Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Γεώργιε Καλό Παράδεισο και Καλή Ανάσταση!

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Ήταν μόλις τριανταένα ετών.  Ήταν ο  Αστυνομικός Γεώργιος Λυγγερίδης και πριν από λίγο έφυγε από αυτή τη ζωή,  ακρωτηριασμένος από "φιλάθλους" οι οποίοι  πήγαν να παρακολουθήσουν αγώνα πετοσφαίρισης, οπλισμένοι....

Τώρα που οι " υπεύθυνοι" θα γράψουν για τιμωρία, για πάταξη της βίας και άλλα συναφή,  εμείς παρόλο γνωρίζουμε πως ό,τι και να γράψουμε είναι λίγο,  πως ό,τι και να πούμε ακούγεται μάταιο, το μόνο που μπορούμε να ευχόμαστε, είναι ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή του και να παρηγορήσει τους οικείους του.

Γεώργιε Καλό Παράδεισο και Καλή Ανάσταση!

Τραγική ήταν τελικά η κατάληξη στην υπόθεση του τραυματισμού του 31χρονου αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη ο οποίος εδώ και αρκετές ημέρες έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή έπειτα από τον βαρύτατο τραυματισμό που υπέστη από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το Μελίνα Μερκούρη στον Ρέντη.


Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός αστυνομικός έφυγε σήμερα από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους αλλά και όλη την οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ.
31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ καταγόταν από τη Θεσσαλονίκη, είχε μία αδερφή, που έτρεξε στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή που έμαθε για τον σοβαρό τραυματισμό του, τα τελευταία 10 χρόνια υπηρετούσε στην Αθήνα. Παράλληλα είχε μία σύντροφο, ενώ δεν είχαν αποκτήσει παιδιά.

Η οικογένεια του είχε μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη όπου ήταν το πατρικό του και μεγάλωσε

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που είχε εκδοθεί πριν πέντε μέρες, οι γιατροί περίμεναν να καθαρίσει ο οργανισμός του από τα κατασταλτικά φάρμακα προκειμένου αμέσως μετά τα Χριστούγεννα να προχωρήσουν σε τεστ νευρολογικής λειτουργίας.

Ωστόσο, ο άτυχος αστυνομικός δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον θάνατο του αστυνομικού

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στην περιοχή του Ρέντη, κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12.34 μ.μ

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

9 σχόλια:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

ὁ Θεός νὰ τὸ ἀναπαύσει!

Θαλασσινός είπε...

Αυτό το μαρτύριο της πάλης στην εντατική,
η καύσης τής φωτοβολίδας και το θανατικό του,
πού τού στέγνωσε τα όνειρα αυτής της ζωής,
ας είναι η λύτρωση από τις αμαρτίες του για την αιώνια ζωή.
Ο Πανάγαθος Θεός ας τον κατατάξει με τους ογδοήτες, ας εξαντλήσει το έλεός Του,
και ας τον αναπαύσει,
έγραψε στην ιστορία πως έπεσε για το κοινό καθήκον ετούτο τον έξαρνο αιώνα τής αποστασίας.

Άγνωστος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Άγνωστος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Ο αστυνομικός ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ στην επίγεια ζωή του, λόγω του πρόωρου (σε νεαρή ηλικία) και μαρτυρικού θανάτου που είχε.
Όμως ο αληθινός Θεός ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Συνεπώς θα βρεί ο Θεός κάποιο τρόπο και θα ξεπληρώσει (θα αποκαταστήσει) στην αιώνια μεταθανάτια ζωή του αστυνομικού, την επίγεια αδικία που αυτός είχε υποστεί.
Το μεγάλο πρόβλημα μέσα στην Εκκλησία, είναι ότι ένα μεγάλο μέρος του λαού είναι βαθιά ακατήχητο.


ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

..πράγματι, τά καλλικαντζάρια

κάνουν πάρτυ ϕέτος...



