Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Τσαλίκης και αυτος!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με μικρόφωνο παπας τραβάει βιντεο Τραγουδιστη... και του ζηταει να μάθει για το Θεό. Πραγματικά νιώθω οτι τα πράγματα είναι χειρότερα απο οτι ηταν στην 1η καραντίνα που ηταν λαος και κλήρος με την ουρά στα σκέλια. Εύχομαι να γίνει γρήγορα το μεγάλο τρανταχτό μπαμ μπας και ερθουμε στα συγκαλά μας και γινει η Ελλάδα 2.0 η Ρωμιοσύνη που μάθαμε απ' τους πατέρες και κυρίως τα βιβλία. Τρελογιάννη είσαι φάρος φίλε μέσα στο σκοτάδι σαν site. Απο τα αγαπημένα μου.

Δημητριος Κ είπε...

Πολυ μιζερη τοποθετηση φιλε ,ε και ο ιερεας κανει την αναγκη φιλοτιμια,δεν περιμενει απο τον τραγουδοπειο κυρηγμα ,ομως η κινηση του ηταν μεσα στο σκοταδι των καλιτεχνων συναδελφων του μια ακτιδα φωτος χρηνατοδοπτησε εναν Σταυρο ,ε ας βαζουμε καλο λογισμο και ας επικροτουμε τετοια *μικρα* ,προωπικα πολυ το χαρηκα και μπραβο του αν και δεν ακουω τραγουδια του.

Ανώνυμος είπε...

Αρκετές φορές σαν λαός δεν ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε. Γενικά, είναι ευχάριστο να βλέπεις ανθρώπους να προσπαθούν να πλησιάσουν τον Θεό. Το να θέλουμε, όμως, να καθορίζουμε εμείς τον τρόπο, θα έχει σαν αποτέλεσμα ο άλλος να πιάσει το Νόημα κι εμείς..να το χάσουμε.