Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Α. Κιντλ: Το να ζω και να εργάζομαι στην Ελλάδα ως πρέσβης ήταν πάντα το όνειρό μου»

 «Το να ζω και να εργάζομαι στην Ελλάδα ως πρέσβης ήταν πάντα το όνειρό μου». Με αυτή τη φράση σε άψογα ελληνικά ο πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα, Αντρέας Κιντλ, περιγράφει σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων τους δεσμούς του με την Ελλάδα, λίγο προτού αρχίσει να ξεδιπλώνει τα σχέδια της παρουσίας της χώρας του στη φετινή ΔΕΘ -τη μεγαλύτερη σε εμπορική έκθεση εκτός γερμανικών συνόρων τα τελευταία 25 χρόνια. 

 

Ο κ. Κιντλ μιλάει ακόμα για το επόμενο κεφάλαιο στις ελληνογερμανικές σχέσεις, τις ευκαιρίες για επενδύσεις στη Β. Ελλάδα και τη σπουδαιότητά της ώστε να κατανοήσει κανείς καλύτερα το σύνολο της χώρας, τα μοναδικά μνημεία της Θεσσαλονίκης, το Μουσείο Ολοκαυτώματος κ.ά. AΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Σοφία Παπαδοπούλου

3 σχόλια:

Νεκτάριος είπε...

Καλή μετάνοια άνθρωπε, συμπεριλαμβάνεται(συμπερίληψη θέλετε) και αυτή η ενέργεια στις επιλογές τις δικές σας και του λοιπού μνημονιομανιακού εξουσιολαγνοπερήφανου λαού σας.

manolis xefterakis είπε...

Κατά το "Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας" ε? Κρίμα για το ιστολόγιο σας. Να έλεγε για τις αποζημιώσεις της χώρας του, που μας οφείλονται να το καταλάβω.

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Άλλα τουτο παλι να πρεπει να ταυτιζεσαι με τον εναν ή τον αλλον ή ΜΑΥΡΟ ή ΑΣΠΡΟ δεν μπορούμε να το κατανοήσουμε .Ο πρέσβης ειναι ενας ευγενης ανθρωπος που ομως, κακως κάκιστα δεν αναφέρθηκε για τις αποζημιώσεις που οφειλη η χωρα του ,αυτο ομως δεν ακυρωνει τον ανθρωπο ,αυτο μας γεμισε συμπαθεια και το μοιραστήκαμε.