ποιὸς τὰ κανάκευε τόσα χρόνια,
βαϕτίζοντάς τα μὲ...γοητευτικά ὀνόματα

ὅπως ... ...δικαιώματα...ἐλευθερία...
χειραϕέτηση...

καὶ ἄλλα πολλά παραπλανητικά...;



Άγνωστος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Βασίλειος είπε...

Οι αστυνομικοί , όπως και οι ένοπλες δυνάμεις , η πυροσβεστική, τα πληρώματα των ασθενοφόρων , οι γιατροί και οι νοσοκόμοι , δεν είναι απλοί υπάλληλοι ή ακόμα χειρότερα πραιτοριανοί όπως τους αποκάλεσε μέλος της πολιτικής νομενκλατούρας των νενέκων.
Είναι πρώτα από όλα αδέλφια μας, που τα χρησιμοποιούν για αλλότριους σκοπούς και για να διχάζουν τη κοινωνία . Χρόνια τώρα φωνάζουν οι αστυνομικοί ότι δεν έχουν καμία δουλειά μέσα στα γήπεδα - πόσο μάλλον τα ΜΑΤ ! Το φωνάζουν μέσω των συνδικαλιστικών τους φορέων αλλά οι δημοσιογράφοι πετάνε χαρταετό !
Η Βρετανία είχε πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα βίας που κορυφωνόταν με τη κατανάλωση αλκοόλ σε τρελά επίπεδα . Όμως εκεί ήθελαν πραγματικά να λύσουν το πρόβλημα και το έλυσαν. Εδώ δουλευόμαστε μεταξύ μας . Η παρακολούθηση μέσω καμερών μέσα στα γήπεδα κάθε γωνίας και μέτρου του γηπέδου , τα ονομαστικά εισιτήρια και η θέση που αντιστοιχεί σε συγκεκριμένο άτομο του οποίου καταγράφονται όλες οι κινήσεις και που ξέρει ότι αν κάνει κάτι που δεν επιτρέπεται θα συλληφθεί στο σπίτι του την ίδια μέρα , θα συνεχίσει τον ύπνο του σε κάποιο κελί μέχρι να δικαστεί και κυρίως δεν θα μπορέσει να ξαναμπεί σε γήπεδο για το υπόλοιπο της ζωής του , έβγαλαν τους αστυνομικούς από τα γήπεδα , οι οπαδοί παρακολουθούν τους αγώνες δίπλα στους παίχτες της αντίπαλης ομάδας χωρίς κάγκελα , χαίρονται τους αγώνες και το αγγλικό πρωτάθλημα θεωρείται σήμερα το καλύτερο στο κόσμο . Οι οπαδοί τραγουδάνε , φωνάζουν , επικροτούν , αποδοκιμάζουν αλλά μέχρι εκεί .
Εδώ στη χώρα του Δήθεν και του Είσαι Ό,τι Δηλώσεις , οι αστυνομικοί δέχονται διαταγές να πετάνε δακρυγόνα και άλλα πάνω στις εξέδρες εκεί που κάθονται ακόμα και παιδιά και επειδή η βία γεννάει βία φθάνουμε σε τραγικές καταστάσεις σαν αυτή του τριανταενάχρονου Γιώργου για να έρθει η οποιαδήποτε κυβέρνηση να το παίξει αυστηρή , που θα βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο και άλλα τετριμμένα. Καμιά διαδήλωση δεν θα γίνει όμως για αυτό το παλλικάρι ...

'Artemis είπε...

Αδερφέ Βασίλειε είπες μεγάλες αλήθειες ,δεν θέλουν ,είναι η λέξη κλειδί ,ποιοι; αυτοί που κρατούν τους Ρωμιούς φυλακισμένους από ιδρύσεως του Ελληνικού μασωνικού κράτους το οποίο στήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να καταπιεί τους Έλληνες, ο Θεός να αναπαύσει τον Γιώργο και όλους τους ήρωες.