Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024

Βίντεο που κόβει την ανάσα! Το F-16 που προκάλεσε ντελίριο υπερηφάνειας στη Θεσσαλονίκη

2 σχόλια:

Θαλασσινός είπε...

Το αμερικάνικο top gun μεταξύ άλλων έχει δημιουργήσει πολλούς θαυμαστές, λόγω του δημοφιλούς ηθοποιού, και λόγω της φύσεως της τέχνης του σινεμά και τού όπλου.
Έτσι και ετούτοι εδώ, θέλησαν να δημιουργήσουν αθρόα συναισθήματα, δημιουργώντας Hollywoodianou τύπου top gun παρέλαση, για να μας κάνει εθνικά περήφανους αφού μετά των ομοφυλοφίλων το νομοσχέδιο και της παιδείας την ανώμαλη προσέγγιση, οι εμπνευστές όλων αυτών έχουν γίνει εθνικά πτωχεύσαντες, και ακόμη ακριβέστερα Εθνοκτόνοι!
Το "αυτοί που πέρασαν και αυτοί που θα περάσουν, και ας θυμίσουμε τις θυσίες του παρελθόντος με ενότητα και αφοσίωση στην Πατρίδα" , και τέτοιες τρίχες κατσαρές δεν έχουν θέση δεν έχουν αξία όταν, πρωτίστως ότι πετύχαμε το οφείλουμε στον Χριστόν και την Παναγία, και ύστερα στα της λεβεντιάς καμάρια της Πατρίδας μας.
Τις δε θυσίες του παρελθόντος, όπως τις αναφέρει, τις ξηλώσανε από τα σχολεία, και νομοθετικά έραψαν την ανώμαλη παιδεία αφού την έκαναν άντρο ανωμαλιών και ανωμάλων.
Προσωπικά αηδίασα με την φωνή και το εντολοδόχο κείμενο τού πιλότου, βλέποντας και την ΠτΔ στην εκδήλωση με παντελόνα, όταν οι τσολιάδες φορούσαν φουστανέλα.


ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

... μικρή λεπτομέρεια...

οι... ψεκασμοί, ολοφάνερα, δεν ήταν από τον κινητήρα, αλλά από... ψεκαστηράκια
στις πτέρυγες τού αεροσκάφους...

εδώ, προφανώς, απλά για να καταδείχνεται η πορεία του από το ίχνος που άφηναν στον ουρανό...

αλλού όμως...;