Οι καρποί έχουν συστατικό για να κάνεις μαρμελάδες και φρέσκους χυμούς.
Επιπλέον, φτιάχνουν κρασί ή σκληρά ποτά.
Το γεγονός ότι τα φρούτα δεν...
υπόκεινται σε μακροχρόνια αποθήκευση.
Τρεις ημέρες μετά την αφαίρεσή τους από το δέντρο αρχίζει η διαδικασία της ζύμωσης.
Θα χρειαστεί υπομονή, εάν θέλετε να πάρετε ένα από αυτά τα δέντρα στην περιοχή σας.
Αυξάνεται από 100 χρόνια, αλλά όταν ωριμάζει, αξίζει τον κόπο.
Θέλει υγρασία και ελαφρώς όξινο χώμα.
Μοιάζουν λίγο με παράξενα ξένα πλάσματα, τα οποία βρίσκονται στα κλαδιά και τον κορμό.
Η ιδιαιτερότητα της εμφάνισης απευθείας στον κορμό ή το στέλεχος του φυτού, αντί της καλλιέργειας νέων βλαστών ονομάζεται "kaulifloriya."
Πίνει αρκετό νερό και ανθίζει και καρποφορεί όλες τις εποχές του χρόνου.
Το μέγεθος του ξεκινά από περίπου 4 εκατοστά σε διάμετρο.
Ο καρπός περιέχει έως και 4 μεγάλους σπόρους.
Εκτός από το γεγονός ότι τρώγονται τα σταφύλια τους, τη φλούδα τους σε ξηρά μορφή τη χρησιμοποιούν για τη θεραπεία του άσθματος και της διάρροιας.
Αν έχετε φλεγμονή των αμυγδαλών, μπορείτε να ανακουφιστείτε από αυτή.
Επιπλέον, στα φρούτα dzhabotikaby βρέθηκαν αρκετά αντικαρκινικά συστατικά.
Εκφράζεται η ελπίδα ότι το εργοστάσιο μπορεί να καταφέρει την καταπολέμηση της νόσου.
πηγή
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου