Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Σκούρα τα έχουν βρει οι Φαρισαίοι της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.Ψάχνουν τρόπο πως θα μας το σερβίρουν και αργούν να τοποθετηθούν...

 

Σκούρα τα έχουν βρει οι Φαρισαίοι της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, της Ελληνικής Εκκλησίας, σχετικά με τις νέες ταυτότητες, έτσι αποφάσισαν ότι δεν αποφάσισαν ακόμα, και μέχρι να αποφασίσουν υπεύθυνα  καλούν τους ευρισκόμενους υπό την επιρροή τους, να μην κάνουν δημόσιες τοποθετήσεις για το ζήτημα.
 
Τούτο σημαίνει δύο πράγματα:
1. Ότι είναι φως φανάρι αντιληπτό από την πλειοψηφία ότι οι ταυτότητες αυτές έχουν σχέση με το κεφάλαιο 13 της Αποκάλυψης.
2. Ότι υπάρχουν σφοδρές και πολλές αντιδράσεις ακόμα κι από τους μέχρι σήμερα νομιζόμενους ως διαχειρίσιμους πιστούς.
 
Σου λέει, με τις ενέσεις κάναμε τον Κινέζο, ότι ακούμε την επιστήμη, εμείς δεν ξέρουμε, ασχέτως αν έχουν επιτροπή βιοηθικής, στην οποία προΐσταται ο τραγικός Μεσογαίας Νικόλαος, με ένα φορτηγό πτυχία, μεταξύ των οποίων και ιατρικού ενδιαφέροντος, αλλά ποιος το ξέρει αυτό.
Εδώ όμως, τι κάνουμε;
 Το πράγμα είναι φως φανάρι, υπάρχει και εγκύκλιος παλιά της Εκκλησίας από το 1998, και θα μας πάρουν με τις πέτρες.
Κουράγιο ποδίτσες, νίψτε τας χείρας σας, και δότε τα Καίσαρος Καίσαρι, και ο Μ.Α.Τ.Σ. είναι μεγάλος 
 
Βέβαια για σύγκλιση ολομέλειας Ιεράς Συνόδου της Ιεραχίας, ούτε λόγος....
 

Ιάκωβος Τίγκας

5 σχόλια:

Άγνωστος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Δημήτριος Χρυσός είπε...

Στον στρατό μας έλεγαν
Το ΔΙΣ εξαμαρτην ουκ ανδρός σοφού.
Το ΤΡΕΙΣ ουκ ανδρός.
Νομίζω πως η ΔΙΣ πρέπει να μετονομαστη σε ΤΡΙΣ.

Georgios Tatsis είπε...

Ωραίος ο Καπο!!!ο Ιερώνυμος ο βου κατήργησε ΚΑΙ την Σύνοδο... είναι δυνατόν τα τελευταία τέσσερα χρόνια με όσα τραγικά έχουν συμβεί που ήρθε όλος ο κόσμος και δη ο ορθόδοξος ανάποδα να μην έχει συγκλιθει η Ιεραρχία εκτάκτως;;;οι πιο μαύρες σελίδες στην Ιστορία της ελλαδικής Εκκλησίας,αφού εδιοικειτο εκ του Μαξίμου με ΚΥΑ...

Ειρήνη Κρήτη είπε...

Ο Κρητης τοποθετήθηκε παντως..δυστυχώς......

Θαλασσινός είπε...

Θα αρχίσουν το αφήγημα περί αυξημένης ασφάλειας ως αναγκαία επιταγή της μη αναστρέψιμης κακής πορείας του ψηφιοποιημένου κόσμου.
Στον περί παραλούθησης ισχυρισμό, θα μας πούνε που μας έχει εθίσει η google και όλοι μας το έχουμε καταπιεί, οπότε για πιο λόγο ο πουρές της αντίδρασης;
Εν τέλη θα πούνε να έχουμε εμπιστοσύνη στους μορφωμένους Ιεράρχες, αφού και αυτοί στον ιστό του κόσμου τούτου ζούνε υπό το βάρος της ιδίας ευθύνης..
..