Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

«Αν θέλετε να περάσετε τις ιδέες σας, είναι διαστροφικές» είπε ακόμη στον Γιάννη Πουλόπουλο. «Με λέτε διαστροφικό;» τον ρώτησε. «Ναι σας λέω διαστροφικό» απάντησε ο ιερέας.

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, γένι και εξέδρα

Θέλει χάρη Θεού για να μην υποκύψεις στον καθωσπρεπισμό της εποχής και μάλιστα μέσα στην έδρα τους. Να τους τα πεις όπως είναι. Όπως θα τα έλεγε ο Χριστός μας. Όπως πολλοί χριστιανοί σήμερα φοβούνται να τα πουν, για να μην τους πούνε οι υπόλοιποι ακραίους.
Να 'χουμε την ευχή σου, τίμιε πάτερ!

Πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου: «Είναι άκαρπες συκιές αυτοί οι ομοφυλόφιλοι» «Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν μέσα τους θλίψη και μίσος και κυρίως οι άνθρωποι εκείνοι που υφίστανται τον βιασμό»

Ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου τοποθετήθηκε, σε τηλεοπτικό σταθμό, σχετικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

«Όλοι αποζητούμε το φυσιολογικό. Να δούμε αυτή η φύση μάς λέει ότι είναι θεμιτή κατάσταση η ομοφυλοφιλία; Δεν ξέρω αν υπάρχει ευτυχία ή έρωτας ανάμεσά τους. Δηλώνουν ευτυχισμένοι αλλά είναι μέσα στη θλίψη, δηλώνουν αγάπη αλλά είναι μέσα στο μίσος» είπε ο ιερέας. «Δεν είναι κοινωνικό θέμα. Είναι άκαρπες συκιές αυτοί οι άνθρωποι», πρόσθεσε στη συνέχεια με τον δημοσιογράφο, Γιάννη Πουλόπουλο να παρεμβαίνει και να του λέει πως τον προσβάλλει με τα λόγια του.

«Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν μέσα τους θλίψη και μίσος και κυρίως οι άνθρωποι εκείνοι που υφίστανται τον βιασμό», συνέχισε ο Στυλιανός Καρπαθίου, για να ρωτηθεί για τι πράγμα μιλάει.

«Με συγχωρείτε κύριε, δεν υπάρχει βιασμός; Η φύση διαφορετικά ορίζει τα πράγματα. Ακόμα και καθαρά ιατρικά, αυτό το οποίο κάνετε είναι απολύτως αφύσικο» και πρόσθεσε: «Δικαίωμα έχετε αυτό το οποίο θέλετε να είστε, αλλά στο σπίτι σας.

Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να το κάνετε δημόσιο θέαμα. Δεν θα επιτρέψω ποτέ στα παιδιά μου να τους κάνετε προπαγάνδα. Με καλέσατε να σας πω κάποια πράγματα. Είστε σε λάθος δρόμο».

«Αν θέλετε να περάσετε τις ιδέες σας, είναι διαστροφικές» είπε ακόμη στον Γιάννη Πουλόπουλο. «Με λέτε διαστροφικό;» τον ρώτησε. «Ναι σας λέω διαστροφικό» απάντησε ο ιερέας.

το βίντεο εδω

17 σχόλια:

salos είπε...

κι αν ο αρχιεπίσκοπός μας
βρίσκεται σε πνευματική πτώση,
σύμφωνα με τα λόγια του Αγίου Παϊσίου
και δηλώνοντας πως πήρε την ταυτότητα

κι αν ο της Αμερικής,
το πήγε ακόμα πιο πέρα,
ευλογώντας άμεσα τον βιασμό
παιδικών ψυχών

κι αν έστω υπάρχουν και επίσκοποι,
που δεν μιλούν,
ή και μιλούν ενάντια στο ευαγγέλιο

δεν μας αφήνει ο Θεός,
χωρίς αληθινούς Πατέρες

δόξα τω Θεώ!
ο Ορθόδοξος Χριστιανικός Λόγος,
δεν πρόκειται να λείψει.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

...τὰ σύκα, σύκα

καὶ τὴ σκάϕη, σκάϕη...!

Λυκούργος Νάνης είπε...

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον εκλεκτό κληρικό π.Στυλιανό Καρπαθίου γιατί δεν μάσησε τα λόγια του όπως κάποιοι άλλοι θιασώτες της "εκκλησιαστικής διπλωματίας" αλλά μίλησε ευθαρσώς αδιαφορώντας για τις συνέπειες (λοιδορίες, απαξίωση, στοχοποίηση). Πρόκειται για ομολογητή κληρικό και αρθρογράφο ο οποίος από ετών δίδει ομολογιακές μάχες αμβλύνοντας με την παρουσία του τη μπόχα που αναδίδουν τα διάφορα δημοσιογραφικά πορνεία με τις εκπομπές τους.Την ίδια στιγμή ο πρωθυπουργός της παρακμής και της συμφοράς , ο εθνικός ολετήρας, ο άνθρωπος που στο παρελθόν εγκωμίασε ανερυθρίαστα, με αφορμή το θάνατό της, την πρωτοστατήσασα στη «νομιμοποίηση» της εν ψυχρώ εμβρυοκτονίας Σιμόν Βέιλ (βλέπε εδώ https://tasthyras.wordpress.com/2020/01/14/%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8E/) έδωσε μια κατάπτυστη συνέντευξη (βλέπε εδώ https://www.primeminister.gr/2024/01/10/33356), προκειμένου, προφανέστατα, να δικαιολογήσει το σχεδιαζόμενο πνευματικό, ηθικό, βιολογικό, κοινωνικό και εθνικό έγκλημα που προώρισται να υλοποιήσει μαζί με τη συμμαχία των διαφόρου προελεύσεως προθύμων-νεκροθαφτών του ‘Εθνους, παραπλανώντας τους αδαείς και αφελείς και ευκολόπιστους και τραγικά ανυποψίαστους περί του τίνος πρόκειται και με σκοπό να απαμβλύνει τυχόν ενστάσεις, αντιρρήσεις και αντιδράσεις από την πλευρά φορέων και προσώπων.
Αυτή δεν ήταν απλή συνέντευξη αλλά φωνή εκ του Άδου. Διότι από κει εμπνέονται και κατευθύνονται στη σύλληψη, το σχεδιασμό και την υλοποίηση δεκάδων νομοθετημάτων που δυστυχώς γίνονται νόμοι ( μάλλον υπόνομοι πρέπει να χαρακτηρίζονται αλλά έτσι αδικούμε τους υπονόμους….) του Κράτους οι αντίχριστοι πολιτικοί εξουσιαστές εδώ και δεκαετίες , ουσιαστικής αντιδράσεως και αντιστάσεως μη ούσης από την πλευρά της λεγόμενης «πνευματικής ηγεσίας» του Έθνους και ειδικότερα της διοικούσης Εκκλησίας….
Είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη φαιδρή και ένοχη πρωθυπουργική συλλογιστική οικοδομήθηκε και διαμορφώθηκε με τη σύμπραξη κάποιων επικοινωνιολόγων που έχουν ειδικευθεί στο να παρουσιάζουν και λανσάρουν το άσπρο μαύρο και τούμπαλιν και για του οποίους ταιριάζει γάντι, κατά το δη λεγόμενο, το βιβλικό «Οὐαὶ οἱ λέγοντες τὸ πονηρὸν καλὸν καὶ τὸ καλὸν πονηρόν, οἱ τιθέντες τὸ σκότος φῶς καὶ τὸ φῶς σκότος, οἱ τιθέντες τὸ πικρὸν γλυκὺ καὶ τὸ γλυκὺ πικρόν.» (Ησ. 5, 20).

Ανώνυμος είπε...

Στην ίδια σκοτεινή γραμμή στοιχημένοι και οι δήθεν υπηρέτες της ενημέρωσης, ο βρωμερός ελληνικός τύπος (υπάρχουν οπωσδήποτε και οι ολίγες φωτεινές εξαιρέσεις) και τα εξωνημένα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και Εξαχρείωσης). Διαχρονικοί πολέμιοι της Ορθοδοξίας, του πατριωτισμού και της εννοίας της οικογένειας,, των ηθικών και πνευματικών αξιών και του εθνικοθρησκευτικού προσανατολισμού και χαρακτήρα της Παιδείας μας, κήρυκες της σεξουαλικής ασυδοσίας, προβάλλουν ως δήθεν πρόοδο και εξέλιξη την οπισθοδρόμηση, τον εκφυλισμό, τη διαφθορά , τη διαστροφή και ανωμαλία και τον αυτοεξευτελισμό εν γένει. Κατά την κορυφαία ρήση του πιστού χριστιανού και διαπρεπούς επιστήμονος, καθηγητή της Νομικής Σχολής, αειμνήστου Αλεξάνδρου Τσιριντάνη, «πρόοδος είναι η σύπτωσις του χρονικώς νεοτέρου με το αξιολογικώς ανώτερο».
Και αυτοί οι κύριοι διακηρύσσουν στη διαπασών ότι νομιμοποίηση του εκφυλισμού και της διαστροφής συνιστά πρόοδο και εξέλιξη! Και πολλοί αφελείς συμαπτριώτες μας θεωρούν θέσφατο τις μπούρδες τους και πείθονται στα λεγόμενα και γραφόμενά τους!
Πρόκειται περί καταντήματος!
Λεγεών ολόκληρη δαιμονίων κρύπτεται όπισθεν πολιτικών, δημοσιογράφων (ζώντων εκ μισθωμάτων ασεβείας και αδικίας), νομικών (που αποτελούν τη ντροπή της επιστήμης), ακαδημαικών δασκάλων (που ευτελίζουν το πανεπιστημιακό τους κύρος) και λοιπών κύκλων που υποστηρίζουν ανερυθρίαστα και αδιάντροπα τη θεσμοθέτηση του ψευτογάμου των σοδομιτών και της υπ αυτών τεκνοθεσίας αθώων και ανεύθυνων παιδιών.
Πρόκειται για πνευματικούς εγκληματίες, νεκροθάφτες του Έθνους και της κοινωνίας, προαγωγούς της σοδομοποίησης της ελληνικής κοινωνίας, ενόχους πνευματικής ψυχικής και βιολογικής καταστροφής των παιδιών μας, «ων το κρίμα ένδικον εστί» (Ρωμ. 3, 8).
Στους προαναφερθέντες πνευματικούς εγκληματίες συγκαταλέγονται και κάποιοι αδίστακτοι και επίορκοι, «πολιτικά ορθοί»εκπαιδευτικοί, «συνευδοκούντες τοις πράσσουσιν την ανομίαν», πρόθυμοι να προβούν σε πλύση εγκεφάλου των παιδιών προκειμένου να τα πείσουν οι αθεόφοβοι ότι η διαστροφή και η ανωμαλία συνιστούν εναλλακτική μορφή σεξουαλικής συμπεριφοράς και η συμβίωση μεταξύ ομοφύλων εναλλακτική μορφή οικογένειας.
Στον ίδιο παρονομαστή εντάσσονται και κάποιοι «γονείς» που είτε συμφωνούν με τα αίσχη αυτά είτε δεν αντιδρούν και συμβιβάζονται ενόχως.
Την ίδια στιγμή ο "χάρτινος επιτελάρχης" , αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ο Β' δηλώνει "μπερδεμένος" (να δούμε ποιος, πότε και πώς θα τον ξεμπερδέψει...), ενώ ο σοδομίτης Κασελάκης σε συνέντευξή του (όρα εδώ https://www.orthodoxianewsagency.gr/epikairotita/stefanos-kasselakis-i-stasi-tou-patriarxeiou-apenanti-mou-stin-episkepsi-leei-apo-m

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Ο πάτερ μίλησε με θάρρος κ αλήθεια.
Μπήκε σε ένα εχθρικό περιβάλλον το οποίο από την αρχή έδειξε τι μέλλει γενέσθαι.
"Mh μιλάτε για κολάσεις πάτερ,απά ΠΑ πα"
Ο ψυχικός άνθρωπος,δεν δέχεται τα του Πνεύματος...Αδελφόθεος Ιάκωβος.
Και τον κάλεσαν να το συζητήσουν λέει,ενώ ήξεραν ότι η εκκλησίας εχει ενδοιασμους,κατά τα λεγόμενα τους.
"Εν ετει 2024,έχετε τέτοιες απόψεις πάτερ;"
Ούτε Ιστορία περί Σοδόμων κ Γομμορων δεν θυμούνται ούτε περί κιβωτού του Νώε..
Τίποτε δεν μάθαμε ούτε Ιστορία ούτε τι σημαίνει πάθος δεν ήξεραν.

Να το συζητήσουν είπαν και δεν ξέρω εάν μια συζήτηση μπορεί να βαστηξει ούτε πέντε λεπτά.
Και μετά...το σταμάτησαν.
Κανονικά θα θέλαμε να ξέρουμε πόσο θα κρατήσει η συζήτηση στο θέμα.
Υπέστην μπουλιγκ ο πάτερ.
Δεν υπάρχει γέφυρα δε το βλέπετε;
Δεν θα πήγαινα !

Είναι να μη σου στρίψει.
Εάν σου στρυψει,τότε έχεις χάσει τον δρόμο.
Και αυτό ισχύει και για τους οποιουσδήποτε.
Στο παίρνει ο διάβολος τον νου κ στον κάνει ανυπάκουο στο ορθό.
Και ισχύει για όλους.

Λυπάμαι που είπαν ότι ήθελαν να το συζητήσουν,ενώ από την αρχή ήθελαν να τον ακυρώσουν.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ αληθινός ο π. Στυλιανός. Είναι αναφαίρετο δικαιωμα των παιδιών να έχουν μητέρα και πατέρα!

Ειρήνη Κρήτη είπε...

Και ξαφνικά...ολοι αυτοι οι ευγενεστατοι "πανελ-ίστες" κανιβαλιζουν τη κουβεντα..υψωνοντας τη φωνη να μην ακουστει τιποτα απο αυτα που δεν θελουν να ακουσουν,γιατι αυτοι ειναι εξελιγμενοι..
Αυτο που με ενοχλησε περισσοτερο,ηταν η ελλειψη σεβασμου ως προς το προσωπο του Πατερ,που περα απο την ιεροσυνη και την ιδιοτητα του σαν γιατρος,θα μπορουσε να ηταν πατερας τους..
Αραγε,αν καποιος μιλουσε μ αυτον τον αγενη-επιβλητικο τροπο στον πατερα τους,πως θα αντιδρουσανε;😥

Ανώνυμος είπε...

Δόξα τώ θεώ μας δώσατε θαρρος πατέρα Στυλιανέ μάς έχουν τρελλάνει μέ τίς παραφήση αντιλήφε αντιλήψεις

Λυκούργος Νάνης είπε...

Δεν είναι μικρό πράγμα να ακούγονται αλήθειες εκεί που βασιλεύει και κυριαρχεί το αδίστακτο ψεύδος και η διαστροφή της αλήθειας.
Και να απαμβλύνεται , έστω και για λίγο, η μπόχα που αναδίδεται συνεχώς από τα δημοσιογραφικά αυτά πορνεία.
Αυτό πέτυχε με την ομολογιακή του παρουσία και παρρησία ο σεβαστός π.Στυλιανός.
Φύσηξε καθαρός και ζωογόνος αέρας, έστω και για λίγη ώρα, που διασκόρπισε τις δηλητηριώδεις αναθυμιάσεις του
φιλοσοδομισμού που μονίμως παράγονται από τα ρυπογόνα ΜΜΕ .
ΕΥΓΕ του!

Βασίλειος είπε...

Το άκαρπες συκιές έγραψε και θα μείνει . Για αυτές τις άκαρπες συκιές νοιάζεται το αρρωστημένο πολιτικό και αρχιερατικό καλοπληρωμένο προσωπικό και όχι για τους νέους και τις νέες που δεν τα βγάζουν πέρα και αναγκάζονται να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό , που δεν μπορούν να κάνουν οικογένεια και για να αντιμετωπίσουν τη βόμβα του δημογραφικού μας βιολογικού θανάτου , την εθνοκάθαρση που διαπράττουν, προχωρούν οι αθεόφοβοι στην αντικατάσταση του πληθυσμού με εισαγόμενους μουσουλμάνους. Όταν αυτοί κυριαρχήσουν θα φάνε καλά οι δικαιωματιστές και οι άκαρπες συκιές , αλλά και όλοι εμείς που καθόμαστε και τους κοιτάμε...

The Cave Dweller είπε...

Ο πατήρ Στυλιανός είναι ένα διαμάντι από τα πολύ σπάνια.

Αλδεφοί να τον κάνουμε όχι ένα αλλά πολλά κομποσχοίνια γιατί έχει μπεί (για μια ακόμη φορά) στον λάκο των λεόντων. Άλλωστε και αυτός ο Μέγας Απόστολος Παύλος ζητούσε κι αυτός τις προσευχές των χριστιανών.

Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον τον δούλον σου Ιερέα Στυλιανό.

Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον τον δούλον σου Ιερέα Στυλιανό.

Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον τον δούλον σου Ιερέα Στυλιανό.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως το θεμα ειναι και βαθυ και βαρυ. Οι ομοφυλοφιλοι ως πολιτες εχουν βασει νομου τα ΙΔΙΑ ακριβως δικαιωματα και υποχρεωσεις με τους ετεροφυλοφιλους. Αλλιως, εαν εχουν λιγοτερο δικαιωματα πρεπει να εχουν και λιγοτερες υποχρεωσεις, ειναι θεμα αναλογικοτητας. Απο την αλλη οι Λειτουργοι του Κυριου δεν πρεπει να "χα'ι'δευουν" τα αφτια κανενος. Οι Κανονες και το Δογμα της Εκκλησιας ειναι γνωστοι, οποιος θελει ακολουθει και οποιος δεν θελει απλα ψαχνει για κατι αλλο (βλεπε Κονανος). Μεση κατασταση ολιγον εγγυος δεν υπαρχει.

salos είπε...

μπορεί να θέλεις να αλλάξεις τις λέξεις όπως θες,
αλλά ποτέ και εξ ανέκαθεν μέχρι σήμερα,
δεν τολμούσε ανθρώπινος νους να αλλάξει την έννοια,
του απο Θεού δοσμένα,
ως γονέα,
πατέρα και μητέρα

οπότε τι μιλάς για δικαιώματα γονέα,
5:39;

Ανώνυμος είπε...

Αδερφε σαλε, υπαρχουν παρα πολλοι ελληνες οι οποιοι δεν ειναι Ορθοδοξοι οποτε τα οσα ΑΛΗΘΙΝΑ υποστηριζουμε περι Θεου, ανδρα και γυναικας, τιμωριας σοδομιτων κτλπ απλα ΔΕΝ τα αποδεχονται γιατι στη ΔΙΚΗ τους ΣΧΕΤΙΚΗ "αληθεια" απλα δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Οποτε τι το συζηταμε; Ας τραβηξει καθεις τον δρομο του....

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

5.39
Δεν είμαστε δικηγόροι να γνωρίζουμε παραθυρακια Ευρωπαϊκά περί αρχής της αναλογικότητας.
Βεβαίως οποιος μπορεί βρίσκει την διέξοδο για να ανοίξει ο δρόμος.
Όμως ,εμείς όταν κάποια συστήματα αντίκεινται στη διάκριση θα υπάρχουν και προεκτάσεις του κακού ..
Εμείς,σιωποντες όπως λέγει και ο αγ.Νικοδημος ο Αγιορείτης,την ίδια αμαρτία θα έχουμε.Αυτο μόνο γνωρίζω!
Διότι όλοι έχουμε ευθύνη και για τον πλησίον και επίσης δεν πρέπει να ζούμε σε μια αρρωστημένη ησυχία.
Βλέπετε προσπαθεί η πολιτεία να σοφρωνισει τους πολίτες .
Αλλά και όλοι πρέπει να επιμείνουμε και να ενεργούμε για την σωτηρία του αδελφού μας,διότι ως χριστιανοί χρέος έχουμε να ζητούμε το συμφέρον και των πολλών.

Ποιον μέλη για τη σωτηρία του αδελφού,τον άπιστο,τον ευσεβή,τον άθεο όπου χαίρεται να αμαρτάνουν οι χριστιανοί η νοιάζει και τον διάβολο όπου κρυμνιζει στην αμαρτία ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ??κυρίως όταν μια βλάβη εχει αντίκτυπο εις τους πολλούς.
Γνώμη όχι δική μας,αλλά του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου.

Ανώνυμος είπε...

Όταν κυριαρχήσουν οι μουσουλμάνοι θα τους κόψουν τα ..... σύκα , έτσι κι αλλιώς άχρηστα τους είναι ..... κάτι ξέρει ο "ιερέας " και μιλά για συκιές χωρίς σύκα .....χα χα

Άλλωστε όταν λέμε αορίστως " ο ιερέας " εννοούμε τον π. Καρπαθίου αρχής γενομένης απο τον Γεώργιο Τζανάκη . Αυτός τον βάφτισε έτσι . Χα χα

Ανώνυμος είπε...

Κάπνισαν τα Καρπάθια όρη .....!