Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

«1 εκατομμύριο Καναδοί αντιστέκονται στην τρομοκρτία της ανωμαλίας»

 

Η αντίσταση στην απόκλιση ΛΟΑΤ/ LGBT αυξάνεται στον Καναδά. Η ΛΟΑΤΚΙ τρομοκρατία, που κυριολεκτικά έχει καταλάβει την αμερικανική ήπειρο, έχει ξεπεράσει τα όριά της, γράφει τούρκικο δημοσίευμα.

Στοχεύει στην οικογενειακή δομή και πρόσφατα επιχειρήθηκε να εξομαλυνθεί με σκανδαλώδεις ρυθμίσεις με το όνομα «εκπαίδευση» σχετικά με τη σεξουαλική ταυτότητα των παιδιών, έχει ξεσηκώσει όλο τον κόσμο.

Μια συγκέντρωση «1 εκατομμύριο πορεία για τα παιδιά» πραγματοποιήθηκε στο Τορόντο.

Σχεδόν 1 εκατομμύριο άνθρωποι, ανεξαρτήτως θρησκείας, γλώσσας ή φυλής, συγκεντρώθηκαν σε όλη τη χώρα για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στις πολιτικές διδασκαλίας σχετικά με την ταυτότητα φύλου στα σχολεία.

Η ΛΟΑΤ επιβολή, που στοχεύει στην οικογενειακή δομή και πρόσφατα επιχειρήθηκε να ομαλοποιηθεί με σκανδαλώδεις ρυθμίσεις σχετικά με τη σεξουαλική ταυτότητα των παιδιών, έχει κινητοποιήσει όλο τον κόσμο.

Η τρομοκρατία, που έχει κυριολεκτικά ομήρους την αμερικανική ήπειρο, έχει ξεπεράσει τα όριά της.

Η ενθάρρυνση του Καναδά για διεστραμμένες δραστηριότητες της σε παιδιά στα σχολεία αντιμετωπίστηκε με οργή από τις οικογένειες.

Σχεδόν 1 εκατομμύριο άνθρωποι πραγματοποίησαν μεγάλη διαμαρτυρία σε όλη τη χώρα για να δείξουν την αντίδρασή τους ενάντια στις διδακτικές πολιτικές σχετικά με την ταυτότητα φύλου στα σχολεία.

η συνέχεια..

Δεν υπάρχουν σχόλια: