Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

χωρίς λόγια...

 Μπορεί να είναι απεικόνιση φωτιά και κείμενο

2 σχόλια:

Βασίλειος είπε...

H Αττική τέλειωσε , κάηκε ό,τι πράσινο είχε απομείνει. Το 2021 στην ίδια περιοχή είχαν έρθει τα ρωσικά θηρία Beriev που ρίχνουν 16 τόνους νερό και είχαν συμβάλλει στο σβήσιμό της. Το 2024 όμως είμαστε με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας και περιμένουμε βοήθεια από τους εταίρους και συμμάχους, Ευρωπαίους και Αμερικανούς , οι οποίοι όμως έχουν άλλες προτεραιότητες :
δεν τους ενδιαφέρει η ζωή 5 - 6 εκατομμυρίων σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που τη βλέπουν μόνο σαν χώρο εγκατάστασης εκατομμυρίων μουσουλμάνων εισβολέων ,
δεν τους ενδιαφέρει το περιβάλλον αφού τόσα χρόνια που βλέπουν τις μεγάλες καταστροφές σε όλη τη Νότια Ευρώπη , δεν έχουν σκεφθεί καν να φτιάξουν μια μεγάλη μονάδα εναέριων μέσων πυρόσβεσης που θα δρα ακαριαία όπου χρειάζεται,
μιλούν μόνο για κλιματική αλλαγή και επιβάλλουν φόρους και μέτρα που απομυζούν οικονομικά τους πολίτες , αλλά για το νούμερο ένα παράγοντα της κλιματικής αλλαγής, δηλαδή τη ολοσχερή καταστροφή των δασών και του περιβάλλοντος , πετούν χαρταετό.
Η πατρίδα εάλω ! Μένει ένα ακόμα μήνυμα από το 112 : εκκενώστε τη Χώρα αν θέλετε να επιβιώσετε. Εδώ θα γίνει μια τεράστια μπαταρία ενέργειας για την ΕΕ , θα δώσουμε στους φίλους Τουρκαλβανοσκοπιανούς ό,τι ζητάνε και όσοι αποδεχτούν αυτό το πλάνο και συνεργαστούν θα πάρουν μέρος από τη πίτα όπως κάνουν εδώ και δεκαετίες σε όλα τα θεσμικά όργανα .

Άγνωστος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.