Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Οι άνθρωποι σώζονται με τον Σωτήρα Ιησού Χριστό, ΜΟΝΟ εάν τον ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και εκούσια, υπακούοντας στο θέλημα του.


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δυσκολεύομαι πάρα πολύ να πιστέψω ότι κάποιοι ποιμένες της Εκκλησίας, ακόμα και επίσκοποι, κηρύττουν δημοσίως ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή κηρύττουν δημοσίως μια ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΨΕΥΤΟ-θεολογία.  

Αυτό δεν μπορώ να το πιστέψω!

Αναγνώστης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ: Αν βαπτίσουμε τα παιδιά των ομοφυλόφιλων θα γίνουν κι αυτά ομοφυλόφιλα.
«Δεν μπορείς να είσαι μέλος της Εκκλησίας και να είσαι ομοφυλόφιλος», τόνισε - «Να μην ξαναέρθουν στην Εκκλησία όσοι ψηφίσουν το νομοσχέδιο».

https://www.protothema.gr/greece/article/1461476/mitropolitis-serafeim-an-vaptisoume-ta-paidia-ton-omofulofilon-tha-ginoun-ki-auta-omofulofila

Δημήτριος Χρυσός είπε...

Αγαπητέ Αναγνώστη
Ξέρεις γιατί δεν μπορείς να πιστέψεις ότι αυτοί οι λυκοποιμενες κυρητουν μια δαιμονική ψευτοθεολογια;
Γιατί αντί να πιστεύεις στον Χριστό και να ενωθείς μαζί του ακολουθούσες τα πρόσωπα .
Σου εύχομαι να ενωθεις με τον Κύριο έτσι όπως το Παναγιον Πνεύμα ενώνει τον άνθρωπο με τον Θεό και τότε δεν θα κλονίζεσαι γιατί ο Χριστός είναι η Εκκλησία.

The Cave Dweller είπε...

Μια απλή σκέψη :

Όσοι ξεκινούν με πολιτικό "γάμο" να συνεχίζουν με πολιτική "βάπτιση" ( εις το όνομα του Δημάρχου ή του Περιφεριάρχη) και να καταλήγουν με πολιτική "κηδεία".

Απλά τα πράγματα...και μόλις κλείσει τα μάτια του ο καθένας θα βρει και τον (πνευματικό) λογαριασμό μπροστά του...ο οποίος και θα πληρωθεί χωρίς εκπτώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβως, επισης και το συμφωνο συμβιωσης εχει την ιδια νομικη ισχυ, για το κρατος, με τους αλλους 2 γαμους, θρησκευτικο και πολιτικο.