Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Πάει κι αυτός_Εθνικό πένθος στο Λίχτενσταϊν για τον ΞΑΦΝΙΚΟ θάνατο του βενιαμίν της βασιλικής οικογένειας .Ο εκλιπών που έφυγε ξαφνικά σε ηλικία μόλις 51 ετών, αφήνει πίσω του τρία παιδιά

prigkipas-

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στους βασιλικούς κύκλους της Ευρώπης η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του 51χρονου πρίγκιπα Κωνσταντίνου του Λίχτενσταϊν. Τα "αίτια" του θανάτου του δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά με τη βασιλική οικογένεια του Λίχτενσταϊν, την πλουσιότερη της Ευρώπης, να έχει βυθιστεί στο πένθος. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, την πριγκίπισσα Μαρία του Λίχτενσταϊν και τα τρία παιδιά τους: τον 20χρονο πρίγκιπα Μόριτζ, την 18χρονη πριγκίπισσα Τζίνα και τον 15χρονο πρίγκιπα Μπένεντικ. 

η συνέχεια..

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με τρομάζει το γεγονός ότι από τις παρενέργειες δε γλύτωσαν ούτε επίσκοποι, ούτε πολιτικοί, ούτε σπουδαία πρόσωπα. Προφανώς ούτε αυτοί ήξεραν. Μάλλον το σχέδιο ήταν καταστρωμένο από πολύ λίγους!!! Ούτε καν από την παγκόσμια ελίτ... Από πολύ λιγότερους..

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλάδα εμφανίζονται εντελώς ξαφνικά, διάφορα νευρολογικά προβλήματα υγείας, και θρομβώσεις σε διάφορα όργανα του σώματος (παράδειγμα: πνεύμονες, εγκεφαλικά)...
Όσοι κτυπήθηκαν από αυτές τις περίεργες ξαφνικές ασθένειες, πρέπει να προσεύχονται επίμονα και έντονα, στον αληθινό και ζωντανό Θεό της Εκκλησίας.

Οι επιστήμονες ή "επιστήμονες" λόγω του κορωναϊού, πήραν και θα πάρουν πολλούς ανθρώπους "στον λαιμό τους".

Ελπίζω ότι θα ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ οι ανώτατοι κληρικοί, που διαφήμισαν ή υποχρέωσαν βίαια κάποιους άλλους κληρικούς να εμβολιαστούν.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

...κεραυνεναιθρίτιδα λοιπόν...

ἀκούγεται κάπως ...πιὸ ἐπιστημονικό...

...

ὁ Θεός νὰ τὸν ἀναπαύσει
(ὅπως καὶ νἄχει τὸ πρᾶγμα....)