Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Το Ισλάμ θέλει να επιβληθεί στην Ευρώπη!

Γράφει ο Θοδωρής Γιάνναρος

"Το βασικό πρόβλημα της Δύσης δεν είναι ο ισλαμικός φονταμενταλισμός. Είναι το ίδιο το Ισλάμ, ένας πολιτισμός διαφορετικός, του οποίου οι λαοί είναι πεπεισμένοι για την ανωτερότητα της κουλτούρας τους και έχουν εμμονή με την κατωτερότητα της δύναμής τους…”

Το θέμα που ανέκυψε πρόσφατα με την άρνηση της Γαλλικής ομοσπονδίας Μπάσκετ, να δεχθεί στην εθνική ομάδα της Γαλλίας την μουσουλμάνα αθλήτρια Ντιαμπά Κονατέ, για τους Ολυμπιακούς αγώνες, βάσει του νόμου Σαρκοζί του 2011, επαναφέρει ένα σοβαρό θέμα που θα ήταν  επικίνδυνο να αγνοήσουμε…

Το σκεπτικό της απόφασης της Γαλλικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ, προκειμένου ν’ αποκλείσει την μουσουλμάνα, δεν είχε να κάνει με τη θρησκεία της, αλλά με τον φανατισμό της, που την οδηγεί να φορά χιτζάμπ παντού… ακόμα και στους επίσημους αγώνες!

Γεγονός λοιπόν είναι η Ντιαμπά Κονατέ παρ’ όλο που είναι μία ιδιαίτερα ταλαντούχα πόιντ γκαρντ από τη Γαλλία η οποία παίζει μπάσκετ σε πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, φορώντας Χιτζάμπ, θα στερηθεί το δικαίωμα να εκπροσωπήσει τη χώρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Παρίσι, μιας και η νομοθεσία στη χώρα της απαγορεύει τη χρήση στοιχείων που έχουν θρησκευτικά ή πολιτικά χαρακτηριστικά σε αθλητικούς αγώνες δημόσιους χώρους, σχολεία, πανεπιστήμια και όχι μόνο! 

Πρόκειται για ένα νομοθέτημα από το οποίο προκύπτει η απαγόρευση καλύμματος κεφαλής, συμπεριλαμβανομένων μάσκας, κράνους, πέπλων, αλλά και ολόσωμων στολών όπως τα Ζεντάι και Ντασίκι, ή το Μπουρκίνι στις παραλίες.

Πόσο σωστό ή πόσο λάθος είναι αυτό το γαλλικό νομοθέτημα, θα το δούμε στη συνέχεια, αφού πρώτα δούμε από πιο κοντά κάποιες λεπτομέρειες…

Γενικά στην Ευρώπη, το ζήτημα της ένταξης στην ευρωπαϊκή κοινωνία των μουσουλμάνων, που είναι κυρίως λαθρομετανάστες ή πρόσφυγες και των απογόνων τους, είναι ένα αρκετά οξύ ζήτημα εδώ και πολλά χρόνια, αλλά πρόσφατα έχουν ανακύψει κάποια αρκετά σοβαρά ζητήματα, που έχουν να κάνουν με την εμμονή ενός αρκετά πολυπληθούς μουσουλμανικού πληθυσμού, να επιβάλει στις χώρες που τους φιλοξενεί τα δικά τους ήθη και έθιμα και μάλιστα να το διεκδικεί ακόμα και δια της βίας  -το Ισλάμ πρέπει να επικρατήσει στις χώρες των απίστων…

Το Ισλάμ πρέπει να επιβάλει την κοσμοθεωρία του Εξώκοσμου, την οποία πρεσβεύει, με κάθε τρόπο. Πρέπει να επιβάλει τις κλειτοριδεκτομές… πρέπει να επιβάλει στους εδώ μουσουλμάνους την σαρία. Πρέπει να επιβάλει την απέχθεια που πρεσβεύει για τους ομοφυλόφιλους, το βίαιο έθιμο του αυτομαστιγώματος με ξυράφια σε πλατείες της Ευρώπης και πολλά άλλα… Φθάνουμε λοιπόν στο σημείο να αναρωτηθούμε, αν θα επιβάλουν και το βίτσιο τους, να παντρεύονται ηλικιωμένοι άνδρες, νήπια  -κοριτσάκια δηλαδή 10-12 ετών ή ακόμα ακόμα, να επιβάλουν το ανώμαλο και πέραν πάσης φαντασίας έθιμο  -το "Bacha Bazi”, το φρικτό μουσουλμανικό έθιμο που ηλικιωμένοι άνδρες βιάζουν μικρά αγόρια! Μην τρελαθούμε κιόλας!

Ας δούμε όμως αυτή την ιστορία από την αντίθετη πλευρά  -αυτήν των μουσουλμάνων στις δικές τους χώρες και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τους δυτικούς, όταν εν αγνοία τους κάνουν κάποιο λάθος, που έρχεται σε αντίθεση με τα δικά τους ήθη και έθιμα. Τι θα υμβεί αν μια ευρωπαία κυκλοφορεί σε ισλαμική χώρα με φούστα και χωρίς χιντζάμπ  -ξυλοκοπείται από τη θρησκευτική αστυνομία και συλλαμβάνεται!

