Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Τι τραβάμε !

Η πλήρης διαστρέβλωση του ευαγγελικού λόγου.

Ένας ιατρός που αρνείται την ιατρική και δεν λέει στον ασθενή του ότι χρειάζεται επειγόντως εγχείρηση αλλιώς θα πεθάνει και το κάνει αυτό από ''αγάπη" για να μην τον λυπήσει δεν είναι ιατρός είναι εγκληματίας.

 Φωτ.: Eurokinissi 

Είναι βαλτός; Είναι άσχετος; Είναι ανόητος; Είναι άχρηστος; πάντως του Χριστού δεν είναι !

 Πάρτε ένα ηρεμιστικό και συνεχίστε εδώ

 

σχολιο ;Είναι σαφές πως όλοι αυτοί οι ΜΑΣΚΑριώτατοι προσπαθούν να οδηγήσουν τους πιστούς σε ταύτιση της αμαρτίας με τον αμαρτωλό. Μετά με την αγαπολογία σε απενοχοποίηση της αμαρτίας. Τέτοια τακτική ακολουθεί ο διάβολος για να μπερδεύει τον κόσμο. Ο Θεός να μας δίνει όλους μετάνοια.

 

 

σχόλιο 2:ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΟΟΥΝΤΕΣ, ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑΣ. ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ, ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;

Η ΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ  Η ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΕ Ο ΖΗΖΙΟΥΛΑΣ ΣΤΗ ΨΕΥΤΟ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΕΤΕΡΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΜΟΟΥΣΙΟ, ΔΙΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ.

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΡΟΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΑΠΙΣΣΑ ΙΩΑΝΝΑ;

ΑΛΛΟ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΟ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΕ ΤΗΣ ΦΑΡΙΣΑΙΚΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ.ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΡΑΣΟ.

ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ. ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΠΟΛΕΜΟ; ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ; Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΚΑΡΠΗ ΣΥΚΙΑ. ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΙΣΣΟΥ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΨΗΛΩΜΑ.

ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ.

 αmethystos

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι σαφές πως όλοι αυτοί οι ΜΑΣΚΑριώτατοι προσπαθούν να οδηγήσουν τους πιστούς σε ταύτιση της αμαρτίας με τον αμαρτωλό. Μετά με την αγαπολογία σε απενοχοποίηση της αμαρτίας. Τέτοια τακτική ακολουθεί ο διάβολος για να μπερδεύει τον κόσμο. Ο Θεός να μας δίνει όλους μετάνοια.

Ανώνυμος είπε...

Μπορει καποιος ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ να μας πει ΠΟΙΟ ή ΤΙ θεωρειται ως ΨΕΥΤΟΡΩΜΕ'Ι'ΚΟ, δεδομενου οτι απο Καποδιστρια και μετα ηταν ΟΛΑ ψευτορωμε'ι'κο.....

Νεκτάριος είπε...

Ο ίδιος δυσκολεύεται να πεί τα σύκα σύκα, και την σκάφη σκάφη, και περιμένει να μιλήσουν οι "ειδικοί".
"Ζήσε Μάη να φάς τριφύλλι".

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

...ἡ νέα ἐποχή...
θέλει καὶ τὴν... νέα ἱατρική της...

χειρουργική με καραμέλλες...
λοιπόν

κι ἀν εἶναι μὲ...γέμιση...δηλητήριο...

...καλύτερα...

Ανώνυμος είπε...

Τελικα οι δασπότες πιον κυριο υπηρετουν οε??

Ανώνυμος είπε...

Καραμελομένο πικραμύγδαλο...

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Το θέμα δεν εγγειται εάν τους αγαπάμε.
Το ζήτημα είναι πως θα βοηθηθούν.
Άλλη μια παρατηρηση που έχω να κάνω είναι ότι ζητούσαν δικαιώματα.
Έχουν όμως προχωρήσει πάρα πολύ.
Στον Καναδά ψηφίστηκε να αλλάζουν το φύλο του νεογέννητου.
Νομίζουμε ότι αυτά δε θα έρθουν κ εδώ κάποια στιγμή;
Είναι παγκόσμιο το φαινόμενο.Βλέπουμε όμως ότι θέλουν να κάνουν την δική τους κοινότητα ,με οικογένειες.Να πολλαπλασιαστούν δηλαδή,να κατακυριεύσουν την γη.

