Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Ένα ηχηρό ράπισμα προς πολλές κατευθύνσεις...

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "9771108-653108 ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ KYPIAKH 28.04.24 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ AP ΦΥΛΛΟΥ 66 Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ TIMH €2 Ερευνα της διαΝεΟσις για τις σταθερές αξίες του Ελληνα Πιστοί στη θρησκεία, δεμένοι στην οικογένεια Οταν ασθενείτε εσείςή στους 5 πολίτες δηλώνουν κοντά στον Πιστεύετε στον Πιστεύετεστονθεό Θεό; κάποιο μέλος της κοικογένειάς σας. προσεύχεστε γίνετε/γίνει καλά: Θεό, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης 76,4% Πώς αξιολογούν πόσο ςμπατεύρχται εμπιστεύονται τους δύο αυτούς θεσμούς Τα μυστικά της 79,9% % επαναπροσέγγισης κυβέρνησης- Εκκλησίας Ναι Ναι 2022 78.7% και τα νέα δημοσκοπικά δεδομένα 2023 +1.2% ΣΕΛΙΔΕΣΟ 10-11. 26-27"

Γράφει Νικόδημος Καλλιντέρης
 
Αν σκεφτεί κανείς πόσοι φορείς απεργάζονται την αποϊεροποίηση και αποπνευματικοποίηση των πάντων, τι χρηματοδοτήσεις δίνονται προς τον σκοπό αυτό από ισχυρά κέντρα εντός και εκτός Ελλάδας, πόσοι άνθρωποι σε θέσεις-κλειδιά έχουν στρατολογηθεί για να εξοβελίσουν από τις ψυχές των ανθρώπων κάθε προαιώνια σταθερά, τα αποτελέσματα της μεγάλης δημοσκόπηση της ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ αποτελούν ένα ηχηρό ράπισμα προς πολλές κατευθύνσεις...
 
Οι ελληνικές κυβερνήσεις των τελευταίων 50 ετών, άλλες με περισσότερη ζέση και άλλες με λιγότερη, με στρατηγική και μεθοδικότητα έβαλαν κατά του θεσμού της οικογένειας και κατά της ορθόδοξης πίστης... Θα χρειαστεί κανείς πολλές σελίδες για να περιγράψει τα νομοθετικά μέτρα, τις συμπεριφορές και τις δηλώσεις κορυφαίων κυβερνητικών παραγόντων των προηγούμενων δεκαετιών που επιτέθηκαν ποικιλοτρόπως στο αξιακό υπόβαθρο του Έλληνα.
Κι όμως! Η ελληνική κοινωνία αντέχει με σθένος! Απαξιώνει τα μίσθαρνα όργανα της Νέας Εποχής που λυμαίνονται ό,τι ιερό και όσιο και στέκεται ολόρθη με τη δοκιμασμένη στο διάβα της ιστορίας συνταγή: την σταθερή προσήλωση στην Πίστη και στην Οικογένεια ως θεμέλιο του Έθνους!
 
Tι Πιστεύουν Οι Έλληνες – 2024 Η μεγάλη δημοσκοπική έρευνα της διαΝΕΟσις στο έκτο κύμα της αποτυπώνει τις απόψεις και τις συνήθειες των Ελλήνων το 2024.ΕΔΩ

2 σχόλια:

salos είπε...

εχμμμ
8 στους 10 λέει,
όταν ρώτησαν 1.000,
πιστεύουν στον Θεό

αλλά ποιόν Θεό πιστεύουν,
όταν 6 στους 10 λέει,
πως είναι οκ με τον γάμο των γκέϊ
και δεν τους καίει, ούτε απ αυτούς η παιδοθεσία

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

... ἑναν θεό...σουπερμάρκετ...

ἀπ´ὅπου ψωνίζεις μονάχα ὅ,τι σοῦ κάνει κέϕι...