Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Οι ταλαίπωροι δεσποτάδες της Εκκλησίας της Ελλάδος τι λένε για τους διωγμούς στην Ουκρανία; Τίποτα! Ξεχνάνε όμως ότι, ό,τι σπείρεις, θα θερίσεις.

 

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα

«Σήμερα θέλω να απευθυνθώ στη μητέρα μου, να της πω να μην ντρέπεται για μένα, γιατί με κρίνουν για τον Χριστό, για την Εκκλησία, για την πίστη.
Αν έτσι έχει αποφασίσει ο Κύριος, τότε θα γίνει η άγια θέλησή του.
Δεν με προσβάλλει κανένας και δεν έχω κακία σε κανέναν,
όλα είναι στα χέρια του Θεού»
 
Μητροπολίτης Παύλος, ηγούμενος στην ιστορική Μονή των Σπηλαίων, τη Λαύρα Κιέβου-Πετσέρσκ της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας.

2 σχόλια:

Νικόλαος Κόλλιας είπε...

♰ Προς τους εν Χριστώ αδελφούς της τοπικής Ἐκκλησίας της Ουκρανίας (Λαύρα Κιέβου-Πετσέρσκ)

Οφείλουμε να ευχαριστούμε το Θεό πάντοτε για σας, αδελφοί, καθώς είναι άξιο να γίνεται, γιατί υπεραυξάνει η πίστη σας και πλεονάζει η αγάπη καθενός ξεχωριστά όλων σας, του ενός προς τον άλλο, ώστε εμείς οι ίδιοι να καυχιόμαστε για σας στις εκκλησίες του Θεού για την υπομονή σας και την πίστη σας, μέσα σε όλους τους διωγμούς σας και στις θλίψεις που ανέχεστε, οι οποίες είναι ένδειξη της δίκαιης κρίσης του Θεού, για να γίνετε άξιοι της βασιλείας του Θεού, υπέρ της οποίας και πάσχετε. Πράγματι, είναι δίκαιο απέναντι στο Θεό να ανταποδώσει θλίψη σ’ αυτούς που σας θλίβουν και άνεση σ’ εσάς που θλίβεστε μαζί μ’ εμάς, όταν αποκαλυφτεί ο Κύριος Ιησούς από τον ουρανό μαζί με τους αγγέλους της δύναμής του μέσα σε πύρινη φλόγα, αποδίδοντας εκδίκηση σ’ αυτούς που δεν ξέρουν το Θεό και σ’ αυτούς που δεν υπακούν στο ευαγγέλιο του Κυρίου μας Ιησού.

Επιστολή Β’ Προς Θεσσαλονικείς
Κεφ.1,3-8

Ανώνυμος είπε...

Και η Εκκλησία στην Ελλάδα, θα περάσει μέσα από διάφορους ΔΙΩΓΜΟΥΣ. Αυτό είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΟ, από περισσότερους Οσίους της Εκκλησίας.
Στην Ελλάδα, κάποια στιγμή στο μέλλον θα υπάρχουν δυο Εκκλησίες: η "επίσημη" και εκείνη των κατακομβών (που ΔΕΝ θα προσκυνήσει τον Αντίχριστο). Ο Αντίχριστος σταδιακά θα καταστρέψει ΚΑΙ την "επίσημη" Εκκλησία, μέσα από τους διαδοχικούς διωγμούς.
Έτσι θα επαληθευτεί η προφητεία του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, που λέγει:
Ο Θεός θα δημιουργήσει ένα ΝΕΟ (Εκκλησιαστικά υγιές) πλήρωμα της Εκκλησίας.

Και για το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, ισχύει πάντα η αληθινή προφητεία:
Το Πατριαρχείο θα πνιγεί στο αίμα.

ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ, ΔΕΝ θα εμπαίζει αιωνίως, τον αληθινό Θεό.