Δεν είναι το πρόβλημα λοιπόν ότι θέλουν να επιστρέψουν.
Όπως δείχνουν τα πράγματα,όπως στα Σόδομα πάει η ιστορία...και ακόμα χειρότερα.
Τότε δεν επενέβαιναν στη φύση.

Ο Θεός να μας λυπηθεί!!!



bessie είπε...

Με αυτα που λέει ο συγκεκριμένος Επίσκοπος εχει υποτίθεται λάβει το Πνευμα το Άγιο; για να καταλάβω δηλαδή. Η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε. Με αυτη τη λογικη και ο παιδεραστης και.ο κτηνοβατης εχουν και αυτόι το δικο τους προσανατολισμό. Η ορθοδοξη εκκλησια εχει μετατραπεί σε βδελυγμα τηε ερήμωσεως πλεον. Τέλος.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

...και ...μὴν ξεχνᾶμε

τοὺς ἀδελφοὺς μας
(ἕνα δάκρυ κυλάει στὸ μάγουλο..)

τοὺς κοπρόφιλους...

Ανώνυμος είπε...

Το συμπερασμα ενός ακόμη δεσποτικου λογίδριου:
Από το μπλα μπλα του εν λογω "επισκοπου" λείπει ο Θεός.
Λείπουν οι πνευματικές-πατερικες θεσεις καθώς και οι αγιογραφικές εντολές.
Και όταν από την ζωή και την σκέψη του ανθρώπου λείπει ο
Θεός, τα πάντα επιτρέπονται....
Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

π.Τ.Μ. είπε...

Ας μην παραξενευόμαστε πριν λίγο χρονικό διάστημα με εντολή της Συνοδου έγιναν σεμινάρια ποιμαντικης για πνευματικους στις μητροπόλεις και εκει εγινε κουβεντα αθεολόγητη καθαρα νεοταξιτηκη για την διαστροφη της ομοφιλοφιλιας? Οχι φυσικά υπερτονιζε ο ομιλιτης για την αποδοχη της διαφορετητκοτητας λεχθηκαν πραγματα αισχρά εστι και λεγειν..και μαλιστα με παρότρυνση των κατατοπους επισκοπων να πανε οι πνευματικοι να άνοιξη το μυαλο τους ετσι ελεγαν ,οποτε καταλαβαινουμε οτι η λογικες του Κρητης ,του Ιωνιας, η επιτιδευμενη νοθρωτητα του Αθηνων ,το καλεσμα του κασελακη στο πατριαρχείο ,η συμετοχη του Αμερικης σε βαπτιση ανωμαλων και των υπολοιπων δεν ειναι καν χριστιανικες ειναι διαβολικες συμπτωσεις επι τουτο! ..μοιζει σαν ενα οργανωμενο παζλ ,μολις δηλ βαλεις ολα τα κοματια μαζι διαπιστωνεις την διαβολικη θεληση μεριδας επισκοπων για εμεση αποδοχη της διαστοφης ως κανονικοτητα .Αυτη ειναι η πικρη αληθεια .

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

...ληστρική σύνοδος,

γεννοβολᾶ ληστρικά σεμινάρια...

που ἀϕήνουν πίσω τους

θολωμένα μάτια, σὲ...
λεηλατημένες συνειδήσεις...

ἕνας...γενικός πόλεμος...

ὁ Θεός νὰ μᾶς λυπηθεῖ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΟΟΥΝΤΕΣ, ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑΣ. ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ, ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;

Η ΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΕ Ο ΖΗΖΙΟΥΛΑΣ ΣΤΗ ΨΕΥΤΟ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΕΤΕΡΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΜΟΟΥΣΙΟ, ΔΙΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ.