Τι θα συμβεί αν ένας ευρωπαίος βγάλει από την τσέπη του ένα μικρό φλασκί και ρουφήξει μια γουλιά οινόπνευμα  -συλλαμβάνεται και φυλακίζεται…

Τι συμβαίνει όταν σε μουσουλμανική χώρα, ένα ομόφυλο ζευγάρι βγει βόλτα χέρι-χέρι  -συλλαμβάνεται και τα ίχνη του χάνονται…

Οι μουσουλμάνοι, όταν βρεθεί ένας δυτικός στη χώρα τους, του επιβάλουν τον δικό τους τρόπο ζωής θέλει δεν θέλει, αλλά όταν εισβάλουν με τις βάρκες στη Δύση, απαιτούν να κατέβουν οι σταυροί από τις εκκλησίες γιατί ενοχλούνται, αυτομαστιγώνονται, ενοχλούν τις δυτικές γυναίκες, δημιουργούν κρυφά τζαμιά σε κάθε υπόγειο, τα οποία στην πραγματικότητα μπορεί να είναι χώροι ριζοσπαστικοποίησης! Γενικά ο απώτερος στόχος τους είναι να επιβληθούν και να επιβάλλουν το δικό τους τρόπο ζωής που είναι απεχθής στον πολιτισμένο κόσμο της Δύσης!

Η μόνη χώρα στην Ευρώπη που αντιδρά σε αυτό το φαινόμενο με πυγμή, είναι η Γαλλία και πολλά μπράβο στους νομοθέτες και την κυβέρνησή της! Οι Ευρωπαίοι γενικά, δεν έχουν πρόβλημα με τους μουσουλμάνους που επιθυμούν να ενταχθούν στις δυτικές κοινωνίες! Είναι όμως αντίθετοι με τις πρακτικές που χρησιμοποιεί μερίδα εξ αυτών για να επιβάλει τον δικό της τρόπο ζωής και τα βάρβαρα ήθη και έθιμά τους στους πολίτες των χωρών που τους φιλοξενούν!

Καιρός είναι να ακολουθήσει και η Ελλάδα όπως και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης το παράδειγμα της Γαλλίας! Αρκετά πια με την παράλογη ανοχή στο όνομα μιας αρρωστημένης ψευτοδημοκρατίας. 

Είμαστε δύο διαφορετικοί κόσμοι που δεν συναντιούνται πουθενά, ούτε θα συναντηθούν ποτέ!

*Ο  Θοδωρής Γιάνναρος είναι μοριακός βιολόγος - γενετιστής.

capital.

1 σχόλιο:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

... ἡ διείσδυση τῆς πάλαι ποτέ κραταιᾶς ΕΣΣΔ, στὴν Ἀσία

ποὺ ἔφτασε μέχρι τὴν ἄπω ἀνατολή, (Κίνα, Βιετνάμ, Κορέα κλπ)

ἀλλά καὶ ἡ διαμέσω τῶν εὐρισκομένων στὸ ὑπογάστριο τῆς Σηβιρίας, Σοβιέτ
(μὲ ὀνόματα σὲ...-στὰν)
προσπάθεια,
νὰ δημοιυργήσει ἐρείσματα σὲ χῶρες, ὅπως το Ἀφγανιστάν
ἀλλά καὶ τὴν Παλαιστίνη -καὶ ἀλλοῦ-

ἔδωσαν καθῶς φαίνεται, τὴν φαεινή ἱδέα στὶς ΗΠΑ,
νὰ πυροδοτήσουν τὸν μουσουλμανικό φονταμενταλισμό

(διαμέσω τῶν φοιτούντων στα κορυφαία πανεπιστημιακά ἱδρύματα τῆς δύσης)

κάτι που ἐν μέρει ξέφυγε ἀπό τὸν ἔλεγχό τους
μὲ λαμπρότερο νομίζω παράδεγμα τὸ Ιράν

καὶ αὐτό τὸ "φαινόμενο" τελικά

φαίνεται ἐν μέρει μὲν νὰ αὐτονομήθηκε
ἐνῶ ἀλλοῦ πέρασε στὸν ἔλεγχο τῶν μυστικῶν ὑπηρεσιῶν τῶν μεγάλων δυνάμεων

καὶ ὑπάρχει πλέον ὡς ἕνα πολυδαίδαλο καὶ πολυκέφαλο τέρας

ἕνας πυλώνας αὐτῆς τῆς σύγχρονης βαβέλ

ποὺ ὡθεῖται πολυτρόπως ἀπὸ τοὺς δοκοῦντας ἄρχειν...
(κατά τό δοκοῦν καὶ κατά τὰ συμφέροντα)

χωρίς ὅμως και νὰ μπορεῖ

νὰ ἐλεγχθεῖ

πραγματικά...

καὶ εἶναι θανατηφόρα ἐπικίνδυνο...