Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ θα γίνει με ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΪΖΕΡ - Δεν θα είναι το γνωστό μικροτσίπ...

4 σχόλια:

Ιωάννα είπε...

Μια προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού αναφέρει:"Θα σας ζητήσουν να βουλωθειτε με τη βούλα του σατανά.Μην το κάνετε.Οποιος το κάνει και στου βοδιού το κέρατο να κρυφτεί,θα τον βρουν". Από αυτο που είπε,δεν βγαίνει το συμπέρασμα ότι το σφράγισμα θα έχει γεοεντοπισμο;

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Αποστόλου Ιωάννη (και τον Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη), όσοι σφραγιστούν στο χέρι ή στο μέτωπο, θα υποφέρουν από οδυνηρή ασθένεια.

Ioannis είπε...

Για να εχει γεωεντοπισμό απαιτείται gps και φυσικά παροχή ενέργειας (μπαταρία).
Αυτά τα έχει με πολύ προχωρημένο τρόπο το κινητό και μετά ο υπολογιστής μας είτε φορητός είτε σταθερός μέσω του τούτερ μας
Συνεπώς όχι, από ταυτότητες και διαβατήρια δεν σε εντοπίζει άμεσα κανείς. Μόνο έμμεσα που έτσι και αλλιώς γίνεται από την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
Ούτε πιο εύκολη γίνεται η δουλειά του συστήματος. Αν κάποιος θέλει να έχει την απόλυτη ιδιωτικότητά του πρέπει να απαρνηθεί κάθε ηλεκτρονική συναλλαγή με τράπεζες και δημόσιο, να πληρώνει μόνο με μετρητά ΠΑΝΤΟΥ και να μην ασχολείται με internet και κοινωνικά δίκτυα όπως κάνουμε τώρα ακριβώς!

Θαλασσινός είπε...

Δεν τα ξέρεις καλά, ψάξε τα λίγο καλύτερα. Το RFID chip, φορτίζεται από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 5G. Για αυτό το λόγο φτιάχτηκε το 5G, για την ταχύτατη μεταφορά δεδομένων και την υποστήριξη ως προς τη φόρτιση των RFID.