Η
μόνη σίγουρη απόλαυση στο «σαφάρι» στο Μοναστηράκι από τα ξημερώματα της
Κυριακής για παλιά βιβλία και έργα τέχνης είναι το κουλούρι του Ψυρρή.
Από τον
φούρνο του Ηλία στην οδό Καραϊσκάκη 23 εκπορεύονται σχεδόν όλα τα παραδοσιακά
κουλούρια (Θεσσαλονίκης) με το σουσάμι που πωλούνται μέσα στα κοφίνια στους
δρόμους της Αθήνας. Μόνο που εμείς τα βρίσκουμε καυτά, μόλις βγαίνουν από τον
φούρνο. Χιλιάδες «μηδενικά» πίσω από τον άσσο της γεύσης…
1 σχόλιο:
τα κουλούρια τύπου Θεσσαλονίκης στην Αθηνα ειναι αδιάφορα στη γεύση και δεν μπορουν να συγκριθουν με τα αυθεντικά που πωλούνται στην Θεσσαλονικη και ειναι θεικά!
Και οχι δεν ειμαι Θεσσαλονικια!
Δημοσίευση σχολίου