέρες ανανέωσαν το δολοφονικό εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας, για "ανθρωπιστικούς λόγους", δηλαδή να μην απελευθερωθεί το Χαλέπι.
Καμία προσπάθεια των ΜΜΕ και δημοσιογράφων, καμία νύξη για συσχέτιση της "αυτοκτονίας" του Yves Chandelon -ανώτατος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ, με αρμοδιότητα τους τζιχαντιστές-, με την απελευθέρωση του Χαλεπιού. Πυροβολήθηκε στο κεφάλι μέσα στο αυτοκίνητό του. Ενώ είχε δηλωμένα και με άδεια τρία (3) πιστόλια, δολοφονήθηκε με ένα πιστόλι που δεν ήταν δικό του... "αγνώστου πατρότητας".
Η οικογένεια του "αυτοκτονημένου" Yves Chandelon, δεν αναγνωρίζει και δεν αποδέχεται την επίσημη εκδοχή της αυτοκτονίας. Είχε εμπιστευτεί στην οικογένειά του πως ερευνούσε την παράνομη διοχέτευση χρημάτων προς την ισλαμική τρομοκρατία και δεχόταν "περίεργα" απειλητικά τηλεφωνήματα. Όλα δείχνουν πως ο Ομπάμα με την Κλίντον, λίγο πριν αποχωρήσουν, θέλουν να καθαρίσουν κάθε ίχνος της δραστηριότητάς τους, ή πως στο εσωτερικό του ΝΑΤΟ έχουμε μια διάσπαση.
Ότι κι αν συμβαίνει, δεν αλλάζει σε τίποτα τον ρόλο της διοίκησης Ομπάμα-Κλίντον, Ευρωπαϊκής Ένωσης, αραβικών δικτατορικών καθεστώτων και Ισραήλ, στη δημιουργία, στρατολόγηση, εκπαίδευση των δολοφόνων του χαλιφάτου, με ότι ονόματα θέλουν να προσδώσουν οι ίδιοι.
Καμία αναφορά των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων για τη σύλληψη των 110 ΝΑΤΟϊκών αξιωματικών από τον Αραβικό στρατό της Συρίας, σε μια υπόγεια κάβα στο Χαλέπι, Ένοχοι ως διοικητές κι ινστρούχτορες των αποκεφαλιστών, των αγαπημένων "μετριοπαθών ανταρτών" της Ε.Ε. και των ΗΠΑ. Ξένοι αξιωματικοί στο έδαφος μιας κυρίαρχης χώρας, συνεργάτες δολοφόνων και σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο: εγκληματίες πολέμου!
Η ηλεκτρονική κατασκοπία των Ρώσων, σε συνεργασία με τους γνωστούς "χάκερς" των υπηρεσιών πληροφοριών της Συρίας, εντόπισαν μια πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα επιχειρήσεων στην οδό Al-Shorad, της συνοικίας Suq al-Luz, στο Ανατολικό Χαλέπι. Για αυτούς είχε ξεκινήσει με τεράστια ένταση η δυτική καμπάνια της "ανθρωπιστικής ανακωχής" στο Χαλέπι, με πρωταγωνιστές της οργανώσεις της "δικαιωματικής αριστεράς", της "κοινωνίας των πολιτών", αυτής της "αριστεράς" που η ιστοριογραφία κατέγραψε ως "ιμπεριαλιστική αριστερά".
Παραδόθηκαν χωρίς καμία αντίσταση, δηλώνοντας ονοματεπώνυμο, βαθμό, χώρα προέλευσης: ΗΠΑ, Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Ισραήλ, Σαουδική Αραβία, Τουρκία, Μαρόκο, Ιορδανία και Κατάρ.
Η "αλεπού" Bashar Al Ja’afari, ο μόνιμος πρεσβευτής της Συρίας στον ΟΗΕ, έθεσε επισήμως το ζήτημα ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ΅, το οποίο συνεδρίασε "κεκλεισμένων των θυρών", αλλά έδωσε κατάλογο μόνον 12 ξένων αξιωματικών και συγκεκριμένα 6 Σαουδαράβων, 1 Αμερικανό, 1 Ισραηλινό, 1 Τούρκο, 1 Μαροκινό κι έναν Ιορδανό.
Όλα δείχνουν πως οι "Άσσοι" της τράπουλας είναι στα χέρια του Άσαντ. Ένα δείγμα, χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δόθηκε στη δημοσιότητα -με σιγή κι απόκρυψη από τα δυτικά ΜΜΕ-, αλλά τα ανεκτίμητα χαρτιά θα είναι σίγουρα αντικείμενο ιδιαίτερων "διαπραγματεύσεων"!
Τώρα, όλοι αυτοί οι κρατούμενοι αξιωματικοί είναι στη φάση διαπραγμάτευσης, ώστε να επιτευχθεί μια "ανώδυνη" και διακριτική απελευθέρωσή τους. Η Τουρκία θα πρέπει να προσφέρει πολλές "υπηρεσίες" μιας και η πλειοψηφία των αξιωματικών της ανήκουν. Ο Ερντογάν δίνει "γη και ύδωρ" για διακριτική απελευθέρωση των αξιωματικών του. Θα μπορούσε ακόμη να καταγγείλει και τον ίδιο τον Ομπάμα, ώστε να διασώσει το δικό του τομάρι.
Αυτοί οι αξιωματικοί είχαν συγκεκριμένα καθήκοντα διοίκησης και συντονισμού των τρομοκρατικών ομάδων στο εσωτερικό μιας ανεξάρτητης, κυρίαρχης χώρας, τη Συρία (Αλ Νούσρα, ελεύθερος συριακός στρατός κι άλλες ονομασίες της παλιάς Αλ Κάιντα), εκείνης της τρομοκρατίας που δήθεν πολεμούσε από χρόνια η δύση και που είχε χρησιμοποιήσει με επιτυχία στο Αφγανιστάν.