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΡΟΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΑΠΙΣΣΑ ΙΩΑΝΝΑ;

ΑΛΛΟ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΟ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΕ ΤΗΣ ΦΑΡΙΣΑΙΚΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ.ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΡΑΣΟ.

ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ. ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΠΟΛΕΜΟ; ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ; Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΚΑΡΠΗ ΣΥΚΙΑ. ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΙΣΣΟΥ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΨΗΛΩΜΑ.

ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ.
απο Αμεθυστο

Λυκούργος Νάνης είπε...

Από πότε η ανωμαλία και η διαστροφή, το κτηνώδες και βδελυκτό σοδομιτικό πάθος, συνιστούν απλώς «ιδιαιτερότητα»;
Τι διαλαμβάνουν εν προκειμένω ο απολύτου ισχύος και αιωνίου κύρους αγιογραφικός και αγιοπατερικός λόγος;
Δεν αποφορτίζεται, κατ αυτόν τον τρόπο, από το αρνητικό σημασιολογικό της φορτίο, η έννοια και η πραγματικότητα της λεγόμενης ομοφυλοφιλίας;
Για μία ακόμη φορά ο κρίμασιν οις οίδε Κύριος κατέχων τον εν Κρήτη αρχιεπισκοπικό θρόνο, κατασκανδάλισε με τα καμώματά του το υγιώς φρονούν ποίμνιο αλλά και κάθε εχέφρονα και στοιχειωδώς έντιμο άνθρωπο.
Μετά το σκανδαλώδες γονάτισμά του στον τάφο ενός εκ των χυδαιοτέρων υβριστών του Θεανθρώπου που έριψε βόρβορο ακαθαρσιών στη σεπτή Του μορφή , ασχολήθηκε, συνεντευξιαζόμενος, και με το θέμα του λεγόμενου «γάμου» των σοδομιτών και της υπ αυτών τεκνοθεσίας αθώων παιδιών. Και αντί ο λόγος του να συντονισθεί με τη «μάχαιρα του Πνεύματος» (προς Εφεσίους κεφ 6 στίχος 17) ωμίλησε την «αγαπουλίστικη» και «πολιτικά ορθή » γλώσσα, αποκομίζοντας τα εγκώμια και αποσπώντας τα εύσημα των εκκοσμικευμένων «χριστιανών», των αντίχριστων δημοσιογράφων και των αθέων….
Αλλά είναι, άραγε, ο μόνος που φρονεί και διακηρύσσει τις ίδιες ή και συναφείς προς αυτές , ιδεοληψίες; Κάθε άλλο, δυστυχώς! Έχουν προηγηθεί, του περί ου ο λόγος εκκλησιαστικού αξιωματούχου, οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι, μητροπολίτες (δυστυχώς…) Νέας Ιωνίας Γαβριήλ και Αργολίδος Νεκτάριος και οι πρεσβύτεροι π.Βασίλειος Θερμός και π.Φιλόθεος Φάρος, ενώ «αξέχαστη» παραμένει στη μνήμη μας η ανεκδιήγητη προσλαλιά του επίσης γνωστού και μη εξαιρετέου π.Αλεξάνδρου Καριώτογλου την οποία κατέθεσε ενώπιον των παρισταμένων κατά τη βάπτιση «τέκνου» σοδομιτών «γονέων» , ο εις εκ των οποίων έσπευσε να την προβάλλει και διαδικτυακά…. Επειδή, προφανώς, αυτή «δικαιώνει» την, εν προκειμένω, εγκληματική επιλογή του….(Ο συγκεκριμένος κύριος προέβη και σε δηλώσεις εν όψει της μελετώμενης τεκνοθεσίας και δηλώνει «αόρατος γονιός»…
Καλούμαστε, αδελφοί, να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας γιατί θα δούμε πολλά ακόμη… βλέπε εδώhttps://www.ethnos.gr/theatre/article/297074/mixalhsoikonomoynomikadeneimaitipotagiatongiomoyeimaiaoratosgonios ).