Η Ορθοδοξία ως θεραπεία_Γέροντας Δαμασκηνός Αγιορείτης
Μια θαυμάσια εκλαϊκευμένη κατήχησηΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗ
αλλά μην νοιώθετε «λύπη»
που αντιγράφουμε τα δικά σας ,
χωρίς να σας ρωτήσουμε...
Για την παράγκα μας
είναι γ ε λ ο ι ό τ η τ α η λεγόμενη
«δεοντολογία περί πνευματικών δικαιωμάτων!»
3 σχόλια:
Όταν σκοτώνεις μαζικά και βάσει σχεδίου χιλιάδες παιδιά είτε με βόμβες, είτε μέσω της πείνας, εκτελείς γενοκτονία , αυτή που εσύ κάποτε υπέστης και την οποία επικαλέστηκες για να αποκτήσεις κράτος το οποίο σταδιακά μεγαλώνεις μέσω γενοκτονίας .
Πολλοί αναλυτές έχουν επισημάνει το γεγονός ότι οι ισχυρότερες μυστικές υπηρεσίες στο πλανήτη δεν ήξεραν τάχα την επικείμενη επίθεση στην υπαίθρια εκδήλωση που στοίχισε την ζωή πολλών νέων ( κάτι που έχουν αναδείξει και πολλοί νέοι εβραίοι σε δημόσιες δηλώσεις τους ) που σηματοδότησε την αρχή αυτού του νέου κύκλου αίματος που δεν έχει τελειωμό.
Οι μαζικές δολοφονίες όμως των παιδιών δεν μπορούν να μπουν σε καμία εξίσωση και αν δεν σταματήσουν άμεσα, θα γυρίσουν μπούμερανγκ εναντίον αυτών που τις διαπράττουν .
Οι γενοκτονίες των ισχυρών δεν ...πιάνονται! Πάντα δικαιολογούνται.
Η συνείδηση του προσώπου και η συλλογική, κατά το δυνατόν, καλό είναι να παραμένει ώς έχει, θεματοφύλακας, κρατώντας ανοιχτά τα βιβλία της ζωής, τα θέματα που έχουν σοβαρές εκκρεμότητες, δείχνοντας έτσι την επιθυμία άνω παρέμβασης, όχι να μετατρέπεται σε χώρο πέψης, απόρριψης και λήθης.
Δημοσίευση σχολίου