Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Θεσσαλονίκη – Πορεία Διαμαρτυρίας κατά της καταστροφής της οικογένειας, 29/6, 12.30 μ.μ., Πάρκο ΧΑΝΘ.


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσοι υποστηρίζουν και "νομιμοποιούν" δημοσίως την φοβερή και αφύσικη διαστροφή της ομοφυλοφιλίας, παρασέρνοντας στο αφύσικο κακό όσους δέχονται να παρασυρθούν, έχουν φοβερή ευθύνη μπροστά στον αληθινό και ζωντανό της Εκκλησίας και ολόκληρου του σύμπαντος κόσμου.

k.Pittas είπε...

Θα ήταν καλό, ο Άγιος Θεσσαλονίκης Φιλοθεος, να ορισει αγρυπνία την προηγούμενη ημέρα, ώστε οι "παρδαλοί" να βρουν εμπόδια εκ Θεού και η πόλη του Μυροβλήτη Δημητρίου να μη μαγαριστει!!

Βασίλειος είπε...

Στην Αθήνα ετοιμάζουν μεγάλη γιορτή για να παρελάσουν τα στρατά των λοάτκι και το επεκτείνουν για πολλές ημέρες για να συμπέσει πάνω στη γιορτή της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος.

Χθες στη κρατική ΕΡΤ που πληρώνουμε οι Έλληνες μέσω των λογαριασμών ρεύματος ( παγκόσμια πρωτοτυπία ) είχε ολιγόλεπτη διαφήμιση μετά τον αγώνα μπάσκετ που διαφήμιζαν και προωθούσαν την εν λόγω ατζέντα με κύριο σλόγκαν ότι ο νόμος ψηφίστηκε αλλά υπάρχουν ακόμα εμπόδια στη κοινωνία . Θα έβαζαν άραγε διαφήμιση που θα προωθούσε τον θεσμό της οικογένειας ή που θα υπερασπιζόταν το δικαίωμα στη ζωή του αγέννητου εμβρύου - του πιο ανυπεράσπιστου πλάσματος στο πλανήτη Γη ; Πολύ αμφιβάλουμε . Στο όνομα της ομοφοβίας και του δικαιώματος της γυναίκας να αποφασίζει αν θα ζήσει ή όχι το έμβρυο που κυοφορεί. Αν όμως κυοφορεί για να πουλήσει το έμβρυο σε ομοφυλόφιλους που θα το παίζουν μαμά και μπαμπάς , εκεί τα δικαιώματα της γυναίκας και το χειρότερο είδος σκλαβοπάζαρου πάνε περίπατο.

Για να μην μιλήσουμε για τα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ που πληρώνουμε για να κάνουν κρατική προπαγάνδα στις κυβερνήσεις . Έκατσα και χρονομέτρησα τα λεπτά που αναφερόντουσαν στον πρωθυπουργό καλύπτοντας ό,τι είπε και έκανε που του φτιάχνει ένα ιδανικό προφίλ και μετά όλο τον υπόλοιπο χρόνο για τις ειδήσεις και ο χρόνος είναι περίπου ο ίδιος. Ούτε στη Βόρεια Κορέα δεν γίνονται αυτά. Για να μην μιλήσουμε μετά για τα εκατοντάδες εκατομμύρια που πάνε στα ιδιωτικά κανάλια με διάφορες δικαιολογίες , ενώ στην ουσία με κρατικό χρήμα , δηλαδή χρήμα από τους φόρους άμεσους και κυρίως έμμεσους μέσω της ακρίβειας και του ΦΠΑ , για να διαφημίζουν την κυβέρνηση. Αυτό το πράγμα ΔΕΝ λέγεται , ούτε είναι δημοκρατία .

Ανώνυμος είπε...

Κατσε κατσε θα δουμε πολυ "ωραια" πραγματα. Τωρα το συνθημα τους ειναι: "ενας νόμος δεν αρκει". Προφανως θελουν την πληρη ΛΟΑΤΚΙοποιηση της κοινωνιας

Ανώνυμος είπε...

Ε αφού το είπες εσύ θα κάνει υπακοή ο Δεσπότης, εσένα περίμενε να του πείς την γνώμη σου, και σίγουρα έχει την ανάγκη σου!
Μερικοί δεν ξέρω αλλά πως την έχετε δει; Ποιοί νομίζετε ότι είστε και δίνετε συμβουλές σε Αρχιερείς ειδικά;

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

... μα... κυριε χωροφυλαξ...

μάς παρεξήγησες ...

...

εμείς έτσι τα λέμε...
γι' αστείο...

...

μη βαράς -το λοιπον-
το λεει και το τραγουδι:
https://youtu.be/Qx3I32u2xDg?si=GyyBWxGHy6f66b5p

Πολυξένη Γ. είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Σὺν Θεῷ, ἀδελφοὶ ἀλλάζει ὁ τόπος συγκέντρωσης
τῆς εἰρηνικῆς διαμαρτυρίας μας. Ἀντὶ γιὰ τὴ Χ.Α.Ν.Θ., θὰ συγκεντρωθοῦμε στὴν ἐκκλησία τῆς Ἁγίας Σοφίας καὶ ἀπὸ ἐκεῖ θὰ ξεκινήσει ἡ πορεία μας.
ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ.

Παρακαλῶ κοινοποιῆστε τὸ μήνυμα. Ἀπὸ τοὺς διοργανωτές.

Χωροφύλαξ είπε...

Ανοιξα και εγώ τον σύνδεσμο λέω κανένα ωραίο τραγούδι θα έβαλε!αλλά δεν μάρεσε να σου πω την αλήθεια. Βλέπεις έβαλα και Χωροφύλαξ όνομα, έτσι θα παρουσιάζομαι πλέον.
ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις μόνο που δεν έκανα εγώ τον χωροφύλακα.
Άλλος δίνει συμβουλές τον Δεσπότη όχι εγώ.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

... θάπρεπε να λέγεται και είναι...

μηντιοκρατία...

και πίσω της η... πλουτοκρατία...

και πισω πισω η...
π0¥$τ0+κρατία

αρχι... τεκτονημένα όλα...
με... """τρόπο"""
κι αθέατα από τη μαζα

που άφησε την ανθρωπιά της στην άκρη ..
(γιά μετά... )

και χαίρεται...
με τα μπιχλιμπιδάκια που φορτώνει τίς μέρες της

και με τούτη την ωραία(!) μουτσούνα σπουδαιότητας που φοράμε απέναντι στόν πλησίον

που γίνεται ό...

... τ υ χ α ί ο ς...

καί ... ανώνυμος...

"άλλος..."

...

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

... νάσαι παντα γερός

αν σε στενοχώρησα... βλακεία μου...

όπως και νάχει... καλη καρδιά... !!!


το μόνο που αξίζει να πάρουμε... μαζι μας

και για... "μετά" ...!