"Δικαίως" ήταν χαρούμενοι οι ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ στη Σύνοδο της Αττάλειας, όταν οι τζιχαντιστές καταλάμβαναν τη μία πίσω από την άλλη τις πόλεις τις Συρίας, αλλά ο "ξενοδόχος", ο λαός της Συρίας είχε κάνει υπόθεση ζωής την Πατρίδα!
Το Δυτικό Κέντρο Επιχειρήσεων στο Χαλέπι, έδινε τις κατευθύνσεις της επιχειρησιακής δράσης των τρομοκρατών σε στενή διασύνδεση με τη ΝΑΤΟϊκή βάση της Σμύρνης, όπου με τα ηλεκτρονικά μέσα που διαθέτει, τις υποκλοπές επικοινωνιών κι εντοπισμούς στόχων έδινε μεγάλο προβάδισμα στους τζιχαντιστές.
Σήμερα, για παράδειγμα, ο Αμερικανός αξιωματικός David Scott Weiner, των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ, είναι στα χέρια του Άσαντ, επισήμως... Το ίδιο κι ο Ισραηλινός David Shlomo Aram,των Ειδικών Δυνάμεων του Ισραήλ. Τα στοιχεία τους πρέπει να τα αναζητήσει κάποιος σε ρωσικά, ιρανικά, λιβανέζικα και ΜΜΕ της Λατινικής Αμερικής, αλλά δεν θα τα βρει ΠΟΤΕ στα δυτικά ΜΜΕ.
Τα δυτικά ΜΜΕ και το σύνολο της δημοσιογραφίας έχτισαν ένα πελώριο τείχος σιωπής και στην απελευθέρωση του Χαλεπίου. Εντελώς "τυχαία" και "συμπτωματικά", έδωσε χέρι βοήθειας κι η δολοφονική επίθεση στο Βερολίνο, όπου για ακόμη μια φορά ο "τρομοκράτης" κρατάει μαζί του όλα τα σχετικά έγγραφα ταυτοπροσωπίας.
'Οπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει κι ευκαιρίας δοθείσης υπενθυμίζουμε ορισμένες περιπτώσεις, που διαφεύγουν της "δημοσιογραφίας": η συνέχεια εδώ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χμ..silence,η ανθρώπινη αξία δεν έχει την ίδια βαρύτητα σε όλες τις περιοχές του όμορφου πλανήτη μας. Διαφορετική η αξία στο Βερολίνο το Παρίσι και το Λονδίνο,διαφορετική η αξία στη Ρώμη τη Μαδρίτη ή την Αθήνα. Ακόμη διαφορετική η αξία της στο Πεκίνο τη Μόσχα ή το Τόκιο,πολύ διαφορετική αυτή η αξία στο Λάγκος στο Δελχί στο Μογκαντίσιου.


Μαρία Π. είπε...

Aπίστευτα πράγματα.Και πόσα ακόμα θα αποκαλυφθούν.Η Χ.Κλίντον έχει εξάλλου ομολογήσει ότι το ΙSIS ήταν δικό τους δημιούργημα. Έπρεπε να ελεγχθούν κυρίως οι πετρελαιοπηγές της Μοσούλης.Στην Αμερική είναι "κοινό μυστικό(;)". Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ν.Τραμπ, μίλησε ανοιχτά για τα κρυφά και φανερά τεράστια ποσά που κατευθύνονταν στη Συρία. Δισεκατομμύρια δολάρια που έσταζαν αίμα (τα κρυφά προέρχονται κυρίως από ναρκωτικά και εμπόριο όπλων της CIA) και προοριζόταν για να χύσουν νέο αθώο αίμα. Η στρατολόγηση αντρών στις τάξεις των τζιχαντιστών άγγιζε τα 500 δολάρια την ημέρα και των παιδιών τα 100.. Απίστευτα πράγματα..Με συστηματική πλύση εγκεφάλου και επιπλέον ντοπαρισμένοι με ναρκωτικά που μεταβάλουν το αίσθημα του φόβου,και της κούρασης, ακόμα και την αίσθηση της πραγματικότητας.Που τους κάνουν ένα είδος "τηλεκατευθυνόμενων"!
Είναι πολύ βρώμικο το παρασκήνιο της σύγχρονης ιστορίας.Γνωρίζουμε την περίπτωση της Γιουγκοσλαβίας με τον Μιλόσεβιτς, όπως και τη λεγόμενη "Αραβική Άνοιξη".. τους πολέμους στο Ιράκ και Αφγανιστάν.
Γνωρίζουμε τα άγρια οικονομικά συμφέροντα, το φτηνό πετρέλαιο που θέλει να εξασφαλίσει η Δύση ως προϋπόθεση για την ευημερία της, όπως και άλλα γεωπολιτικά ζητούμενα.
Ίσως δεν γνωρίζουμε τόσο καλά, ότι η δεύτερη πηγή πλούτου παγκοσμίως είναι (μετά το εμπόριο όπλων και οπλικών συστημάτων), το εμπόριο ναρκωτικών ουσιών. Ο πόλεμος στο Αφγανιστάν έγινε (και συνεχίζεται διαρκώς σχεδόν στην αφάνεια), κυρίως για να "καθαρίσει" ο "δρόμος του οπίου" που έρχεται από την Ασία, μέσω του οποίου παράγονται τα υπόλοιπα ναρκωτικά.